Ексцентрични тампони на носачите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Ексцентрични тампони на носачите
Искам да попитам кое точно М3 излиза с ексцентрични тампони на предните носачи? В риъл оем не ми излизат никъде ексцентрични. А и всички излизат с С50 и евото го няма... И има ли изобщо ексцентрични тампони на Е36...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Ексцентрични тампони на носачите
Просто ползват такива снимки за това така ти излизат. Всичките М-ки са с такива.
За Е30 пише че след 87 са е ексцентрични. За Е36 М3 не пише. Тия в Дарукар разправят че били нормални (не ексцентрични). Кой номер е тогава енсцентричния тампон?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
- Мечтае да кара: E46 М3CSL
Наистина навсякъде ги хвалят тези БГ тампони. На събора, колегата който ги предлагаше, сподели че в комплекта щели да включат и от тази морска грес, която препоръчват при монтаж.
Still Speedin
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Честно казано аз не съм ги пробвал. Бих взел задни за компакта, но не правят.. (за момента надявам се
) Колегата иначе е много точен, поръчвал съм му за едни 5-6 коли може би вече цели комплекти и няма недоволни. Мисля, че са читави и си заслужава, впредвид и разликата в цената от Пауърфлекса и полските Стронг Флекс ли кви бяха там..

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
То пълен комплект обаче май за стабилизиращите няма, иначе определено разликата в цената си заслужава, аз до края на годината трябва да реша какво ще я правя колата и ако няма да я правя ще взема да ги пробвам, дано дотогава и за щангите направят колегите!
Иначе тези плутните тампони с изместен център имам чувството че усещам взсяка неравност, това възможно ли е? питам защото имам и други неща за правене по-предницата и немога да преценя дали е от тях!?
Иначе тези плутните тампони с изместен център имам чувството че усещам взсяка неравност, това възможно ли е? питам защото имам и други неща за правене по-предницата и немога да преценя дали е от тях!?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
9 мнения
• Страница 1 от 1