Отлагания по предното стъкло (все едно котлен камък) ;(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Отлагания по предното стъкло (все едно котлен камък) ;(
Dpy написа:Нищо им няма на евтините стъкла(поне на тва дето аз си сложих), миналото лято си го сменях 160лв. с монтажа, със слънцезащитна лента,нови уплътнения, повече от перфектно е, нито криво, нито някви изкривявания на образа през него, супер доволен съм.
П.С. друго си е с ново стъкло, няма ги досадните драскотини, белегчета и тем подобни, дето на чисто стъкло малко или много дразнят.
И аз съм доволен от "Кобра" за Европейското стъкло за 170лв. с монтажа вече втора година...нито тече,нито се дере,вижда се добре,монтирано добре,изчистено като хората,

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Колеги, благодаря за адекватните отговори...
номера с новото стъкло ми е ясен как става, въпроса беше друг
Поздрави! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Шлайфане по-скоро не, но стъклото може да се полира. Изглаждат се надрасквания, които са толкова малки, че не се усещат при прекарване на пръст. Нещо по-голямо едва ли ще може. Др вариант е с едни продукти на Карлак 68. Два са в комплект и махат всичко от стъклото, но мисля, че няма как да се намерят тук. Аз съм ги взимал от тук. http://www.cleanyourcar.co.uk/engine-and-exterior/carlack-glass-sealing-kit/prod_348.html
От това какво повече

Ако държиш да го полираш търси цериев окис и гледай в Ютуб как става, шкурки, кечета с окиса и така..
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3