530д - ТУРБО въпрос ??

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 530d (E39) '99г.

530д - ТУРБО въпрос ??

Мнение от pafko » 17 Май 2011, 0:08

Здравейте колеги,
Прецака ми се турбото и се чудя някой от Вас тука от Варна ако е имал подобен проблем как е реагирал възможно най адекватно/тънко и бързо? Какви са алтернативите? Втора ръка (къде, колко $ приблизително) или рециклиране (къде и колко $) и най-вече кой къде е/не е доволен във Варна ?Не че нещо ама не ми се иска да се набутам и след няколко хил. километра пак ...а и като се сетя к'во теглене на буксир беше вчера (над 120км) не ми се иска пак да ми се случва..
Инфо: БМВ 530д 184к. 1999г.
Благодаря предварително :)
П.С. От Варна съм НО при интерес бих отишъл доста далеч ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: 530д - ТУРБО въпрос ??

Мнение от Elesar74 » 17 Май 2011, 9:13

Във Варна има сервиз за турбота, потърси колегата mad_presley, той ще те насочи където трябва.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар
Кара: 530d (E39) '99г.

Re: 530д - ТУРБО въпрос ??

Мнение от pafko » 31 Май 2011, 16:09

Да, готово ми е турбото вече ..
Даже на следващият ден още беше готово .. но няколко дена после чаках от Германия да дойде маркучето за високото налягане дето маже турбината ..
Иначе ремонта ми излезе към 960лв със всичко .. т.е.
860лв ремонт на турбото (рециклиране) + 40лв. за маркучето дето маже турбото + 60лв за сваляне/слагане на самото турбо.
Иначе самото турбо ми го рециклираха в с.Тополи (до Варна) (препоръча ми го колегата mad_presley) ..
Ето тука има координати .. някой ако има като мене зор .. (http://www_alexcnc_com/)..

П.С. Благодаря на отзовалите се :)

Назад към E39