Проблем с волана...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Проблем с волана...

Мнение от krisu » 25 Май 2011, 16:27

Здравейте колеги. От извесно време има едно много досадно леко тропкане, точно някаде в таблото зад волана, но не мога да разбера от какво е. Сякаш почуква много леко с някакво чукче, учестено... после спира. Не мога да разбера тва леко тропкане от какво е... имам съмнения за лагери ама не съм убеден. Другото което е, когато взема колата от паркинга... тръгна, на първия завой когато навия волана, сякаш се чува едно буквално като стържене до момента в който не изправя волана... Днес обаче тва стържене направо ме изнерви... паркирам, после тръгвайки... въртя волана и се чува едно подобно тракане, като това което наподобява скърцането на вратите в самите панти при купетата когато не се смажат болтовете. Сякаш някъде направо му прави съпротивление и издава един плътен виещ звук. Идеи от кво може да са всички тези болести...?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Re: Проблем с волана...

Мнение от anton mutafchiev » 25 Май 2011, 16:38

тва с навиването огледа ли под калниците гумите да не опират някаде и да стържат

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 25 Май 2011, 17:21

Не е от тях колега, това нещо с стърженето е от скоро, а колата вече година и половина я карам само на 15ки никога не са ми опирали.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vzm » 29 Май 2011, 0:31

Провери има ли масло в хидравликата.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 29 Май 2011, 0:58

Това със стърженето може да идва и от клаксона, ако не си със лентов кабел там има една четка дето се търка във волана и така ми дереше на мен по едно време че полудявах а така не ми се вадеше волана.

Назад към E36