скорост на чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
скорост на чистачките
Здравейте,
знае ли някой дали има начин да се променя скоростта на чистачките когато лостчето за включването им е на 1 положение, т.е. времето на изчакване да се променя? Чух, че на е46 това време се задавало чрез превключване на лостчето за определен период от време между 2 положения. Дали има подобен трик и за е36?
знае ли някой дали има начин да се променя скоростта на чистачките когато лостчето за включването им е на 1 положение, т.е. времето на изчакване да се променя? Чух, че на е46 това време се задавало чрез превключване на лостчето за определен период от време между 2 положения. Дали има подобен трик и за е36?
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Грубо казано, всяко положение на чистачките има 2 степени, които се превключват автоматично според скоростта (някъде около 20км/ч). Под тази скорост интервала е по-голям, над нея - по-малък.
Never mistake motion for action...
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
той според мен има друго в предвид, дали може ръчно да се променя тази скорост на чистачките, и за под 20км/ч и за над 20км/ч
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Ето това е написано в книжката за честачките. Мисля, че това те интересува.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.
ок, току що пробвах този номер с краткото включване, изчаквам период и пак включвам, но никаква разлика, като се движа с над 20км/ч периода на изчкаване им е 10сек. приблизително
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Тази опция мисля се казваше "Интензивно измиване" виждал съм го на едно Е36 ... и това което ми напрви впечатление беше че казанчето не беше стандартното а беше 5+ литра .. доста по голямо от нормалните. Та погледни твоето ако е такова значи има опцията "интензивно измиване".
По въпроса за скоростта на чистачките, както някой спомена тя зависи пряко от скоростта с която се движи колата ... при движение с по малко от 20км/ч чистачките преминават в режим с интервал около 8 сек ...(както са на позиция 1) .. ако колата се задвижи с повече от 20 км/ч и чистачките са в позиция 2-3 започват да се движат с съответната за позицията скорост ... цялата тази система се оправлява от няколко релета ...
По въпроса за скоростта на чистачките, както някой спомена тя зависи пряко от скоростта с която се движи колата ... при движение с по малко от 20км/ч чистачките преминават в режим с интервал около 8 сек ...(както са на позиция 1) .. ако колата се задвижи с повече от 20 км/ч и чистачките са в позиция 2-3 започват да се движат с съответната за позицията скорост ... цялата тази система се оправлява от няколко релета ...

R.I.P Landikar
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Моето казатче за чистачките е доста голяма- може би към 7-9 , че и по- вече литри. Не зная дали има значение и това, че имам и пръскалки на фаровете. Има и едно друго казанче отпред до акомулатора. То мисля, че беше 1 л. Според мен това е казанчето за интензивно измиване. Сипва се само концентрат. И като натисна лоста на чистачките навътре, почва да пръска без прекъсване и чистачките се движат 4-5 пъти.
12 мнения
• Страница 1 от 1