Колата ми се примести сама!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Колата ми се примести сама!

Мнение от shark1986 » 09 Юни 2011, 19:25

Колеги днес много странно нещо ми се случи.Оставих колата до един канал и имаше и навес,нали уж имаше оранжев код и големи бури и градушки дрън дрън,че пляс :mhihi: и си викам ако случайно падне градушка да е на сигурно място и ходих да си пия кафето по спокоен!Връщам се аз и какво да видя :shock: колата ми е извън навеса и е приместена по права линия на около 7-10м от мястото където я оставих.Колата ми беше на свободна със дръпната ръчна и заключена със алармата(китайска)И се питам със какво са я приместили?А и там оставих бая място,че и ТИР да мине. :kuku: :conf: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Re: Колата ми се примести сама!

Мнение от san4o » 09 Юни 2011, 19:27

Какво има да се чудиш, спрял си на някои на "мястото" и те е издърпал с въже ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 19:30

Може да са преместили навеса :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 09 Юни 2011, 19:35

:ahah: :ahah: :ahah: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:OT: Съжалявам но не се сдържах :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 09 Юни 2011, 19:41

Най вероятно са те издърпали с въже .Аз поне преди години така правех някой като спреше пред входа на двора и не можех да вляза. :mhihi: Сега друг е въпроса дали ти въобще си пречил на някой или просто са ти гледали "сеира" като отидеш да си вземеш колата :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Мнение от iamatuning » 09 Юни 2011, 19:47

AGT написа:Най вероятно са те издърпали с въже .Аз поне преди години така правех някой като спреше пред входа на двора и не можех да вляза. :mhihi: Сега друг е въпроса дали ти въобще си пречил на някой или просто са ти гледали "сеира" като отидеш да си вземеш колата :mhihi:

+1 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 09 Юни 2011, 19:55

ами от вятъра е да знаеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 09 Юни 2011, 20:02

iamatuning написа:
AGT написа:Най вероятно са те издърпали с въже .Аз поне преди години така правех някой като спреше пред входа на двора и не можех да вляза. :mhihi: Сега друг е въпроса дали ти въобще си пречил на някой или просто са ти гледали "сеира" като отидеш да си вземеш колата :mhihi:

Незнам само със какво съм му пречил на тоя който го е приместил :ranting: .Както казах имаше място да мине цял ТИР от там.И то със дръпната ръчна да я дърпат със въже!Иначе нямаше никой на мястото на което бях,а и се въртях около 2-3мин и си оглеждах колата!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Юни 2011, 20:04

Аз съм виждал, как водата мести кола, като е много силна става като река и се случва да помести кола, особенно ако има наклон.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 20:06

Май ще има тема в Е46 форума за ремонт на ръчна спирачка ;) Като знам мойта ръчна как я изпъвам на Е30-ката, ако решат да я дърпат със сигурност ще я намеря по следите на асфалта :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Мнение от iamatuning » 09 Юни 2011, 20:09

shark1986 написа:
iamatuning написа:

Незнам само със какво съм му пречил на тоя който го е приместил :ranting: .Както казах имаше място да мине цял ТИР от там.И то със дръпната ръчна да я дърпат със въже!Иначе нямаше никой на мястото на което бях,а и се въртях около 2-3мин и си оглеждах колата!

Виж колега,един ден кола беше паркирана и аз спрях зад нея и зад мен се набил един ама място за маневри няма.Като погледнах този зад мен беше на ръчна и на скорост а този пред мен само на скорост и кво,кво айде този отпред го избутахме за да изляза.Твоя случай може би е същия.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 20:10

Може, ама предвид дистанцията, която е оставил колега значи е минавал някой пич с БТР :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 09 Юни 2011, 20:12

saleen написа:Май ще има тема в Е46 форума за ремонт на ръчна спирачка ;) Като знам мойта ръчна как я изпъвам на Е30-ката, ако решат да я дърпат със сигурност ще я намеря по следите на асфалта :mhihi:

Не е от ръчната колега.Колата е местена въпроса дали е дърпана или преместена със нещо и имали такива приспособления за местене :kuku:
П.П Колата беше със дръпната ръчна и не беше на скорост!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Юни 2011, 20:17

Ръчната... Щом не е била на скорост, ясна работата :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 09 Юни 2011, 20:21

Веднъж едни ми разказваха, как с една Е30-ка били я оставили на равно и на скорост тя вървяла повторили опита на същото място и даже били вътре в нея и тя пак вървяла та може и духове да са свършили тази работа :dunno:

Следваща

Назад към Извън Темата