помощ - диагностика на проблема???
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: благодаря за съдействието и помощта
bonbonev написа:...
П.С. Боссс кога ша пием бирааа ???
Ами може в неделя на Екото

А за термостата, доста по-важно е не дали отваря (това е по-рядък проблем), а на колко градуса отваря. Ако отваря по-рано на градско при къси разстояния 5-8 км. колата ще гори повече. При по-късно отваряне пък рискуваш да прегрееш.

Re: благодаря за съдействието и помощта
TheBoss написа:JANI написа:[
тва фу4ене от перката съм го 4увал от много е34 а на6та с нов вискосъединител на загряла кола не ще да фу4и въобще каква може да е при4ината
Аз си сложих перка от Е32. При нея около гнездото на силиконовия съединител (т.н. виско) има един ред от отвори, приблизително 6-8 мм. Та тези отвори са зачепразени и като засмукват въздух излиза СТРАХООООООООТЕН звук. Даже на моменти звучи като "охлюва" на Василен.
добре де приятел аз кво да неправя за да ми фу4и така . мисълта ми е трябва ли нова перка да търся или нещо друго

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Виждаш ли как перката има един отвор, където се хваща силикона? Тези отвори са 4 на брой. Между тях основата е леко изрязана към пластмасата. Тази перка, дето я сложих няма това изрязване, а отворът е с размера на силикона. И има разположени едни отвори като тези четирите за закрепване на силикона(в тях влиза болт No4), но по-големи (6-8 мм) и закривени в единия край като домакинското ренде на майка ти дето стърже на него кашкавак и лук. Е, трябва да си намериш такава перка

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2