КАТ - затягане на коланите.
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: КАТ - затягане на коланите.
bavarec написа:Пътните полицаи вече дебнат и за престъпления.
От пътните полицаи занапред ще се очаква не само да залавят нарушители зад волана, но и да следят за криминални престъпления.
От тук излиза, че до сега ако са забелязали престъпление което не е свързано с движението по пътищата са се обръщали на другата страна ...
bavarec написа: ... даде пример с досегашното им безучастно наблюдение на задръстванията в града. ...
Което пък означава че задръстванията стават на полето а не на пътя където те са ЗАДЪЛЖЕНИ да контролират движението и спазването на закона и правилника за движение ...
bavarec написа:Те трябва да подават сигнали в МВР и за пресичане на престъпление."....
Или с други думи до сега ако те гонят да те убият пеша не е тяхна работа, виж ако те гонят да те газят с кола това си е друго нещо ...
Като гледам с какви бисери се представя новия началник още при назначението си представям какво ще следва нататък

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Дали пък ако ме спрат, няма да ги захапя тия гадини
А в Луковит едното място на полицията е на слизане след изкачването в посока София - има табела за ограничение 40км/ч.
Другото е на влизане в Луковит от София, пак на слизането, или се крият вдясно след бензиностанцията, или долу в града. По-нататък в града има още място, преди излизане от Луковит
А този знак ограничение 50км/ч на 3:30 не знам защо го тълкуват "В продължение на 5600м".. А той означава след 5600м ограничението е 50км/ч

А в Луковит едното място на полицията е на слизане след изкачването в посока София - има табела за ограничение 40км/ч.
Другото е на влизане в Луковит от София, пак на слизането, или се крият вдясно след бензиностанцията, или долу в града. По-нататък в града има още място, преди излизане от Луковит

А този знак ограничение 50км/ч на 3:30 не знам защо го тълкуват "В продължение на 5600м".. А той означава след 5600м ограничението е 50км/ч

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
M3 E92 написа:А този знак ограничение 50км/ч на 3:30 не знам защо го тълкуват "В продължение на 5600м".. А той означава след 5600м ограничението е 50км/ч
Ако забеляза то и шефа на КАТ Ловеч нещо ги не знаеше тези неща. А какво остава за обикновените полицаи.
Между другото ти си Тома нали?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
метрите всъщност са 560, някой ентусиаст е мацнал още една нула...
иначе от там съм минавал хиляди пъти и само веднъж са ме спирали, рутинно, не съм забелязал да спират всичко живо наред...
иначе от там съм минавал хиляди пъти и само веднъж са ме спирали, рутинно, не съм забелязал да спират всичко живо наред...

forski написа:Хора това е извращени бе,за какви съдебни реформи говорите за какви глупости че трябвало да се почне от някъде за какви касови апарати![]()
Тея баби с яйцата и марулите ще ги търсите по-пазарите за да можете да си купите нещо истинско за ядене ама няма да ги има.
Хората които имат села знаят за какво говоря,или някой си мисли че в лъскавите хипермаркети със касовите апарати и разрешителното ще си купите по-качествена стока от тази която е излязла от някой двор на село?
Изруди мръсни,тръгнали да се гаврят с хората,закони да прилагат,актове да пишат,все едно цял живот яйца и марули с касов апарат са му продавали![]()
![]()
![]()
![]()
С пълните багажници от село може,там разрешително не трябва,ракия,агнешко,свинско,яйца,зеленчуци и всеки яде и му пръщят ушите![]()
![]()
Марш в Била и Мауфланд свинйо проклета да ядеш холандски картофи,турски ябълки,чешки моркови,албанско агнешко и всичките им там ла.на и ......![]()
![]()
![]()
Много се изнервих от тая простотия ...

По-принцип за бабата с яйцата беша но както и да е,и за МВР се отнася същото

THINK POSITIV
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Журналята си вдигат мизата предизборно с такива репортажи, също като Волен Сидеров 

Никой не мое ма връне на селу!
Шефа на КАТ Пазарджик днес е отстранен от длъжност.
Шефа на КАТ Пз. е отстранен от длъжност,срещу него е започнало дисциплинарно производство.
Разпоредена е и цялостна проверка на ръководения от него сектор в областната дирекция.
Шефа на КАТ Пз. е отстранен от длъжност,срещу него е започнало дисциплинарно производство.
Разпоредена е и цялостна проверка на ръководения от него сектор в областната дирекция.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Боли го халогена, човека съм сигурен, че отдавна си е оплел кошничката
Ма не е лошо да се вдига по малко пушилка от време на време, та хората да си мислят, че нещо се прави 

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
То тука у нашата държава секи ден си противоречат,значи спирали само ако има нарушение,ама сега спирали по някакви инагинерни правила за проверка на документи,кой бил изряден и тн.
Миналият вторник пътувам по магистралата от стара загора посока софия,минава ме един герой,ами аз бях със 120,тоя като ме мина,мислих да слеза от колата да видя що съм спрял,след малко,3 км по на там го спира милиция с радар,побеседваха си малко и ония си тръгна,от къде знам ли,ми и аз спрях 300 метра да видя дали ше го застреля до колата за тая скорост,която беше над 200,ми жив и здрав си тръгна,като го видях че пали да си ходи и аз потеглих,набрах пак 120 и ония пак профуча покрай мен с поне 180...
Миналият вторник пътувам по магистралата от стара загора посока софия,минава ме един герой,ами аз бях със 120,тоя като ме мина,мислих да слеза от колата да видя що съм спрял,след малко,3 км по на там го спира милиция с радар,побеседваха си малко и ония си тръгна,от къде знам ли,ми и аз спрях 300 метра да видя дали ше го застреля до колата за тая скорост,която беше над 200,ми жив и здрав си тръгна,като го видях че пали да си ходи и аз потеглих,набрах пак 120 и ония пак профуча покрай мен с поне 180...
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4