Скъсано жило на предния капак!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kokoshkaa
- Потребител
-
- Кара: e46 319i - 1998
Скъсано жило на предния капак!
Здравейте Колеги,
Скъса ми се жилото при ръчката в купето. Успях да отворя капака, но сега се чудя как да го сменя.
Някой знае ли как да прекарам новото от междинната снадка до ръчката? Гледах че минава под кутията за компютъра и някъде влиза в купето, но не се виждат къде. Трябва ли да се маха нещо за по-добра видимост? Моля за съвет, ако някой има подобен опит.
Колата е Е46, 318i.
Скъса ми се жилото при ръчката в купето. Успях да отворя капака, но сега се чудя как да го сменя.
Някой знае ли как да прекарам новото от междинната снадка до ръчката? Гледах че минава под кутията за компютъра и някъде влиза в купето, но не се виждат къде. Трябва ли да се маха нещо за по-добра видимост? Моля за съвет, ако някой има подобен опит.
Колата е Е46, 318i.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Скъсано жило на предния капак!
Ха колега ... мн неприятно от опит ти го казвам ...
на мен малко преди зимата ми се скъса жилото! Купих си ново оригинално и се беше скъсало от ръчката за отваряне до междинната част.
Трудничко го подмених.. разглабяш всичко под волана - кори, праг, ръчка за капака, стъпенката, мокета....
Аз го смених като вързах новото жило за старото и го издърпах отвън пред капака... иначе няма схема или поне аз не се сещам. Жилото минава през мн малка дупка през стената и никак не е удобно.. за това го вързах за старото тъй като при мен се скъса при ръчката за отваряне. увих го с тиксо добре и си си го издърпах внимателно под кутията на компютъра...
Успех
малко търпение и спокойствие и ще се справиш!

Трудничко го подмених.. разглабяш всичко под волана - кори, праг, ръчка за капака, стъпенката, мокета....
Аз го смених като вързах новото жило за старото и го издърпах отвън пред капака... иначе няма схема или поне аз не се сещам. Жилото минава през мн малка дупка през стената и никак не е удобно.. за това го вързах за старото тъй като при мен се скъса при ръчката за отваряне. увих го с тиксо добре и си си го издърпах внимателно под кутията на компютъра...
Успех

- kokoshkaa
- Потребител
-
- Кара: e46 319i - 1998
А къде се намира точно дупката на стената, зад кутията на компа ли? Нали има един гумен маншон, който трябва да се скъса за да се изтегли.
Иначе разглабянето отвътре е ясно, ама не виждам къде влиза жилото от коша в купето.
Иначе разглабянето отвътре е ясно, ама не виждам къде влиза жилото от коша в купето.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Като тръгнеш да демонтираш, мъртвият педал и кората под кормилото, ще проследиш от къде минава жилото
То това да ти е проблема
Имаш една камара разглабяне
http://tis.spaghetticoder.org/e46/318i_(M43TU)_SAL/Body_equipment/ Успех

Имаш една камара разглабяне

http://tis.spaghetticoder.org/e46/318i_(M43TU)_SAL/Body_equipment/ Успех

4 мнения
• Страница 1 от 1