Окачване 330Д - стандартно или ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Arxangel
- Потребител
-
- Кара: 2006 Z4 3.0si Coupe
Re: Окачване 330Д - стандартно или ?
Еми колега аз ти казах да не го купуваш, ама май модераторите късно ми одобриха пост-а и не си го видял. Принципно знам за какво говориш защото моята кола е така със стандартното окачване, а за модела е имало М окачване което е още по твърдо. Аз понякога се кръстя, че не е с М пакета защото сигурно нямаше да може да се кара из София. Сега усещам всичко по пътя, и най-малката неравност, и това ми харесва защото във всеки един момент знам какво се случва с колата, но нещата са на ръба. Ако беше по твърдо окачването нямаше да ми харесва. Попринцип има окачвания които да стегнат колата без да е правят прекалено твърда или ниска но в момента немога да кажа име на фирма защото не се сещам, но съм чел, че има такива.

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Arxangel написа:Еми колега аз ти казах да не го купуваш, ама май модераторите късно ми одобриха пост-а и не си го видял. Принципно знам за какво говориш защото моята кола е така със стандартното окачване, а за модела е имало М окачване което е още по твърдо. Аз понякога се кръстя, че не е с М пакета защото сигурно нямаше да може да се кара из София. Сега усещам всичко по пътя, и най-малката неравност, и това ми харесва защото във всеки един момент знам какво се случва с колата, но нещата са на ръба. Ако беше по твърдо окачването нямаше да ми харесва. Попринцип има окачвания които да стегнат колата без да е правят прекалено твърда или ниска но в момента немога да кажа име на фирма защото не се сещам, но съм чел, че има такива.
Колега, нали знаеш че мерака някой път е повече от разума особено при колите

Според мен усещането което търсиш и аз търся може да се постигне само с по-яки амортесьори... не с по-къси и здрави пружини

както и да е... ако някой има желание и няма дете - мисля че офертата си заслужава

Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- Arxangel
- Потребител
-
mili4uk написа:Колега, нали знаеш че мерака някой път е повече от разума особено при колите
Според мен усещането което търсиш и аз търся може да се постигне само с по-яки амортесьори... не с по-къси и здрави пружини
както и да е... ако някой има желание и няма дете - мисля че офертата си заслужава
Ами нали ти казах, и аз имам такива желания от време на време но като си помисля ако не оцеля точното окачване какво ще стане и как ще се друскам, а тази кола я карам всеки ден поне по 100-150км в София, много бързо ми се изпарява желанието.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
mili4uk написа:Arxangel написа:Еми колега аз ти казах да не го купуваш, ама май модераторите късно ми одобриха пост-а и не си го видял. Принципно знам за какво говориш защото моята кола е така със стандартното окачване, а за модела е имало М окачване което е още по твърдо. Аз понякога се кръстя, че не е с М пакета защото сигурно нямаше да може да се кара из София. Сега усещам всичко по пътя, и най-малката неравност, и това ми харесва защото във всеки един момент знам какво се случва с колата, но нещата са на ръба. Ако беше по твърдо окачването нямаше да ми харесва. Попринцип има окачвания които да стегнат колата без да е правят прекалено твърда или ниска но в момента немога да кажа име на фирма защото не се сещам, но съм чел, че има такива.
Колега, нали знаеш че мерака някой път е повече от разума особено при колите
Аз ти казах , че вече знаеш кое е правилно , но ...

Съвет: Намери си М спорт окачване! Ще ти хареса, това е което търсиш

- Arxangel
- Потребител
-
xerial написа:Аз ти казах , че вече знаеш кое е правилно , но ...![]()
Съвет: Намери си М спорт окачване! Ще ти хареса, това е което търсиш
Да, това е добра идея.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2