Прекъсва зверски и ще умра!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Прекъсва зверски и ще умра!!!

Мнение от Deskicha » 05 Мар 2006, 2:55

МОООЛЯЯ за внимание, четох няколко поста свързани с моя проблем, който е следния... на кратко имам БМВ 320и 92г. и подяволите прекасва като за световно...погледнах бубините и едната беше счупена малко и я смених ...проверих свещите сичко е ток...сменях преди седмица и водна помпа щото па друг проблем имах...и сега си работят 5 цилиндара и ходи разбери що .... и фарлих 250лв. за части за една седмица по 1-2 проблема и вече си мисля, че миличката иска да ме изостави. Моля ви се хора дайте идея каде да пипна, че да я излекувам ...
-------------------------------------------------------------------------------------
За напред пиши темата с малки букви!!!
bmwdriver

Потребител
Аватар

Мнение от ЗВЯРА » 05 Мар 2006, 3:05

:nono: Отиваш в някой сервиз да ти замерят бобините че сто процента някоя е заминала ;) :!: И се надявай да е само това :bowdown:
СРЕБРИСТИЯ ЗВЯР

Потребител
Аватар

Мнение от Deskicha » 05 Мар 2006, 3:10

баси ми аз сичките ги проверих една по една и не само аз и другите ми френдове са с 3ки и те ги проверяваха и днеска пак ги гледах и само 1 куцаше и нали казвам, че днес я смених. Нищо друго ли не може да е баси аз дигнах раце вече само от бубините мислих, че е...И не съм бате а кака

Потребител
Аватар

Мнение от ЗВЯРА » 05 Мар 2006, 3:19

:uups: Извинявай кака :mhihi: :mhihi: Като отидеш на диагностика там ще ги измерят как работят а не дали работят ;) Щото има значение и то голямо :!: А като я вкараш в обороти пак ли прекъсва :?:
СРЕБРИСТИЯ ЗВЯР

Потребител
Аватар

Мнение от Deskicha » 05 Мар 2006, 3:25

аха прекасва :( ама нали се сещаш че да ида на диагностика трябва да мога да закарам колата до там, а това не можеееее да станееееее щото не вървииииииии и трябва да мина 15км като някой каруца напред назад напред назад...а може да предложа на някой паяк да ме извози до там а ? :) добра идея не се бях сетила. НАЛИ ЗАТОВА СЪМ ТУК за диагностика:) дали може да е от друго да погледна другоооооооо а не скапаните бубини които са вввввввввв рееееееееед ААААААААААААААААААА

Потребител
Аватар

Мнение от ЗВЯРА » 05 Мар 2006, 3:33

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Може и да е друго :roll: ама ще трябва да се замъкнеш на диагностика срам не срам :banghead: :mhihi: :mhihi:
СРЕБРИСТИЯ ЗВЯР

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 m44b19

Мнение от BMWFen » 05 Мар 2006, 12:30

Смени си всичките кабели на свещите и ще се оправиш-Вярвай ми, имах същия проблем с една Калибра. Така се блъскаше напред назад,че лошо ми ставаше:( Оказа се,че са закъсани и окислени кабелите в края към бобините. Запали колата вечер и отвори капака да видиш къде на коя свещ хвърля искра...

Ако не е това,както колегите казаха иди на диагностика. Айде късмет, ще чакам да кажеш какво е станало:)

Ето един колега с твоите проблеми...:http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=4708
Последна промяна BMWFen на 05 Мар 2006, 13:18, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 05 Мар 2006, 13:01

Кабели :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 05 Мар 2006, 13:22

изтегли колата до бош сервиз по пътя за лозово. там ще ти помогнат.

Назад към E36