Кой играе SLR?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Кой играе SLR?

Мнение от Kroki » 25 Май 2011, 16:16

Къде се слагат тия работи, шото си изтеглих Е34 и двигател за него ? И в папката на Е34 имам 3 папки meshes, scripts, textures. А на двигателя M54B30 meshes, scripts, textures и sounds ???
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 16:31

Kroki написа:Къде се слагат тия работи, шото си изтеглих Е34 и двигател за него ? И в папката на Е34 имам 3 папки meshes, scripts, textures. А на двигателя M54B30 meshes, scripts, textures и sounds ???

то си пише.. Parts в папка Parts.. а колите в Cars.. racer праскаш директно от арихива папката с името на колата и _data накрая и следващия дето е .rpk джантите се слагат директно в папка parts.. а двигателите трябва да гледаш инфото.. там пише.. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 17:29

uricatoli написа:Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5? :mhihi: мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг :mhihi:

Ей как ме хвана,взех го от една англичанка,за окачването стегнах старото и ще видим как ще се държи на пътя.Колата сега е при тенекеджия и я подготвят за боя. :mhihi:Когато имам време ще кача още снимки. :wave:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 17:38

SPEED_GABROVO написа:
uricatoli написа:Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5? :mhihi: мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг :mhihi:

Ей как ме хвана,взех го от една англичанка,за окачването стегнах старото и ще видим как ще се държи на пътя.Колата сега е при тенекеджия и я подготвят за боя. :mhihi:Когато имам време ще кача още снимки. :wave:

качвай качвай... аз в момента подготвям една е34ка.. взех я в добро състояние обаче доста следи от немърливост.. беше м40б18 обаче всичко се сменя.. в момента е голо купе че много ръжди много нещо :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 25 Май 2011, 18:04

:mhihi: Няма да пораснете ееей!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Май 2011, 19:19

И аз са сглобих едно Е34 3.6 Twin Turbo, като всяка турбина надува на 2 бара :mhihi: И на 405 сликове.. :twisted:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 25 Май 2011, 22:20

Представителна извадка, как се отразява финансовата криза на тунингистите от форума :mhihi:
П.С. Велика игра, ако някой комбинира геймплея на LFS и възможностите на SLR и примерно графиката на някое NFS какви пари ще извади не е истина.... :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 26 Май 2011, 12:38

uricatoli написа:
SPEED_GABROVO написа:

качвай качвай... аз в момента подготвям една е34ка.. взех я в добро състояние обаче доста следи от немърливост.. беше м40б18 обаче всичко се сменя.. в момента е голо купе че много ръжди много нещо :mhihi:
Изображение

Тя много ръжда ,много нещо.Мога да ти дам координатите на моя тенекеджия ,възрастен човек може да му плащаш с някое кило гроздова,сливова,аве важното е да е на градус.По-добре остави това М40,че 518 са по-редки и от М5. :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 26 Май 2011, 13:12

Бе много е сдухано и плаче за ревизия на главата.. иначе тия дни монтирахме окачването.. некви конита с D2 спирачки :mhihi: Дойдоха ми и джантите по еконта днеска.. много добра сделка с един пич от форума.. колата в момента е пръснат шприца и чакаме да съхне да ударим боята.. :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 26 Май 2011, 13:26

Оооо тази игра я играх много преди 2 -3 години на стария комп. но за жалост харда изгоря и всичко замина ,а бях качил много модове и коли,сега също бих я играл но не ми се занимава на ново да качвам коли пак,незнам дали ще е удобно на uricatoli да направи един рар на неговата версия и да я качи някъде за да можем да си я свалим.Ще бъда много благодарен за което. :bchug:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 26 Май 2011, 13:27

Страхотни джанти,трябва да разгледам в Ebay за някое BBS.

Тука колата е напълно оголена,вижда се проблема с окачването.
Изображение
Изображение
Тук вече се подготвя за боя,но не съм я измислил още каква да е.
Изображение
Изображение
Изображение
Забравих да спомена,че по талон се води 316.Момчето от което взех S38B36 излезе печен и ми направи страхотна отстъпка за ролкейдж на OMP.
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 26 Май 2011, 13:52

BMWgiunter написа:Оооо тази игра я играх много преди 2 -3 години на стария комп. но за жалост харда изгоря и всичко замина ,а бях качил много модове и коли,сега също бих я играл но не ми се занимава на ново да качвам коли пак,незнам дали ще е удобно на uricatoli да направи един рар на неговата версия и да я качи някъде за да можем да си я свалим.Ще бъда много благодарен за което. :bchug:

почвам да рарвам а вие кажете някой сайт дето мога да кача файл над 1гб за споделяне :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 26 Май 2011, 13:59

Колега в този сайт - http://www.megashares.com/ - пише че може да се качват файлове с големина до 1.5 гб.,мисля че трябва да стане без проблем,ако има някакъв проблем пиши ,а аз ще се поразровя за още някой сайт да има в резерва :mhihi:
Изображение Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 26 Май 2011, 15:33

в момента качвам версийка около 650мб в DOX обаче ми е малко скапан нета и ще е готово около след 3ч.. версията е с малко коли.. като имам повечко време и по бърз нет ше нашаря една голяма версия.. :yes:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 26 Май 2011, 16:21

http://dox.bg/files/dw?a=b756cf1130 сваляйте торента.. :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата