Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Веселин|Василев » 31 Май 2011, 10:08

bum_bum написа:Ако говорим за кофти метаболизъм, аз също съм жив пример ама кво да се прави, квото-такова. Навремето и аз позобвах и нещата се получаваха, но с годините си поставих други цели и видях, че нещата стават и без зоб. Е, вече не съм напомпен както беше, но се е случвало да засрамя доста зобачи с тежести.
Определено твръдо вярвам, че и повечето неща, които се продават легално в шарените кутийки също са доста вредни, но анаболите.. Най-невинен страничен ефект да вземем. Високо кръвно. Получава се при много употребяващи. Много често не се усеща или пък не му се обръща внимание. Само за няколко години води до задебелена сърдечна стена, после се удължава разтоянието между сърдечната клапа и връх, после масивна хипертрофия на кардиомиоцитите, после микро кардиосклероза, ексцентрична хипертрофия, дилатация на камерата и т.н. и т.н. Аз не бих съветвал никой да си причини доброволно подобно нещо.
Вярвам, че всеки мъж, жена или дете независимо с какъв метаболизъм и даденост може коренно да промени физиката си по естествен начин. Нужни са само огромно желание и постоянство.

Сякаш ако пиеш уиски с редбул няма да е същата история!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Май 2011, 11:46

Пиша го за последен път и повече няма да обяснявам:

Със зоб-а шега не бива... а този форум го четат всякви надъхани келеши, които си правят от грешни та по-грешни заключения за какво ли не... не искам тук да се отваря подобна тема или да се говори за това, защото нито е мястото, нито е удачно да има подобна тема, която да се чете от широката публика и този форум да е отправна точка на всякакви експерименти. Да, всеки си има глава на раменете и си решава сам за себе си, но това не значи, че трябва и ние да подпомагаме глупостта на маса хора (не говоря за използването на зоб, ами за неправилното използване на зоб). А да се прави скрит подфорум за зоб в автомобилен форум е лишено от всякаква логика.

Който му се чете/пише за такива неща, има си специализирани форуми/сайтове, където има достатъчно информация. Това е. Надявам се повече да не трябва да обсъждаме тази тема.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 31 Май 2011, 16:49

Mollov написа:Пиша го за последен път и повече няма да обяснявам:

Със зоб-а шега не бива... а този форум го четат всякви надъхани келеши, които си правят от грешни та по-грешни заключения за какво ли не... не искам тук да се отваря подобна тема или да се говори за това, защото нито е мястото, нито е удачно да има подобна тема, която да се чете от широката публика и този форум да е отправна точка на всякакви експерименти. Да, всеки си има глава на раменете и си решава сам за себе си, но това не значи, че трябва и ние да подпомагаме глупостта на маса хора (не говоря за използването на зоб, ами за неправилното използване на зоб). А да се прави скрит подфорум за зоб в автомобилен форум е лишено от всякаква логика.

Който му се чете/пише за такива неща, има си специализирани форуми/сайтове, където има достатъчно информация. Това е. Надявам се повече да не трябва да обсъждаме тази тема.

и Един съвет от мен - в този спорт съм от 15г близо/снимки в галерията ми/ и доста неща съм видял, и доста хора съм видял и с какви ли не хора съм тренирал, повярвайте ми, ако не си професионалист, НЕ взимайте ЗОБ - ако толкова ви е мерак посъветвайте се със странични хора, които НЕ продават зоб, но в същия момент знаят за какво служи. Приемайте добавки, знам, че става бавно и трудно, но това е начина.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше тройка

Мнение от drllxr » 01 Юни 2011, 11:51

Ако може и аз да попитам нещо:

Докато бях в гимназията ходех на фитнес,не съм бил релефен или нещо такова но си бях във форма.Е да но нещата след това се промениха и все не ми оставаше време за тренировки.Та бая позатлъстях.От един месец ходя да бягам.И сега е чудя има ли смисъл да си купя дъмбели и да си тренирам в къщи или не си струва?Искам да уточня че не гоня някакви високи цели,просто искам да сваля килограми и да се постегна малко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 01 Юни 2011, 13:07

Намери лост и успоредка и се занимавай няколко пъти седмично. Има ги по дворовете на училищата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 01 Юни 2011, 18:29

kulov написа:Намери лост и успоредка и се занимавай няколко пъти седмично. Има ги по дворовете на училищата.

Нали се сещаш , че ако е напълнял на лоста и успоредките нищо няма да може да прави.

Намери си фитнес зала или ако ти е само за сваляне - бягане/каране на колело на открито.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drllxr » 01 Юни 2011, 18:51

kriso85 написа:
kulov написа:Намери лост и успоредка и се занимавай няколко пъти седмично. Има ги по дворовете на училищата.

Нали се сещаш , че ако е напълнял на лоста и успоредките нищо няма да може да прави.

Намери си фитнес зала или ако ти е само за сваляне - бягане/каране на колело на открито.

Има нещо вярно.Освен свалянето искам и малко да се стегна.Значи фитнеса е изхода

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 01 Юни 2011, 20:27

drllxr написа:
kriso85 написа:

Има нещо вярно.Освен свалянето искам и малко да се стегна.Значи фитнеса е изхода

+ никакъв хляб
Ако не пушиш,ще ти е лесно да бягаш-бягаш,ако не карай колело,но по повече в началото ;)
Колелото в залата не прави почти нищо,друго си е да покараш.Може и да плуваш,ако можеш.Раздвижване на цялото тяло е номера.
И никакъв хляб..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 01 Юни 2011, 20:39

При хората с наднорменото тегло тичането е убиец за ставите. А и често като ги гледам как тичат :nono: Един акълец от стар бохал - бързо ходене (все едно закъсняваш за работа и ше те глобят 50 кинта). Много добро кардио!

