Резервна гума "патерица" на 328?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Резервна гума "патерица" на 328?
Здравейте, един авер ще слага газ на 2.8-ка(е46), та иска да е тип резервна гума, и да ползва "патеричка", незнам обаче дали няма да упира в спирачките, мисля си че "патеричката" би трябвало да е нарочно с много малко ЕТ, за да няма грижи, но не съм сигурен.
Някой ако е ползвал такава нека сподели.
Мерси.
Някой ако е ползвал такава нека сподели.
Мерси.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Резервна гума "патерица" на 328?
няма да има проблем 

А има ли някаква вероятност, ако се ползва отзад, да има проблеми с дифа? По принцип е на 16-ки.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Dpy написа:А има ли някаква вероятност, ако се ползва отзад, да има проблеми с дифа?
няма кво да му стане на дифа

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
fedoracore написа:Dpy написа:А има ли някаква вероятност, ако се ползва отзад, да има проблеми с дифа?
няма кво да му стане на дифа
Ако е с шпер в никакъв случай не трябва да има различни по размер гуми, ако е с обикновен няма да има никакви проблеми.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
e46 e, само си мечтае за шпер
И аз така си мислех, че с отворения не би трябвало да има проблем, но все пак "страх лозе пази".
Благодаря ви мненията

И аз така си мислех, че с отворения не би трябвало да има проблем, но все пак "страх лозе пази".
Благодаря ви мненията

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе кажи му да провери преди да слага, че аз си мисля, че 15-ка патерица няма да стане на 2,8 или поне при мен доколкото помня не става.

Един ден като реша да сложа газ на tds-а ще изхвърля резервоара и на негово място ще сложа бутилка за газ и 20л. резервоар. Някой замислял ли се е за такава интервенция?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз, ама само в мечтите си
ТДС-а върви на газ и нафта едновременно, няма кво да хвърляш ами ти трябва само една малка бутилка в багажника.

ТДС-а върви на газ и нафта едновременно, няма кво да хвърляш ами ти трябва само една малка бутилка в багажника.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
bum_bum написа:Абе кажи му да провери преди да слага, че аз си мисля, че 15-ка патерица няма да стане на 2,8 или поне при мен доколкото помня не става.
И аз си мисля че по малка от 16 няма да стане.
- Iskren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318 IS седан
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Другия вариант, да купува 4 runflat-а и да си решава проблема с резервната.
Това за tds-а беше шега. Става въпрос да се сложи газова бутилка на мястото на резервоара. Аз мисля че ще се събере, ако е от тези, които ги слагат на мястото на резервната гума.bum_bum написа:Аз, ама само в мечтите си![]()
Бутилката му на мястото на резервната гума ще 40л. Перфектно е. Дори и да не стане с патерицата, да си държиш обикновена резервна гума, пак е по-добре, понеже като искаш я махаш временно и така.... Аз на моята се прекарах като не я сложих там...
Дисковете отзад са 294мм и обикновена 15-ка няма да влезе, но все си мисля че патериците са много малко ЕТ и седят изнесени навън и не обгръщат диска.
Дисковете отзад са 294мм и обикновена 15-ка няма да влезе, но все си мисля че патериците са много малко ЕТ и седят изнесени навън и не обгръщат диска.
14 мнения
• Страница 1 от 1