м52б28 реставриране
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Re: м52б28 реставриране
DirtySouth написа:На колелата е да ... Иначе на тебе искрено ти съчувствам
Като цяло има за кво

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
metodi80 написа:raduslaf написа:Под реставрация да разбираме ли абсолютно цялостна ревизия на всички възможни компоненти в мотора, или само това, което си описал?angelBMW написа: Решил съм да не влагам повече пари в колата,търся ново купе запазено от към ламарина,по причината че сегашното си има проблемите с ръжда още от малко...
Единствено в момента съм наблегнал към мотора да му оправя повдигача които тропа много силно вече..и биелните лагери.
П.С.
Не разбирам колега Ангел ,с тази си тема казваш или питаш нещо ?!
Въпрос не се вижда , следователно съобщаваш , че ще "реставрираш" мотора ...
Хубаво ... , ама за момента не се вижда нищо в тази посока , значи просто ни информира за бъдещите си намерения ... !![]()
Разказа какво ти се е случило , което е наистина кофти , но дали тук е мястото .... ?!
За ваше щастие пълна ревизия на мотора,значи единственото което ме бави е че заради удара колата не трябва да я пипам по точно е в полицията и неможе да се пипне докато не ми издадат документите че мога да я вкарам в сервиз,та става въпрос за пълня ревизия на мотора от картера до последното болче което затваря капака..за блока до колкото ми казаха ще излезе около 1500 евро само на блока,но очаквам в по скоро време да взема колата за да извадя мотора и да деиствам по задачи
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
Мотора му нема нищо преди да тръгна за испания му сменяха сегменти че гореше маслото повече от бензина
и тогава ми казаха че биелните лагери са за смяна не съм ги проверил от тогава насам но едва ли ще ме излъже също така и имам 1 повдигач които се е разчукал много по жестоко от преди и е дразнещо а и наскоро смазах една лисица на пистата да ми строши радиатори и всичко и докато се изнеса загря малко не влезе в червеното но от тогава я усещам много спъната и съм решил да съживя малко този мотор,преди близо 2 месеца я качвах на дино тест на един познат и изкара 198 whp,незнам колко е верен дино теста но едва ли има по верен от него, при първа връзка с човека ще му кажа да ми изпрати листа с графата когато бе направен дино теста 700км не са ми близко 

дай да видим колата

интересно ми е на кои писти кара6 4е си ударил катерица
и за6то не написа денунсиясре6ту пистата покриват ти разходите по ремонтите
кои писти кара6 ти ?
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ако идваш към БГ има едни момчета дето така ще ти направят главата че ще е като нова и после ще си мислиш че си слагал турбо на тва 2.8
Ако ти се дават пари де

I'm slowly drifting

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
00Cool написа::mhihi:![]()
![]()
дай да видим колата![]()
![]()
интересно ми е на кои писти кара6 4е си ударил катерица
и за6то не написа денунсиясре6ту пистата покриват ти разходите по ремонтите
кои писти кара6 ти ?
неколцина пъти в фортуна в мурсиа и 1 път офф-роуд

Ако може вече да продължим по темата,уговорил съм се след като си взема колата трябва да извадя мотора и да сваля блока да го дам за ревизия,освен това,по главата след като я сваля като цяло какво е нужно да и направя,единственото което ме дразни е че повдигача ми се е разтропал много по силно от преди,а го карам сигурно 10-15к км така но преди не се чуваше толкова много а сега е просто натрапчиво..щом толкова километри е тропал наи вероятно ще са се получили нагари на клапаните които ще трябва да се зачистят,интересува ме какво трябва да се направи ред по ред на главата ? Гарнитурата я сменях миналото лято
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Дай главата за пълна ревизия , една кола върви от главата .........
I'm slowly drifting

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Колега удобно ли ще е да споменеш в кое градче си се настанил? Може и на ЛС.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
angelBMW написа: неколцина пъти в фортуна в мурсиа и 1 път офф-роуд
Тва неква голяма писта ли е? Имат ли нещо страница?
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
huercal-overa е градчето а относно страница незнам не съм се интересувал,а относно темата за момента ще има малък престои,поне докато свърши всичко,очаквах до края на седмицата да мога да я почна но явно ще се удължи периода,днес ми се обадиха представителите на компанията Армеец в мадрид на компанията която ми е застраховката,та обесних случая и всичко но,полицията решила че виновника съм аз и утре ще повикам представител да доиде на място да види случката и подробности да им се изяснят нещата.. 

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
Ами колата е в мен от 1-2 седмици но нещо от сервиза не ми се обаждат да карам блока и главата...през тези 1-2 седмици съм си подготвил валове от американска м3-ка преди време сложих и колектори от м50б25 сега търся някаде по моргите инсталация от м50б25 ванус и ако не ми се обадят в по скоро ще се наложи да си оправям само главата и да пържа 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
DirtySouth написа:Ако идваш към БГ има едни момчета дето така ще ти направят главата че ще е като нова и после ще си мислиш че си слагал турбо на тва 2.8Ако ти се дават пари де
Сподели малко повече инфо за тези момчета от полза ще ни е

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2