Виж във фацата има една група тренировки в парка . Ма те са за Сф де, гледам че ти си от Плд. Цялата работа е да има повече движение, дали ше вдигаш железата, дали ше е някакъв друг спорт, това е разковничето.
Последна промяна kulov на 01 Юни 2011, 20:58, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drllxr » 01 Юни 2011, 20:48

ME4KY написа:
drllxr написа:
kriso85 написа:

+ никакъв хляб
Ако не пушиш,ще ти е лесно да бягаш-бягаш,ако не карай колело,но по повече в началото ;)
Колелото в залата не прави почти нищо,друго си е да покараш.Може и да плуваш,ако можеш.Раздвижване на цялото тяло е номера.
И никакъв хляб..

Хляб не ям от горе долу от когато бягам.А що се отнася до бягането нямам проблеми, и от скромния си опит мога да кажа че е най-ефикасно :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 02 Юни 2011, 10:22

drllxr написа:
ME4KY написа:
drllxr написа:
kriso85 написа:

+ никакъв хляб
И никакъв хляб..

Хляб не ям от горе долу от когато бягам.А що се отнася до бягането нямам проблеми, и от скромния си опит мога да кажа че е най-ефикасно :yes:

ДА!
Ама ако пушиш едва ще можеш да бягаш ;)
7 години съм ходил да плувам всеки ден по 1 час и отделно на плажа,и после като спрях-почнах да пуша,и бягането е почти невъзможно.
За сметка на тва обаче,има колела и още 300 упражнения който не включват бягане и помагат колкото него ако се изпълняват правилно и се измъчваш да ги правиш по-дълго.Давам като идея и вървене!Само,че бързо,дори с подскоци.Може и тъпо да ви звучи,но ще раздвижите сланините и малко по малко ще почнат да се топят.
А нещо взимаш ли допълнително :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drllxr » 02 Юни 2011, 10:37

ME4KY написа:
drllxr написа:
ME4KY написа:
drllxr написа:
kriso85 написа:

+ никакъв хляб
И никакъв хляб..

ДА!
Ама ако пушиш едва ще можеш да бягаш ;)
7 години съм ходил да плувам всеки ден по 1 час и отделно на плажа,и после като спрях-почнах да пуша,и бягането е почти невъзможно.
За сметка на тва обаче,има колела и още 300 упражнения който не включват бягане и помагат колкото него ако се изпълняват правилно и се измъчваш да ги правиш по-дълго.Давам като идея и вървене!Само,че бързо,дори с подскоци.Може и тъпо да ви звучи,но ще раздвижите сланините и малко по малко ще почнат да се топят.
А нещо взимаш ли допълнително :roll:

За мой късмет не пуша.
Ами колега чудя се на този етап,но по-скоро клоня към не.Не знам колко са ефективни така наречените "фет бърнери" и дали си струва да се взимат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 02 Юни 2011, 10:59

Струва си, естествено, но много внимавай с избора.

Едни от най - добрите продукти :

USP Labs - OxyELITE Pro
Nutrex - Lipo 6x
Universal - Animal Cuts
BSN - Atro phex / Thermonex
Driven Sports - Adrenalean / Lean Xtreme

Добре дозирани, в комбинация с 3 силови и 4 кардио тренировки + диета ти гарантират желания резултат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 02 Юни 2011, 11:08

Ми те ти помагат,няма как да направят всичко сами обаче ;)
По принцип е добре да се взимат като искаш да сваляш.Няма как да стане без тях,но инвестицията се възвръща.
Колко,как и какво,зависи колко искаш да свалиш и за колко време.
Не очаквай нещо слабо да ти свали килата,тва е за бг мама феновете :mhihi: и феновете на л-карнитина в малки дози :mhihi: :mhihi:
За тва има бърнари ;)
Ако нямаш енергия за бягането,взимай си по нещо енергично.
1-2 Монстера+Корни примерно.
Не бягай и не тренирай ако си изморен,само ще се доизмориш и няма да постигнеш нищо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drllxr » 02 Юни 2011, 11:16

ME4KY написа:Ми те ти помагат,няма как да направят всичко сами обаче ;)
По принцип е добре да се взимат като искаш да сваляш.Няма как да стане без тях,но инвестицията се възвръща.
Колко,как и какво,зависи колко искаш да свалиш и за колко време.
Не очаквай нещо слабо да ти свали килата,тва е за бг мама феновете :mhihi: и феновете на л-карнитина в малки дози :mhihi: :mhihi:
За тва има бърнари ;)
Ако нямаш енергия за бягането,взимай си по нещо енергично.
1-2 Монстера+Корни примерно.
Не бягай и не тренирай ако си изморен,само ще се доизмориш и няма да постигнеш нищо.

Понеже в момента съм в сесия и труда ми е главно умствен имам достатъчно енергия да бягам.На този етап бягам през ден,но от следващата седмица ще гледам всеки ден да ходя.Относно разстоянието което бягам-бягам една гребна база (колегите от Пловдив знаят)-това са околко 4.5 километра,като от това разстояние бягам около 4 километра,останалото ходя,не спирам никъде.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата