Прецакан ... - Ще ставам татко
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Прецакан ... - Ще ставам татко
swh_bmw написа:за Демирев.
приятел,демирев не е писал в темата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- slimarata
- Потребител
-
- Кара: Fiesta
- Мечтае да кара: M3
Колега случвало ми се е абсолютно същото. Беше постановка
дано и при теб да е така.Тогава, когато мислех по въпроса варианта с махането не си го помислях, но щях да се съглася ако тя вземеше това решение.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
///ivanE30 написа:мен пък ме кефи обръщението на автора на темата към бъдещата маика на детето му с "Тая ми звъни" ... от което съдя че няма да излезе нищо добро от това
Тя "Тая" да не види темата че тогава така ще го таткоса че само за биберони и памперси ще мисли за години напред

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Голям е шанса да те баламосва. Има жени, които нарочно скалъпват такива истории само и само, за да задържат даден мъж. Тя наистина може да е бременна, ама да не е твое. Не съм сигурна, но мисля, че може да се направи ДНК тест докато детето е още в корема.
Трябва да се видите и поговорите и да решите какво ще става с това дете, защото ако я оставиш докато е бременна - лошо, тя след това може да го хвърли в някой дом за сираци и ще бъде поредното нещастно българче, ако го задържи и го гледа сама - поредно дете без един родител, а това да си без един родител си има своите негативни страни.
Така че не е шега работа и колкото по-скоро се решите, толкова по-добре.
Трябва да се видите и поговорите и да решите какво ще става с това дете, защото ако я оставиш докато е бременна - лошо, тя след това може да го хвърли в някой дом за сираци и ще бъде поредното нещастно българче, ако го задържи и го гледа сама - поредно дете без един родител, а това да си без един родител си има своите негативни страни.
Така че не е шега работа и колкото по-скоро се решите, толкова по-добре.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
На 21 си достатъчно голям да си поемеш отговорноста, пък и ако се съди по това което си написал че караш, не е като да не можеш да се справиш финансово
Да не споменавам че не е задължително да живееш с въпросната, но е хубаво да се ожениш за нея, за да може да дадеш име на детето и после просто да помагаш, къде финансово, къде в гледането. Пък тя може и да не иска да го гледа и да ти го остави ти да се занимаваш с него и си мисля че ще се радваш доста
Пък и от къде да знаеш, може ако поживеете малко заедно докато се роди малкото и след това и да решиш че не искаш друга
Дръж се като мъж, а не като п****

Да не споменавам че не е задължително да живееш с въпросната, но е хубаво да се ожениш за нея, за да може да дадеш име на детето и после просто да помагаш, къде финансово, къде в гледането. Пък тя може и да не иска да го гледа и да ти го остави ти да се занимаваш с него и си мисля че ще се радваш доста

Пък и от къде да знаеш, може ако поживеете малко заедно докато се роди малкото и след това и да решиш че не искаш друга

Дръж се като мъж, а не като п****

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
bum_bum написа:Абе и тия "майки" как ги правят тия аборти с лека ръка.. до 25 години с 5 аборта и после на 30- искам деца.. еее искаш ама нема, фурната не работи

Работата не е за смях де... и такива неща се случват. Нищо различно не бих те посъветвал, просто се виж с момичето и обсъдете. Увери се, че детето е от теб. Това с аборта... честно казано идея си нямам какво мисля по въпроса, какво бих направил аз и т.н. Де да знам, струва ми се хем решение, хем грехота щото то не е само секс... трябва и да се мисли. Както казва един познат - то не е "пъхни го-извади го". Станалото станало, сега гледай да постъпиш разумно.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Каквото и решение да вземе, винаги ще е грешното... 

На мен пък ми стана най-чудно как му е казала, че взема хапчета и той и повярвал. Това при положение, че почти не се познават. 

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
dimodi написа:На мен пък ми стана най-чудно как му е казала, че взема хапчета и той и повярвал. Това при положение, че почти не се познават.
Ти остави хапчетата, ми такава "непозната" много непознати подаръци може да ти донесе.

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
нали има една приказка "не може х*я до края и душата в рая" .... според мен най-удачния вариант е да си поемеш задълженията
аз съм ги правил тези номера, но с готовност ако се "излюпи" чаве да си го гледкаме 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
За мене тва си е чист номер 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И аз имам стаено недоверие към искреноста на мадамата.Вземете се вижте на 4 очи,идете на гинеколог(наистина виж да е някой познат) и тогава вече го мисли.
Несериозно е такива неща да се съобщават по телефона.
Несериозно е такива неща да се съобщават по телефона.

8.32
((:BuKcu:)) написа:Не съм сигурна, но мисля, че може да се направи ДНК тест докато детето е още в корема.
Може, Викси, със сигурност. Има начини за извличане на ДНК от плода.
В кви филми се вкарвате бе хора...

Тя му казала "няма страшно"...от кое, че не разбрах? Ама айде, млъквам. Направете си тестовете първо, пък после ще има за какво да си говорите.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Като врял и кипял в тея работи,аз също съм бил няколко пъти в тая ситуация,мога да ти кажа че слагам 20-чка че те работят или вече са те изработили,щото цялата история е много подозрителна. Бягай на доктор веднага и изяснявай положението и резултата тука,да ти дадем съвет кво правим нататък.
Само не се шашкай,има къде къде по лоши случки от това
Turboman написа:Като врял и кипял в тея работи,аз също съм бил няколко пъти в тая ситуация,мога да ти кажа че слагам 20-чка че те работят или вече са те изработили,щото цялата история е много подозрителна. Бягай на доктор веднага и изяснявай положението и резултата тука,да ти дадем съвет кво правим нататък.
Така е, като е такъв "доверчив" му се е случило малкото зло