Генерация от 325и на 320и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Генерация от 325и на 320и
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Dpy написа:То със плетени едвам се усеща, ко останало да сложиш същото нещо, ама видиш ли от 2.8 Самовнушението подтикнато от желанието за пауър прай чудеса
Не знам защо колега коментираш като очевидно, от това ти твое изказване, не си достатъчно навътре с нещата и не ги разбираш в дълбочина....Най-много обичам някой да разправя за нещо евтино и лесно, че е по-скапано от нещо скъпо и утвърдено

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Последно преди 2 години в Пловдив застанах с един такъв находчив с 28-ца и му дадох около 5-6 коли до следващия светофар.
Коне на находчивост не кълват за съжаление, искат си $$

Коне на находчивост не кълват за съжаление, искат си $$
Не си ме разбрал колега, аз съм точно на обратното мнение и винаги избирам варианти цена-качество, мога да ти цитирам доста мои стари постове и нито един няма да намериш за обратното. Не че не се кефя на готови и маркови неща(а напротив
), просто мангизите винаги не са достатъчни.
В случая не съм съгласен с теб, понеже колекторите от 2.8 са същите(по рестриктивност) като на 2.0/2.5 и ефекта ще бъде 0, та за какво да се дават пари за нищо
Просто в случая няма по евтино решение от и-бейските...Дргия вариант е сам да си ги направи човек, но за това се иска доста сръчност и условия...
То и за м43 има плетени шукаритетни афтърмаркет по 300лв., но в случая могат да се сложат от ИС за 30лв. и аз такива съм си купил

В случая не съм съгласен с теб, понеже колекторите от 2.8 са същите(по рестриктивност) като на 2.0/2.5 и ефекта ще бъде 0, та за какво да се дават пари за нищо

Просто в случая няма по евтино решение от и-бейските...Дргия вариант е сам да си ги направи човек, но за това се иска доста сръчност и условия...
То и за м43 има плетени шукаритетни афтърмаркет по 300лв., но в случая могат да се сложат от ИС за 30лв. и аз такива съм си купил

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това се опитвам и аз да кажа. Лек маховик от М20 е супер идея, който иска да се набутва за Фиданза негова работа. Спирачки от 330-ка също, който иска да слага Д2-негова работа, спират еднакво. Ибейски колектор вс марков.. върши работа ама може би с марков ще е по-добре. Обаче да сравняваш и най-калпавия разплетен с М52-ков.. ми нямат нищо общо.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
niagolov написа:Ок стана ми ясно че ефект от към вървеж почти няма да има.Какъв ще бъде ефекта от към звук,спрямо сегашната ми сток генерация 320и
Аз ти написах още в началото звука става почти същия като на 25-цата, басово се чува ама не ти надува главата мен ме кефи много

- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
SuPeR_FLY написа:niagolov написа:Ок стана ми ясно че ефект от към вървеж почти няма да има.Какъв ще бъде ефекта от към звук,спрямо сегашната ми сток генерация 320и
Аз ти написах още в началото звука става почти същия като на 25-цата, басово се чува ама не ти надува главата мен ме кефи много
Да колега прочетох го

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Я кажете колеги има ли разлика при захващането на колектора от Б28 и тоя от М50Б20 ? Двуцевката надолу съвпада ли ? Че ако е плъг енд плей директно веднага бих направил замяната за да се види има ли разлика аджеба и то колко е тя. Също ако някой може да помогне с Г тек да речем, че иначе трябва с хронометър и клипове, което не е надеждно. И без това си ги возя в багажника, преди да направя новата генерация бих сменил само хедърсите за документиране 

Откъм килограми са доста по-приятни M52-ковите, ама Саше не съм сигурен, че ще има разлика във вървежа 

Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Така и така ще сменям разни работи ще сменя и хедърсите, ще направя някое и друго клипче, пък ще видим какво ще покаже 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Boyadjiev написа:Я кажете колеги има ли разлика при захващането на колектора от Б28 и тоя от М50Б20 ? Двуцевката надолу съвпада ли ?
Хедърите на М52Б28 са същите като тези от М52Б20.
М52Б20 ползва същата глава като М50Б20 ванос
M50B20 ванос пък ползва същите хедъри на М50Б20 без ванос
следователно напълно взаимно заменяеими са за цялата гама М50/М52, но едва ли ще има разлика във вървенето. Разликата е най вече в теглото.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
maxpower написа:Boyadjiev написа:Я кажете колеги има ли разлика при захващането на колектора от Б28 и тоя от М50Б20 ? Двуцевката надолу съвпада ли ?
Хедърите на М52Б28 са същите като тези от М52Б20.
М52Б20 ползва същата глава като М50Б20 ванос
M50B20 ванос пък ползва същите хедъри на М50Б20 без ванос
следователно напълно взаимно заменяеими са за цялата гама М50/М52, но едва ли ще има разлика във вървенето. Разликата е най вече в теглото.
Чудесна информация

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Момчета изпадна ми генерация от 325 на тънкана и се чудя дали ще пасне на М50В20 ванос без проблеми или ще трябва да се реже и преправя нещо,тампоните и захващането дали ще е еднакво !
А въпроса с ламбда сондата как стой?
Ще се надявам да е само сваляне на старата и слагане на новата,че да ви кажа дали има някъкъв ефект,пък и събирам мангизи за плетени колектори,но по-нататък !
Нека отговорят хора който са го правели и са 100% сигурни 
А въпроса с ламбда сондата как стой?
Ще се надявам да е само сваляне на старата и слагане на новата,че да ви кажа дали има някъкъв ефект,пък и събирам мангизи за плетени колектори,но по-нататък !

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Еее
в последния момент видях ,че въпросната генерация е без катализаторите,а на тяхно място има тръби как мислите дали ще дрънка гадно или няма да има проблеми ?

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5