Февруарско ходене до сираците в с.Гуцал?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
x3mDriver написа:Аз си чакам снимките на двигателяа иначе за другото ходене съм на линия 80%
стига да е неделя пак де
Утре ще ги имаш !!! Това е нещо уникално няма такова, прав си че трябва да се види. Сега е много късно, но утре ги имаш със сигурност!!!
П.С. Изкам да те поздравя, че подкрепяш идеята ни

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
x3mDriver написа:иначе за другото ходене съм на линия 80%![]()
Може и да няма друго ходене.

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
X-citer написа:Може и да няма друго ходене.Поне в този дом. От министерството искат да закрият дома и да пръснат децата из разни домове в страната. Уведомил съм Асен_Х и по-късно той ще напише тема с по-подробна информация.
Ти сериозно ли говориш ?!?!?! Тъкмо бях навил един приятел със строителна фирма да прави ремонт !!!

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
ge_a написа:
Ти сериозно ли говориш ?!?!?! Тъкмо бях навил един приятел със строителна фирма да прави ремонт !!!
Напълно сериозно. Днес проведох над десет разговора с децата и директорката. Положението е много сложно, а децата са много уплашени да не ги разделят. Асен също разговаря с директорката на дома. По-късно ще има по-подробна информация по случая.

- X-citer
-
Monkey написа:...
Моля никой да не предприема каквито и да е действия преди официалното становище на клуба! Не искам това да навреди на децата по някакъв начин. Утре ще дискутираме отново проблема с Асен и тогава вече ще сме на ясно какво ще се прави и какви мерки ще се предприемат.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Не знам за вас ма мисля тая работа да не остане така, тия по БТВ ми се пеняват само кво направили за домовете, а тука говорим за распадането на такъв, чакам Асен кво ще каже, ако не утре съм при кмета на общината и само се сетете кво ще го направя урунгела мръсен

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
А замисляли ли сте че може да са преценили че дом с 29 деца не е много рентабилно! И каквото и да направим обосновката от отсрещната страна ще бъде... ми много малко деца са в дома има по-добри по-поддържани домове с повече деца... или ще изнесат становище от сорт-а на: "по добре повече деца в един по-добър дом"
И на мен ми е тъжно но все си мисля че гледаме от един друг ъгъл на нещата
Вярно че ако ги преместят и ги разделят, на новите места децата от този дом няма да се впишат

И на мен ми е тъжно но все си мисля че гледаме от един друг ъгъл на нещата

Вярно че ако ги преместят и ги разделят, на новите места децата от този дом няма да се впишат

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Да, те се пазят едни други, а ако ги насядят някъде другаде може и да ги тероризират останалите, а това може и да окаже влияние вурху псииката им.