Помогнете за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете за Е46
Днес както си карах изведнъж ми се пусна левият мигач,а лоста беше в неутрално положение.Пуснах десен,работи,изключих в неутрално положение,но левият мигач не спира.Не знам какво е,реле,бушон,пък и не знам къде се намира релето на тая Е46.
Проблема е решен!Благодаря от сърце Жоро!)

Последна промяна rosiros64 на 07 Юни 2011, 21:47, променена общо 1 път
Re: Помогнете за Е46
A най-вероятно е в лоста за мигачите проблема! Разглоби, извади го, разглоби го и него и може би ще откриеш проблема! Принципно пускането на мигачите се яваява движение на една пластина по една релсичка, но това ще можеш да си го представиш само като отвориш! В краен случай - нов лост! Ако си без борд компютър намира ми се тука един - може да се споразумеем за символична цена!
Благодаря за съвета ,утре сутринта ще пробвам,ако проблема е в лоста ще те потърся 

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Колега- да не ти е изгорял габарита на фара?
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Какво общо има това с проблема? Виж си лоста за мигачите,разглоби и го почисти.
новият ми номер: 0877787835
Koлегата най-вероятно има предвид, че като изгори габарита, самия мигач почва да действа като габарит и свети, но аз го разбрах, че в неутрално положение работи самия мигач, демек мига!
slitter написа:Koлегата най-вероятно има предвид, че като изгори габарита, самия мигач почва да действа като габарит и свети, но аз го разбрах, че в неутрално положение работи самия мигач, демек мига!
да така е
Колеги,пак проблем!!!Помогнете моля Ви!!!Опитвам се да сваля лоста за мигачите,свалих болтовете ,откачих буксата,мигача спре да цъка,но не мога да сваля лоста,да не би да трябва да се свали целият волан за да изпадне лоста.Пускам снимки до къде съм откачил
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Моля за съвет колеги! Разглобих всичко,свалих болтовете на лоста за мигачите,но не мога да сваля лоста.Може би трябва да сваля целият волан?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Да, колега, сваля се целия волан и ще видиш 4 торкса, отвиваш ги и след тва в задната част на лоста отгоре и отдолу има по една щипка за да излезе!
10 мнения
• Страница 1 от 1