Новата 1-ца 4х4 !?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Re: Новата 1-ца 4х4 !?

Мнение от vladye » 05 Юни 2011, 0:35

Е, какво й е на колата? Кофти й е дизайна ли? Или няма V8 двигател?
Таргетирана е към дадена ниша, не приспадам към нея, но не значи, че трябва да плювам.
За всеки влак си има пътници.
virtue and tranquillity

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 05 Юни 2011, 6:37

Mollov написа:Като отявлен фен на 1-ва серия Е87/Е81 само мога да кажа едно - отврат... :cry:

+1

Крис Бенгъл да се връща :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 05 Юни 2011, 7:25

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Юни 2011, 18:04

vladye написа:Е, какво й е на колата? Кофти й е дизайна ли? Или няма V8 двигател?
Таргетирана е към дадена ниша, не приспадам към нея, но не значи, че трябва да плювам.

Ти май не знаеш какво говориш... само погледни какво говорят хората, дето са фенове на 1-ва серия... и пак ще коментираме...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 05 Юни 2011, 18:17

Старата единица никога не ми е харесвала достатъчно но сега като ги сравня с новата ми изглежда прекрасна. Има една много точна чужда дума която казва всичко за този модел - hideous (extremely ugly, terrifying and horrific, Repulsive, especially to the sight, revoltingly ugly) не случайно това е най-използваната дума в коментарите в чуждите форуми за новата 1ца. Сетивата ми са отвратени от това което виждам но като цяло не се вълнувам от малките модели на BMW но ако това се случи с новата 3ка това ще е кошмар.
Tool - Fear Inoculum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 05 Юни 2011, 18:45

Спред мен не е толкова лоша, могло е и по-добре да е, ама въпреки това според мен ще се продава успешно, като цяло е въпрос на вкус.
Друго не разбирам, как с този 1.8 136кс мотор /май е PSA/ единичката която със сигурност тежи повече или поне колкото е36/46 ускорява за 8.5 сек от 0-100?
Та това е колкото 325 е30 и почти колкото 323 е36... според мен това е невъзможно, и е чиста рекламна лъжа, защото винаги всеки следващ модел трябва да бъде по-бърз, по-иконимичен и добър от предходния. Това съм го забелязал и при други модели бмв, а и не само бмв, всякакви коли..Наясно съм че технологийте се развиват, скоростните кутий са с по-малко загуби, електрониката е по-съвършенна и тн, но все пак си има закони на физиката.
Последна промяна vankatagsi на 05 Юни 2011, 20:59, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 05 Юни 2011, 18:47

Ganchev__ написа:Интериора е 6 точки, но тоя външен вид е направо гавра.Дано поне купето да изглежда добре.Няма такова отвратително БМВ. Май и баварците започнаха да следват тенденцията на ауди да направят всички модели еднакви на външен вид и не само.Изглежда направо тъжна предницата, и има защо.Фаровете на полото са без коментар.

И на кое друго БМВ по-точно прилича това, че не се сещам?Е, все пак е БМВ - има бъбреци и т.н., ама такава изгъзица....на нищо не прилича.

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 05 Юни 2011, 20:21

Mollov написа:
vladye написа:Е, какво й е на колата? Кофти й е дизайна ли? Или няма V8 двигател?

Ти май не знаеш какво говориш... само погледни какво говорят хората, дето са фенове на 1-ва серия... и пак ще коментираме...

Еее, щом така говорят хората, не трябва да ми допада... :bowdown:
virtue and tranquillity

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 05 Юни 2011, 21:04

Сравнение между новата 1-а серия F20 и "старата" Е87

ИзображениеИзображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Източник: http://www.bmwblog.com/2011/06/05/2012- ... -lci-heck/

И първо видео
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Юни 2011, 21:59

Колкото повече сравнения гледам, толкова повече оценявам дизайна на Е87 и толкова повече не мога да й гледам физиономията на новата... бензиновите мотори са напредък, но дизеловите са (почти) същите като при LCI-то... а и интериорния дизайн на новата не е чак толкова много по-велик от този на фейслифтовата, така че старият модел ше е актуален още 7 години... поне за мен... :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 05 Юни 2011, 22:05

Mollov написа:Колкото повече сравнения гледам, толкова повече оценявам дизайна на Е87 и толкова повече не мога да й гледам физиономията на новата... бензиновите мотори са напредък, но дизеловите са (почти) същите като при LCI-то... а и интериорния дизайн на новата не е чак толкова много по-велик от този на фейслифтовата, така че старият модел ше е актуален още 7 години... поне за мен... :ok:

Ще има много бърз фейслифт на тая риба :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 06 Юни 2011, 2:02

Прилича ми на отегчено прасе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 06 Юни 2011, 10:20

На мен ми харесва! Задницата и стойката като цяло са доста по-добри от Е87. 100 % всички ревете само и единствено заради фаровете и стоповете, които наистина имат нужда от привикване ( като всяко ново нещо ), но на живо половината от недоволните ще си сменят мнението, останалите карат Е30- :winky: .
Пак се забравя, че това е кола създадена от БМВ Груп, а не от Jeely и им позволете да претендират, че разбират мааалко повече от всеки един от нас тук, било то за дизайн или двигатели. Аз примерно мога да си представя как БМВ са търсели агресията в тази предница и са я постигнали, а с М пакет ще е трепач.
:arrow: И още нещо :dunno: Основния форум се превърна в един плювалник със 1001 еднакви теми, в който недорасли комплексари си изливат злобата в/у почти всичко ново, което м/у другото е тиииипично за нашия манталитет - плюеш вместо да градиш :no: . Като не ти харесва, постваш, излагаш мотиви и толкова, а то тука риби, прасета, храчки по БМВ, все едно съм в Ауди клуба.
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 06 Юни 2011, 10:26

Какво и се възмущавате на тази ф20ка, сякаш не сте виждали е87 на какво прилича, не казвайте, че сте очаквали нещо кой знае какво като дизайн при положение, че всички добре познаваме първообраза :mhihi: разбирам новата тройка или петица да бяха така "оакани" да се вайкате и мрънкате, ама при този модел специално всичко си е в реда на нещата :yes:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 06 Юни 2011, 10:43

Инаф написа: :arrow: И още нещо :dunno: Основния форум се превърна в един плювалник със 1001 еднакви теми, в който недорасли комплексари си изливат злобата в/у почти всичко ново, което м/у другото е тиииипично за нашия манталитет - плюеш вместо да градиш :no: . Като не ти харесва, постваш, излагаш мотиви и толкова, а то тука риби, прасета, храчки по БМВ, все едно съм в Ауди клуба.

В тоя ред на мисли, ти се включи типично по български.Ама не можа по-типчино, честно :mhihi: Прочел си тука, че са недоволни хората, ама от какво точно и защо точно, не си счел за необходимо да разбереш.Хората НЕ харесват начина, по който изглежда колата и точка.Какво има тука за мотивиране?Колата просто е грозна.И това го казват хора, които в момента карат 1-ци, а не "недорасли комплексари".Ако беше така, както казваш ти, щеше да се плюе и по новата 5-ца и по новата 6-ца и 7-ца и т.н. и т.н.E, и за тях може да се прочетат негативни мнения, но като цяло са положителни.Както вече казах, колегите от чуждите форуми, които карат само супер яки БМВ-та, включително и 1М, са на абсолютно същото мнение, че дори и по-крайни от тукащните.Така че някак си теорията ти за недораслите комплексари и злобата не е меродавна.Освен, ако не наречеш и мнозинството от феновете на БМВ по света такива.Тогава :bowdown: пред теб! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум