Новата 1-ца 4х4 !?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Новата 1-ца 4х4 !?
Любовта на БМВ-джиите към е30 е парата, както повечето неща в БГ.
Ми питай СКИСА

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
а защо трябва да е 4wd ?? тва е градска кола в крайна сметка, няма да катеря до Гармиш-Партен-Кирхен с него 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:а защо трябва да е 4wd ?? тва е градска кола в крайна сметка, няма да катеря до Гармиш-Партен-Кирхен с него
Щото може да живееш в Търново , Свищов , Драгалевци или Симеоново и да ти кажа , ще ти е доста полезно . А и ще е опция - който иска го поръчва . А3 с халдекс куатро се продава добре от 15 години ....
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Още малко шпионски снимки на единицата + някоя друга на интериора
http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=490308
http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=490308
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Мигачи в огледалата
В Мюнхен нещо съвсем са изперкали
Ай сиктир...

В Мюнхен нещо съвсем са изперкали

Ай сиктир...
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
А четете преди да почнете да дрънкате безсмислено... 

Mollov написа:Ами ако беше прочел информацията, щеше да разбереш, че е някво ново изискване за новите (2012+) коли...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Фаровете са многооо добри, изглежда има взаимстване от Вижъна с квадратната форма! Много добре! А и за вътрешния дизайн много са се постарали, но като цяло са запазили формите на Е87! Не че Е87 е грозна, ама можеха и по-добре
, надявам се скоро да има по-"голи" снимки!
Колкото до 4х4, стига да се предлага опционално, няма лошо.

- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Общо взето , кола като за жена ми , за личен автомобил не бих я ползвал , хубаво щеше да е някой от нас да се хване на фотошоп и да изчисти лепенките да видиме на какво мяза "Звяра"!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Няма как в най-ниския клас , скъпо удоволствие , като Хдрайв да е серийно .
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Boyadjiev написа:acho.rs написа:The7omahawk написа:Да бе, само BMW правят даунсайзинг на двигателите и слагат иновации...Всичките други марки си държат на традициите...![]()
BMW разработват отдавна с PSA двигатели, не виждам защо да не се ползват.Хората, които се интересуват от най-икономичните и евтини модели така или иначе никога не са били традиционните BMW фенове, за които е важен звука на шестака.За тях компанията съм дълбоко убеден, че ще предложи адекватни решения.
Много ми е интересно, колко от хората, които наричат новите модели "посредствени" са имали близък допир с тях...И в кое има спард на качеството спрямо Е36/46 да речем?![]()
Аз съм твърдо ЗА xdrive в 1 серия.
Колегата имаше предвид , че се размива имиджа на БМВ . До преди 15 години , се знаеше , че БМВ са спортни машини със мощни мотори , и ако е БМВ значи е поне 20-30% по-мощно от съответния французин да речем . А сега какво ? 20 години по-късно , отново базовия модел е със същата мощност и конкурентите ако не са по-бързо , то най-малкото му дишат във вратаИ в един момент ще се качат от Е39 на Е60 и ще видят, че овцата далеч не е толкова черна, колкото са си мислели...
Я тогава обясни любовта на БМВистите към акулите и най-вече Е30 ? И защото Скисата си купува Е30ка , като кара лачена Е61ца ? Има много истина в думите ти , но всичко което говориш се обобщава от термина - "комерсиализация" . Полагат се старания да се задоволят повече хора и се правят компромиси със старите ценности . Но все пак поне аз забелязвам положителна тенденция , поне при скъпите модели - базовата 5ца е вече 3000кк , вече не е азиатски ,таблото е обърнато към водача и тн ...
Отплеснах се - темата беше за 1чка - и на предно да я направят и със 3 цилиднров дизел - лошо няма , така и така тя е за друг тип клиенти
Любовта на БМВ-джиите към е30 е парата, както повечето неща в БГ.
Дали ако всеки можеше да си вземе е46 м3, да си го ореже като е30-ската, да си засили мотора като е30-ската нямаше да го направи ? Ми щеше, ама е46 е пари, докато е30 не е в сравнение с м3-то... Не се залъгвай че е30 е "много гот", да за някои хора и маса пари да имат, ще си останат фенове на е21,е30,е**... ако можеш да си позволиш нещо "по-така" масово хората няма да гледат тия коли...
Абе гледат ги да ти кажа

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Дано колата е сполучлива, но честно казано нито ми допада като визия, предполагам няма да ми допадне и като усещане. Просто съм си фен на old school БМВ-тата, и честно казано най-новото БМВ, което бих карал е е46, и то с някакъв сериозен агрегат ( абе направо да кажа, че визирам М3
, защото е просто невероятен автомобил. Друг е въпроса, че сигурно ще мога да си го позволя някой 20 годишен екземпляр, но за мен това няма значение, ако е читава). Така че на всички нови попълнения в БМВ Груп гледам като на еволюция на марката, а не като на нещо, което ще ми е на сърце.

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
"Изтекоха" и първите снимки на следващото поколение на 1-а серия на БМВ с вътрешно заводско обозначение F20.

Източник: http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=539990
Лично на мен екстериора е
(отзад е копие на vw polo), интериора го бива 

Източник: http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=539990
Лично на мен екстериора е

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Това някъв майтап ли е