Прекъсва зверски и ще умра!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсва зверски и ще умра!!!
МОООЛЯЯ за внимание, четох няколко поста свързани с моя проблем, който е следния... на кратко имам БМВ 320и 92г. и подяволите прекасва като за световно...погледнах бубините и едната беше счупена малко и я смених ...проверих свещите сичко е ток...сменях преди седмица и водна помпа щото па друг проблем имах...и сега си работят 5 цилиндара и ходи разбери що .... и фарлих 250лв. за части за една седмица по 1-2 проблема и вече си мисля, че миличката иска да ме изостави. Моля ви се хора дайте идея каде да пипна, че да я излекувам ...
-------------------------------------------------------------------------------------
За напред пиши темата с малки букви!!!
bmwdriver
-------------------------------------------------------------------------------------
За напред пиши темата с малки букви!!!
bmwdriver
аха прекасва
ама нали се сещаш че да ида на диагностика трябва да мога да закарам колата до там, а това не можеееее да станееееее щото не вървииииииии и трябва да мина 15км като някой каруца напред назад напред назад...а може да предложа на някой паяк да ме извози до там а ?
добра идея не се бях сетила. НАЛИ ЗАТОВА СЪМ ТУК за диагностика:) дали може да е от друго да погледна другоооооооо а не скапаните бубини които са вввввввввв рееееееееед ААААААААААААААААААА

- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
Смени си всичките кабели на свещите и ще се оправиш-Вярвай ми, имах същия проблем с една Калибра. Така се блъскаше напред назад,че лошо ми ставаше:( Оказа се,че са закъсани и окислени кабелите в края към бобините. Запали колата вечер и отвори капака да видиш къде на коя свещ хвърля искра...
Ако не е това,както колегите казаха иди на диагностика. Айде късмет, ще чакам да кажеш какво е станало:)
Ето един колега с твоите проблеми...:http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=4708
Ако не е това,както колегите казаха иди на диагностика. Айде късмет, ще чакам да кажеш какво е станало:)
Ето един колега с твоите проблеми...:http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=4708
Последна промяна BMWFen на 05 Мар 2006, 13:18, променена общо 2 пъти
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
9 мнения
• Страница 1 от 1