Смяна на стопове с диодни

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW G31
Мечтае да кара: Безаварийно!

Смяна на стопове с диодни

Мнение от LiviuCatan » 27 Май 2011, 9:44

Здравейте колеги, искам да си сменя крушките с диодни, но ми дава грешка. Как да излъжа БК?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Re: Смяна на стопове с диодни

Мнение от UBAH5 » 27 Май 2011, 9:58

Коя година е колата? Ако е преди 2001 се налага подмяна на LCM(лайт модула) + махане на чековете за изгорели крушки. Ако си след 2001 година се налага само махане на чека за изгорели крушки. Оригинални ли са стоповете?
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 27 Май 2011, 10:16

Найстина е от значение дали са оригинални или не.
Ако не са, в повечето случай тайванските ги продават със залагалки за грешка, и сътветно ако твойте по някаква причина нямат си намери такива залагалки и всичко ще е ок ........ Ако са оригинални колегата преди мен е обяснил .....
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LiviuCatan » 27 Май 2011, 10:37

UBAH5 написа:Коя година е колата? Ако е преди 2001 се налага подмяна на LCM(лайт модула) + махане на чековете за изгорели крушки. Ако си след 2001 година се налага само махане на чека за изгорели крушки. Оригинални ли са стоповете?

2003 година, смених само габаритите отпред и ми показа че са изгорели, но си светеха( диодите почти сигурно са от Китайските), мислех да си взема от нета и пише "no error" и все пак исках да се посъветвам с вещи лица.

Ако си намеря такива със "залъгалки" няма да имам проблем така ли?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от armagedon01 » 27 Май 2011, 12:12

LiviuCatan написа:
UBAH5 написа:Коя година е колата? Ако е преди 2001 се налага подмяна на LCM(лайт модула) + махане на чековете за изгорели крушки. Ако си след 2001 година се налага само махане на чека за изгорели крушки. Оригинални ли са стоповете?

2003 година, смених само габаритите отпред и ми показа че са изгорели, но си светеха( диодите почти сигурно са от Китайските), мислех да си взема от нета и пише "no error" и все пак исках да се посъветвам с вещи лица.

Ако си намеря такива със "залъгалки" няма да имам проблем така ли?

:mhihi: И двамата с колегата се подведохме, че говориш за диодни стопове :mhihi: :D, а то били диоди на габаритите ......... Просто беше го обяснил с много малко думи/заглавието на темата е едно а пък ти питаш за друго/, както и да е, проблема се решава като си намериш диодни габарити, които не дават грешка иначе аз съм пробвал да слагам съпростивления по съвет на един колега ама не се получи ....... има такава тема в която е описано, кои диодни габарити не дават грешка, само използвай търсачката .... мисля, че от ибей ги поръчваха, но сигурно и тук ще има такива ....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LiviuCatan » 27 Май 2011, 13:43

Говоря въобще за цялото осветление отвън(габарити;стопове, мигачи т.н.), но благодаря за отговора от Ваша страна.
Нов съм в форума и като цяло много информация трябва да прочета. Благодаря!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от armagedon01 » 27 Май 2011, 16:32

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=30 - прочети тази тема има доста писано по върпосите за габарити отпред, на номера, в колата и т.н., а по отношение на стоповете смятам, че ти отговорихме ....... :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LiviuCatan » 27 Май 2011, 16:41

Благодаря Ви!
Изображение

Назад към E46