Богати дюзи и нормален празен ход?Help!!

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 04 Мар 2006, 11:01

ludiagsm написа: ама ще видим бавно и полека мойта бавн аиска тепърва ще показва за какво става въпрос
Иво, кой ти говори че ще бъде бърза или бавна :roll: Просто ти казах че с регулатор има и странични ефекти, казах Ви го защото знам че не сте слагали досега :!: и с цел да бъда полезен ;) А не да се показвам че съм голяма работа ;) А ти взе да ми обясняваш като на пълен ламер как работил регулатора и че смт-то имало еди-какви си функции :roll: Ей за такива случаи ти се ядосваха Кирето и Явор...
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 04 Мар 2006, 11:17

TOM написа:
ludiagsm написа: ама ще видим бавно и полека мойта бавна иска тепърва ще показва за какво става въпрос
Иво, кой ти говори че ще бъде бърза или бавна :roll: Просто ти казах че с регулатор има и странични ефекти, казах Ви го защото знам че не сте слагали досега :!: и с цел да бъда полезен ;) А не да се показвам че съм голяма работа ;) А ти взе да ми обясняваш като на пълен ламер как работил регулатора и че смт-то имало еди-какви си функции :roll: Ей за такива случаи ти се ядосваха Кирето и Явор...

Аз обесних за Щерьо за да не се съмнява че ще си реши проблема

сори де ааа :)

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 04 Мар 2006, 11:17

Cobra написа:Томи за сега всичко е ОК вчера вечерта го сложих и направих тест рън 20км и нямаше ядове със съвсем лека корекция в мап-а,
сега пака излизам да я покарам и пиша дали се ебава в тия режими дето каза! 8)
Когато надуе турбото на колко скача налягането на горивото :?: Говоря на пета с 50-70км.ч Ако е 5-5,5 проблемите 6те са по-малко, ако отива на 7 ефекта ще се изостря, моята и една друга кола започва6е да се дави в този случай. Знам че можеш да направиш корекция със смт-то но предполагам че ще е трудно :!: И още не6то, когато го нагласи6 да работи добре не се успокоявай за дълго ами си гледай постоянно сместа. За6тото когато се поизноси мембранката в регулатора, налягането 6те се промени а от там и сместта. И както си с 10:1 степен няма6 право на големи бъгове...Аз, ако имах смт щях да предпочета доп. дюзи пред регулатора...
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 04 Мар 2006, 11:33

...
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 04 Мар 2006, 14:22

Томи,аз съм го срещал този проблем.По принцип той лесно се решава,особено на магистралата.Не виждам проблем да се направи ако е само за драг.Проблем ще има ако са много големи дюзите и е голям буста.Тогава няма накъде да се обеднява.Трябва да се намали налягането на регулатора на минимум(аз съм го направил 2.5 бара на вакуум).Така отива най-много на 5 бара.Ако вие правите 7 бара налягане тва е много.
Сигурен съм че вие тва го знаете,обаче много хора с турбо коли съм ги гледал как се мръщят,че имат ниско обратно налягане,и почват да натягат регера докато му протече мембраната. ;)

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 04 Мар 2006, 14:47

landikar написа:Томи,аз съм го срещал този проблем.По принцип той лесно се решава,особено на магистралата.Не виждам проблем да се направи ако е само за драг.
Да, напълно съм съгласен с теб Лъчо. За драг няма никакъв проблем, при мен и на о6те една кола се проявява6е на 4 и 5-та като караме с 50-70 . Кобрата има смт и сигурно може и да го коригира но трудно и всеки бъг в регулатора 6те му разтройва сместта, а това при него ще е лошо...
landikar написа: Трябва да се намали налягането на регулатора на минимум(аз съм го направил 2.5 бара на вакуум).Така отива най-много на 5 бара.Ако вие правите 7 бара налягане тва е много...
И аз съм на същото мнение.
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 04 Мар 2006, 14:59

Кобрата има смт и сигурно може и да го коригира но трудно и всеки бъг в регулатора 6те му разтройва сместта, а това при него ще е лошо...

Ми той ще си купи истински регулатор и ще се оправи..нали Кобра. :lol:
От ония шарените :!:

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 04 Мар 2006, 20:06

landikar написа:
Кобрата има смт и сигурно може и да го коригира но трудно и всеки бъг в регулатора 6те му разтройва сместта, а това при него ще е лошо...

Ми той ще си купи истински регулатор и ще се оправи..нали Кобра. :lol:
От ония шарените :!:

Лъчкаааа,не се ебавай с начинаещите хобисти, :winky:

Сега сериозно доколкото Явор каза знам че регулатора прави мах 5 бара,пък и той доста време е карал с него,така че няма ядове,
днес пак доста карах,и колата на 0,9 бара се държи доста прилично :idea: с този регулатор а преди над 0,7 си ебаваше мамата!
Така като гледам ще се пробвам тази седмица за Дино и ще има реални резултати!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 09 Мар 2006, 17:52

имам вече и други :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Мар 2006, 9:28

Яяяяяяяяяяя , тва да не е спасителна капсула бре :shock: :roll: :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 10 Мар 2006, 9:38