Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от bum_bum » 02 Юни 2011, 23:51

От 1939 до 2008 има около 60 проучвания направени, доказващи вредата от соята.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 03 Юни 2011, 2:11

TNT написа:А какво мислите за това - http://www.silabg.com/bg/view/id/213 ?? При мен лично трудно минават 3 месеца без да имам почивка от 1 седмица поради някаква причина (натрупване на купончета, разболея се, контузя се).

Между другото, десетилетната ми практика показва, че когато г/д на всеки 2-3 месеца направиш по 1 седмица почивка след това тялото ти попива като гъба (тука не казвам да пиете като смокове, просто на 3 месеца натоварване, 1 седм. пълен релакс, ефектът е мн добър).

Потребител
Аватар

Мнение от bam » 03 Юни 2011, 12:30

Трябват ми витамини.
Знам, че хвалят много NOW, ама да питам има ли и други читави.
И тея дето са деили вит и адам мен, каква им е разликата.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 03 Юни 2011, 12:40

kulov написа:
TNT написа:А какво мислите за това - http://www.silabg.com/bg/view/id/213 ?? При мен лично трудно минават 3 месеца без да имам почивка от 1 седмица поради някаква причина (натрупване на купончета, разболея се, контузя се).

Между другото, десетилетната ми практика показва, че когато г/д на всеки 2-3 месеца направиш по 1 седмица почивка след това тялото ти попива като гъба (тука не казвам да пиете като смокове, просто на 3 месеца натоварване, 1 седм. пълен релакс, ефектът е мн добър).

Не съм пробвал,но и аз мисля да опитам напоследък ( от поне година) съм изпускал максимум 2 , 3 пъти тренировка.Мисля да почина една седмица ,че усещам и ставите да ме понаболяват. Някой взимал ли е Анимъл Флекс казаха ми ,че бил точно за тези неща и бил доста ефективен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 03 Юни 2011, 14:36

ceco-stz написа:
kulov написа:

Не съм пробвал,но и аз мисля да опитам напоследък ( от поне година) съм изпускал максимум 2 , 3 пъти тренировка.Мисля да почина една седмица ,че усещам и ставите да ме понаболяват. Някой взимал ли е Анимъл Флекс казаха ми ,че бил точно за тези неща и бил доста ефективен.

Много добър!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 05 Юни 2011, 20:40

bam написа:Трябват ми витамини.

http://fitness1.bg/iss-research-super-vitamin-pack/
Пробвай.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 05 Юни 2011, 20:59

bam написа:Трябват ми витамини.

Adam са доста силен спортен витаминен комплекс
Дейли витс са доста по-"слаби" , но вършат идеална работа ако не тренираш толкова активно.
ISS , които ти препоръча колегата по-горе също са добри.

В момента пия Orange Triad и за сега съм супер доволен.
Аnimal Pak пък си е класика в хардкор витамините ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Юни 2011, 1:42

Какво разбираш под активно спортуване?
Не говорим за културисти , ами за нормално спортуващи (2-3 пъти в седмицата)
В случая знам, че Адам са по-силни,но ме интересуваше "слабите" дейли витс колко са слаби :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Юни 2011, 4:08

Време ми беше отново да започна, че се оставих на течението и започнах да си блъскам главата...
През това време ми се натрупаха доста мазнинки (не, че преди нямах, но чак толкова...), та сега особено за лятото гледам да сваля колкото е възможно и позволява организма...
Четох предните страници и колегата Красимир! спомена за http://fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/ (дано не се приеме като реклама, това ми излезе първо в Гугъл) и виждам, че пишат, за да се запази мускулната маса при фет бърнърите е добре да се комбинират с БЦАА... Някакви съвети ?
Целта е шкембе и баджак - скалпел :mhihi: И да сведем загубата на мускулна маса до минимум...
Кардиото... Бягането в момента ми е малко зор, че съм активен пушач от 6-7 години с по 1 кутия на ден и все още не мога да ги спра... Мисля да се мотивирам, като давам парите за фитнес и добавки, вместо за цигари... Цената е една и съща... На колелетата и крос-тренажорите са по-добре нещата...
След края на лятото, ще се зададе цел за качване на мускулна маса, но до тогава целта е да се свалят мазнините... Грешно ли е това ? И в момента си тренирам по групи, както едно време, в никакъв случай не съм ги отписал...
Също така забелязвам, че определено силата ми е спаднала и я няма никаква :kuku: :help: Чак ме е срам да легнем на лежанката вече :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 06 Юни 2011, 10:53

uCnaHeTcA написа:Време ми беше отново да започна, че се оставих на течението и започнах да си блъскам главата...
През това време ми се натрупаха доста мазнинки (не, че преди нямах, но чак толкова...), та сега особено за лятото гледам да сваля колкото е възможно и позволява организма...
Четох предните страници и колегата Красимир! спомена за http://fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/ (дано не се приеме като реклама, това ми излезе първо в Гугъл) и виждам, че пишат, за да се запази мускулната маса при фет бърнърите е добре да се комбинират с БЦАА... Някакви съвети ?
Целта е шкембе и баджак - скалпел :mhihi: И да сведем загубата на мускулна маса до минимум...
Кардиото... Бягането в момента ми е малко зор, че съм активен пушач от 6-7 години с по 1 кутия на ден и все още не мога да ги спра... Мисля да се мотивирам, като давам парите за фитнес и добавки, вместо за цигари... Цената е една и съща... На колелетата и крос-тренажорите са по-добре нещата...
След края на лятото, ще се зададе цел за качване на мускулна маса, но до тогава целта е да се свалят мазнините... Грешно ли е това ? И в момента си тренирам по групи, както едно време, в никакъв случай не съм ги отписал...
Също така забелязвам, че определено силата ми е спаднала и я няма никаква :kuku: :help: Чак ме е срам да легнем на лежанката вече :mhihi:

Да, BCAA-то доста помага и мой съвет на прах, че е най-изгодно. Този продукт е добър, макар че аз препоръчвам Lipo 6 на Nutrex или Mitotropin на Gaspari. Ако пък не ти понасят тези силните примерно може един течен Л-карнитин с Yohimbe течно също става.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 06 Юни 2011, 11:07

За неговият случай му трябва нещо бързо, понеже иска да свали за лятото, т.е 1-2 седмици, че ще го е срам да друса сланини по плажа. Лекият вариант е синефрин+кафе+л-карнитин+зелен чай. Тежкият е ефедрин+ кленбутерол.
Като и при двата трябва да спазваш много много стриктна диета. Може да пробваш и Ли Да, обаче което и да избереш няма такава добавка която да сваля само от корема и краката и да ти запази гърба, рамената, ръцете и гърдите ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Юни 2011, 11:30

Абе тва като дойде пролетта все едно не сте знаели, че ще има лято :mhihi:
В крайна сметка квото и да взимаш за един месец основният ефект е, че си увреждаш сърцето, а резултата е почти нулев.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 06 Юни 2011, 16:09

bum_bum написа:Абе тва като дойде пролетта все едно не сте знаели, че ще има лято :mhihi:
В крайна сметка квото и да взимаш за един месец основният ефект е, че си увреждаш сърцето, а резултата е почти нулев.

факт

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Юни 2011, 16:39

С кое по-точно ще си увредя сърцето ?
Разбира се, че няма да стане с магическа пръчка, хоп-троп-айде... Не се и надявам да стане това, което искам... Не и това лято...
До сега не съм вземал Фет бърнери, а само Л-карнитин преди време като тренирах... Резултатът беше почти нулев, по спомен...
На доста места чета, че OxyElite-Pro е добър и надежден продукт, спрямо другите :roll:
Бос съм като циганче на плаж на тема добавки (като марки, производители, цени, места, полза и т.н.), та целите ги споменах в предното мнение, ако някой може да помогне/посъветва с нещо по-конкретно, би било добре :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 06 Юни 2011, 16:46

синефрин на експлоуд
зелен чай - от аптеката какъвто имат за отслабване
течен Л-карнитин на експлоуд
кафе - каквото ти хареса кофеин да има :D
всичко това на стойност 50лв
и всичко това сутрин на гладно и вечер преди лягане освен кафето и синефрина

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата