моля помогнете
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: моля помогнете
смених помпата днес но ....не запали ,май ще я залея с една туба бензин и ще и драсна клечката,скъса ми нервите
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Добреде всичко направиле както ти описах? Обезвъздушили се системата добре или като си я монтирал си се опитал да е запалиш и естествено тя не е запалила? Ако си сложил помпа втора ръка има голяма вероятност да не запали ако помпата не е със същия дебит или ако е прецакана! Напиши малко по подробно какво си направил и сменил за да можем да ти бъдем максимално полезни. Ще ти дам един пример! Моята старата помпа която разкарах се оказа че е збирщаин. Самата помпа е била от Е39 а не от Е34 пак е била за 2000 куб.м. мотор но е пригодена за моя. Стойката на която седи помпата беше натрошена. Абе с две думи незнам как е работил мотора до сега нормално. За това дай по- подробно инфо какво си направил и сложил. Ако си направил монтажа както трабва вече проблема ще се търси другаде по горивната система!
сложих помпа 2 ръка,пробвах я с два кабела в акумулатора върти нормално сложих я както ми описа всичко нормално въртях да я запаля над 30 пъти ,нали каза че така се обезвъздушава но нищо между другото ,като свалих старата пробвах я на акумолатора няколко пъти дали върти ,въреше си нормално ,не знам какво става да не би да е от теча който имах от бензиновия регулатор погледни viewtopic.php?f=7&t=249298
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега точно това се опитах да ти обясня, че и при мен беше така дадох и ток и въртеше. В първия момент си векам айдее ще се размина. Оставих я малко след което пак и дадох ток и не въртеше. Точно това се опитвам да ти кажа да не се подлъгваш по- това, че като и дадеш един път ток и завърти значи е ОК. Провери си бушона на бензиновата помпа и провери с мултицед дали оти ток към помпата. За тази проверка трябва да сте двама души. Единия да е на стартера а другия отзаде с уреда. Когато дадеш на контакт няма да ти даде индикация, че отива ток. Трябва някои да завърти за секунда все едно ще палиш. Само тогава ще разбереш дали отива ток до помпата. Провери и тоя регулатор на горивото да не се е спекал нещо той!
бушона го проверих, май помпата която взех не работи ,утре ще ходя да ми даде друга га видим какво ще стане
сложих друга помпа ,работи,но прави балончета около помпата като паля но не вади бензин от маркучите какво е това чудо ?????????

един въпрос към admin-a на сайта ,защо трябва да чакам по 2 дни за да ми одобрите отговорите ?
коко70 написа:един въпрос към admin-a на сайта ,защо трябва да чакам по 2 дни за да ми одобрите отговорите ?
Колега кои точно мнения са ти забавени при одобрението?
Аз лично ти одобрявам няколко и при мен веднага се виждат.
Кажи кои са забавени за да проверим каква е причината
ами почти всички без днешните,по принцип защо трябва да чакаме одобрение не разбирам
Два дни в смисъл на 48 часа ли? Досега не е имало твое мнение, чакало повече от няколко (4-5) часа за одобрение, та и на мен ми е интересно кое именно мнение е чакало 48 часа...
За одобряването - то важи за първите 20 мнения, след това мненията се публикуват веднага. Ако ти е интересно защо, прочети тук.
За одобряването - то важи за първите 20 мнения, след това мненията се публикуват веднага. Ако ти е интересно защо, прочети тук.
Това е съвсем различно от "защо трябва да чакам по 2 дни за да ми одобрите отговорите"... 

- gosho_d
- Потребител
-
- Кара: E34->Е39->Е38
Чакайте да изясним нещо - понеже колега по-горе казва, че на контакт няма напрежение на помпата - е, на контакт при мен има 9 волта. На стартер не съм пробвал, предполагам, че ще станат 12, но нека някой, който е по-запознат да каже! Иначе, от кои маркучи не вади бензин, ако е при двигателя, може би трябва да провериш първо дали от този, който влиза в горивния филтър излиза бензин, да не би проблема да е в него.
И един въпрос, понеже и на мен ми предстои смяна на помпа - кои щипки се натискат при вадене - на кошницата ли или на тялото на помпата и навътре или навън?
И един въпрос, понеже и на мен ми предстои смяна на помпа - кои щипки се натискат при вадене - на кошницата ли или на тялото на помпата и навътре или навън?
на тялото на помпата има две щипки ,пъхаш си ръката вътре напипваш ги ,натискаш и дърпаш помпата нагоре ,не е трудно .
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3