Нов член на клуба с BMW E90.Yahooo! :)

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e90 320d 2006

Re: Нов член на клуба с BMW E90.Yahooo! :)

Мнение от MichailS » 30 Май 2011, 19:12

Здравей приятел и честито!

И аз наскоро си взех е90 и съм повече от доволен :) имах сходни проблеми като твойте. Относно замъгляването на фаровете, явно са сменяни и не са оплътнени хубаво. И аз имам същия проблем и още не съм го оправил, но ми казаха, че може да се оплътни със силикон примерно. Относно грешката на таблото - това е за спукана или спаднала гума -да. Дори и да е сменена, грешката остава, докато не я изчистиш - с компютър. Ако имаш и други грешки, които постоянно изникват - значи имаш проблем с лентата на волана, която ако се скъса, ще излизат грешките докато не се смени лентата и не се занулят грешките ( аз имах този проблем - 200-300 лева стара лента).

Поздрави и честито!

Потребител
Аватар
Кара: BMW E90

Мнение от alex0001 » 31 Май 2011, 9:38

MichailS написа:Здравей приятел и честито!

И аз наскоро си взех е90 и съм повече от доволен :) имах сходни проблеми като твойте. Относно замъгляването на фаровете, явно са сменяни и не са оплътнени хубаво. И аз имам същия проблем и още не съм го оправил, но ми казаха, че може да се оплътни със силикон примерно. Относно грешката на таблото - това е за спукана или спаднала гума -да. Дори и да е сменена, грешката остава, докато не я изчистиш - с компютър. Ако имаш и други грешки, които постоянно изникват - значи имаш проблем с лентата на волана, която ако се скъса, ще излизат грешките докато не се смени лентата и не се занулят грешките ( аз имах този проблем - 200-300 лева стара лента).

Поздрави и честито!

Ясно!Мерси много, колега!
Значи няма да се размина с ходенето във фирмен сервиз на BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 31 Май 2011, 18:02

Това със иконата за налягането става и без сервиз.Ако си без нави,влизаш бутона който е на лоста на мигачите,но не БК,този който се врътва ногоре-надолу,чукаш нагоре доката на дисплея не ти се покаже същия символ.Като стигнеш до него,натискаш веднъж БК-то да влвзеш в опцията и след това задържаш пак БК-то докато се появи в малкото квадратче белязката-"V" и си ОК

Ето:

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от alex0001 » 01 Юни 2011, 11:51

Благодаря много на всички отзовали се.Благодарение на вас реших всичките си проблеми.Бих казал, че ви обичам, но ме е страх да не си помислите нещо. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535d
Детайли за колата: E30 convertible

Мнение от armen » 01 Юни 2011, 18:44

:D Здрастиии колега- Жорката ти е обяснил доста нагледно има доста опит с тези модели ...А към Жорката готина 1-чка.... :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 01 Юни 2011, 18:46

armen написа::D Здрастиии колега- Жорката ти е обяснил доста нагледно има доста опит с тези модели ...А към Жорката готина 1-чка.... :yes: :yes:

:wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 11 Юни 2011, 12:07

Честито колега, със здраве да си я караш! :driving:

Потребител
Аватар

Мнение от alex0001 » 15 Юни 2011, 18:38

Днес реших проблема с изпотяването на фаровете.От задната страна на фаровете има едни капачки.Виждат се като се отвори капака.Не е необходимо да се разглабя фара.Незнайно защо тези капачки бяха паднали върху една кора и се мандахерцаха там.След като ги сложихме, проблемът изчезна.

Потребител
Аватар

Мнение от alex0001 » 16 Яну 2012, 11:08

Здравейте, колеги, и за много години! Бихте ли ми казали как се прибират страничните огледала?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48 Xdrive 18d xLine 2018г.
Мечтае да кара: Lamborghini Huracan Performante

Мнение от jigga » 21 Яну 2012, 18:53

Честито за колата колега,значи да си пребираш огледалата трябва да я имаш тази функция...бутона се намира до бутона за превключване за регулиране на лявото и дясното огледало...ако го нямаш това бутонче значи не я подържа тази функция,но можеш да пробваш като задържиш продължително бутона за заключване на колата на дистанционното така се пребират огледалата на моято бмв...а и не само те а и стъклата ако са отворени.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 27 Яну 2012, 7:52

jigga написа:Честито за колата колега,значи да си пребираш огледалата трябва да я имаш тази функция...бутона се намира до бутона за превключване за регулиране на лявото и дясното огледало...ако го нямаш това бутонче значи не я подържа тази функция,но можеш да пробваш като задържиш продължително бутона за заключване на колата на дистанционното така се пребират огледалата на моято бмв...а и не само те а и стъклата ако са отворени.

Ама пак ти трябва "бутончето",т.е. нямаш ли функцията,само ръчно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jigga » 27 Яну 2012, 17:26

galant написа:
jigga написа:Честито за колата колега,значи да си пребираш огледалата трябва да я имаш тази функция...бутона се намира до бутона за превключване за регулиране на лявото и дясното огледало...ако го нямаш това бутонче значи не я подържа тази функция,но можеш да пробваш като задържиш продължително бутона за заключване на колата на дистанционното така се пребират огледалата на моято бмв...а и не само те а и стъклата ако са отворени.

Ама пак ти трябва "бутончето",т.е. нямаш ли функцията,само ръчно.

Да колега точно това имах предвид трябва да е има функцията за пребиране на огледалата за да се пребират с продължително натискане на бутона за заключване на дистанционното.

Потребител
Аватар

Мнение от bandito_2 » 12 Яну 2013, 23:34

колеги и ас имах този проблем като смених гуми но го оправих рестартирах го от борда и готово но преди това ми показваше на таблото скоростите кога триабва да се смениат например като караш ти изписва 1-2-3-4-5-6 и ти показва на коиа скорост е добре да караш но това ми изчезна и незнам сега как да го активирам колата ми е е90 2008 177 кониа ако ниакои знае да помогне

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jigga » 13 Яну 2013, 21:12

bandito_2 написа:колеги и ас имах този проблем като смених гуми но го оправих рестартирах го от борда и готово но преди това ми показваше на таблото скоростите кога триабва да се смениат например като караш ти изписва 1-2-3-4-5-6 и ти показва на коиа скорост е добре да караш но това ми изчезна и незнам сега как да го активирам колата ми е е90 2008 177 кониа ако ниакои знае да помогне

Колега,КОЛАТА ТИ АВТОМАТИК ЛИ Е?ако е с ръчни скорости как така ще ти показва на таблото информация за скоростите!?

Потребител
Аватар

Мнение от bandito_2 » 15 Яну 2013, 0:16

jigga написа:
bandito_2 написа:колеги и ас имах този проблем като смених гуми но го оправих рестартирах го от борда и готово но преди това ми показваше на таблото скоростите кога триабва да се смениат например като караш ти изписва 1-2-3-4-5-6 и ти показва на коиа скорост е добре да караш но това ми изчезна и незнам сега как да го активирам колата ми е е90 2008 177 кониа ако ниакои знае да помогне

Колега,КОЛАТА ТИ АВТОМАТИК ЛИ Е?ако е с ръчни скорости как така ще ти показва на таблото информация за скоростите!?

колата ми е с рачни скорости както казах е е90-320д-2008.07.месец 177 кониа и ми показваше колега докато не рестартирах това за гумите след това ми се махна и немога да го намериа от каде да го направиа над колометрите ми излизаше например ако карам 100 на пета ми показва да смениа на 6 скорост

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93