Прецакан ... - Ще ставам татко

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Re: Прецакан ... - Ще ставам татко

Мнение от goguma » 25 Май 2011, 12:58

Yordanovv написа:
jordanov написа:Вади 300 лева и оправяй тази ситуация. Що не ползваш презервативи? Аз на твое място това бих направил, въпреки че не спя със сякви и ползвам презервативи, но допалнително и казвам на мацките, че ако ми извъртят некъв номер им давам 300 лева и да не ме занимават, колкото и грубо да звучи. Според мен това е правилно в тази ситуация, особено щом не я искаш за спътница в живота.

Ще се опитам да говоря с тая .... И 3000 да иска ще и дам , еб*л съм ги тия хартийки , не ми е до тях . Относно кондомите , тая ми вика "Спокойно , на хапчета съм . Няма за какво да се притясняваш" ...... :dunno:

goguma написа:....

Искрено ти благодаря за хубавият пост . Не ме разбирай погрешно , нямам нищо против да имам дете . Но искам детето да е от момиче/жена която познавам истински , която я обичам . А не от някоя с която съм се видял 2 пъти и само и знам името и дори не знам кога и е рожденият ден .

Така като казваш, че си я виждал само 2 пъти и не се познавате, ми напомни за нещо. Преди време имаше публикации в пресата, свързани с подобни измами. Запознаваш се с някоя непозната мастия в дискотеката, изчуквате се от раз, после ти звъни след 2 седмици, казва че е бременна, и иска 400-500 лева за да абортира, хората се шашардисват и цакат кинти и така върви номера. Не искам да се изявявам като конспиратор, ама разбери дали изобщо е бременна като начало, може просто да и закъснява мензиса. След това я заведи при някой гинеколог да я прегледа, ако имаш твой познат е най-сигурно. После ДНК-тест дали е твое и тогава мисли какво да го правиш. Иначе те разбирам напълно, че с непозната жена дете не се гледа - напълно вярно. Че може и някое тюфлече да отгледате, ако не ставате за семейство.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 25 Май 2011, 13:06

Колкото и непознато да ти е това момиче, важното е да се разбере тя какво иска. Дали да става майка или не. От теб зависи само отговорноста дали да си баща на това дете или не...с препознаване и т.н. Другото е само догадки и притеснения от твоя страна. Никой няма да ти даде по-ценен съвет и решение, освен самият теб. За хубаво или лошо ти пожелавам щастлива развръзка. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 25 Май 2011, 13:40

Колега,

тия работи по телефона не се решават! първо как така тя ти го изръсва по телефона това :shock:

вижте се очи в очи. кажи й твоята гледна точка- така като те гледам - не искаш! казваш й, че поемаш аборта, водиш я, махате плода докато е време и после кой откъде е! ако тя обаче упорства- да знаеш иска да те изнудва и тогава нещата стават грозни! много кофти и за детето и за теб! за детето- няма нищо по-лошо от това да не си искано бебе. за теб- ще ти отрови живота тая урспия....
ама общо взето козовете са в теб- така че споко! като види, че си твърд и не поддаваш да се жените, издържате, раждате и т.н....ще запее друга песен....
а и още нещо- виж кой и налива акъл на тая мацка, че обикновено в дъното седи я някоя мама, я някоя приятелка или нещо от сорта. като разбереш коя е- смятам знаеш как да действаш: :bang:
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Май 2011, 14:09

Абе,интересно ми е...що вече момата от повествованието е "уруспия" и тн. епитети,а нашето момче-пич :dunno: ,незнам,сигурно съм тъп и гледам на нещата по друг начин...
Случват се такива работи у живота,ама има аборти,разговори и тн. Вие веднага-к*урва била,изнудвала го,уруспия (това даже незнам какво точно означава,ше проверим в гугъл) била,баси и наглата...ше рече човек че мразите жените,майките си,сестрите си...бе верно ли мразите жените??? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 25 Май 2011, 14:11

....не - не мразим жените, мразя най-женския номер: "ами, аз такова, как да кажа- бремена съм!" и после редовния въпрос: "ами сега кой ще плаща?!"
като под "плаща" се разбира 100% издръжка на въпросната женка и чавето и майка й и сестра й и най-добрата и приятелка и кучето на най-добрата й приятелка и т.н.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Май 2011, 14:12

п/п
И гугъл не ми помогна много,даже излезнаха нови въпроси-
Какво е "кощрамбеста уроспия? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 25 Май 2011, 14:21

...ми не виждаш ли- отгоре имаш илюстрация :mhihi:

айде стига- на момчето му е кофти! дай да не прецакваме темата
my mods:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 25 Май 2011, 15:08

"Без паника" Дъглас Адамс.

Нямаш много опции защото зависиш от решението на момата.
1. Виждате се и обясняваш, че каквото и решение да вземе, ти нямаш намерение да живееш с нея - с такова впечатление останах.
1.1 Задължително търсиш гинеколог, на който имаш доверие, да потвърди бременността. Имах възможност отблизо да наблюдавам една такава сапунка, която завърши със свадба и скоропостижен развод, така че действай спокойно и разумно.
2. Ако каже, че ще прави аборт, предлагаш да го платиш.
2.1 И за двамата този вариант е добър в краткосрочен план, но може да има сериозни последствия в бъдеще. Познавам хора, които правят какви ли не гимнастики, за да си направят дете и не могат.
3. Ако каже, че ще го ражда, поемаш ангажимент след като се роди, ако теста покаже, че си е твое, да му осигуриш издръжка.
3.1 Тук ти си решаваш дали ще си му татко или онзи дето дава едни пари всеки месец. Според мен първия вариант е по-добър, но пък не е ясно утре като си хванеш истинската жена, тя на какво мнение ще е, не че би трябвало да те е грижа.
3.2 Ако се окаже, че не е твое, честитиш на младата майка наследника и си оставаш с няколко месеца притеснения, но пък с натрупан опит.
4. Говори със семейството си, но решенията си вземи сам.

П.П.
въпрос : Как се наричат мъжете, които не ползват презерватив ?
отговор : Татковци.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 25 Май 2011, 15:29

...колега, ако няма да сте заедно дългосрочно- махайте детето! иначе ще го гледат баби, дядовци знайни и незнайни чичовци и вуйни.....не го причинявайте това на малкото създание, на вас самите и на близките ви! повярвай ми- това ще стане......
my mods:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Май 2011, 15:40

AGD написа:П.П.
въпрос : Как се наричат мъжете, които не ползват презерватив ?
отговор : Татковци.

:owned:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 25 Май 2011, 15:43

Бахти сте нинджи и касапи всичките, махай та махай. Както повечето му казаха трябва да седне пича с момата и да поговорят на дълго и на широко.
И да решат най разумното. Никой (може би) не ги познава лично и какви хора са и на какво са способни за да им се дава преки съвети.
Може би момата ще е най милата майка на света пък пича да е най готиния татко.

за Демирев
Тук има достатъчно българисти, дето могат да извядят в явен вид цялото богатство на езика ни по темата. Като лаик мога само да кажа, че в английския, доколкото се занимавах с него, почти не съществуват думи, изразяващи смисъла на "уруспия" и подобните им. Докато в нашия са доста. На първо замисляне се сещам за:

- гювендия
- к**ва
- въртиопашка
- кокона
- развалена жена
- путарана
- шаврантия

Сигур изпускам още 10-ина.

Не че има някакво значение, както казваше Прастарата Морла, но сигур говори нещо за народопсихологията ни.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 25 Май 2011, 15:49

Колега , говори с нея и я убеди , че няма как да гледате детето и да абортира.Това не е шега работа.Първо си млад , второ предполагам не си финансово независим на тази възраст , и трето не си узрял за такава огромна отговорност.Деца се правят лесно , но трудно се гледат.Имай предвид , че от това решение ще зависи целия ти живот,а дете без баща е като дърво без корен.Имам много близък мой роднина , който се ожени за жена , която не обича, точно защото забременя и каза , че няма да го махне.Е - насила хубост не става.Нито той е щастлив ,нито тя.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2011, 16:04

сложен проблем... но стар като света

ето ти малко акъл- ако го искаш разбира се

малко общи приказки...

ако тя е на хапчета и е забременяла- всичко е много съмнително. тая работа става само ако те работи или ако си е забравила да си пие хапчетата без да иска- но това второто е много трудно да се случи защото повечето хапчета са пласебо и шанса да не си вземе точно тия дето трябва да си ги вземе е и да е в овулация и ти да я оцапаш отвътре... много случайности станаха. не че не се случва де, но само посочвам. от пари ли идва? ти изглеждаш ли да имаш пари? ако отговора е "не" и "да"... внимавай.

за аборта- аз мога да ти гарантирам едно- като видите на видеозона поповата лъжичка дето после изглежда като водно конче и после като извънземно ... аборт няма да направите. гледката е ... извънземна и великолепна. така са ни вързани жиците.

затова ако ще трябва да правите аборт- го решавайте бързо преди да сте го видяли

аз бих постъпил така:

1. бих говорил с нея да видя дали иска детето. ако го иска- говори с родителите й... нищо друго не можеш да направиш ако си го е навила на пръста.

2. ако го иска- си решаваш ти за себе си- дали ще се жениш за нея или ще плащаш издръжка. и в двата случая поемаш отговорност (разбира се ако мислиш, че може да не е твое- искаш тест след като се роди). имай напредвид, че ако е твое и не се ожениш за нея детето няма да има добър старт... и това винаги ще ти тежи на съвеста. всяко дете на разведени родители което съм виждал е ... обременено по някакъв начин. така че- както казват американците "man up" и добре дошъл в мъжката част на живота ти. не е страшно и един ден като погледнеш назад ако си си изиграл картите добре (независимо какви са ти се паднали) ще бъдеш горд и доволен от себе си. да имаш деца рано е добре. аз лично мисля, че е по-добре от колкото да имаш деца късно. аз спадам към втората група и в ретроспекция- май да имам деца по-рано беше по-добре..

3. ако не го иска и ти не го искаш- тичате да го махате- колкото по-рано, толкова по-добре.

успех. и следващия път- семето в шепите или там където решиш че тряя да я омажеш :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Май 2011, 16:07

Мацката ако не иска да го маха,ма и не иска да го гледа след тва,мое да го шитнете в чужбина и да си делнете кеша, 60/40 или 70/30 в нейна полза,разбира се .. или как се разберете .. :mhihi:

Иначе тия дето честитят на младия татко за отрочето и го съветват да си го гледа,при все ,че той категорично твърди ,че не иска дете и не иска да има нищо общо с майката,много ми е интересно дали ги познават и двамата ?! Щот и тя и той ако не са цвете за мирисане,кво ще излезе от това дете след години ако е нежелано от родителите си :dummy: Щото в днешно време като стане някой сакатлък с подрастващ и се пусне тема във форума,всикчи вкупом казват : "ми те родителите са виновни" . Е кви ще са тия родители като бащата не си иска детето,а майката се щпори без капут с човек ,който почти не познава (поне по обясненията на колегата). Да се оправят и двамата както знаят ,мен не ме брига изобщо въпросния проблем и съвет няма как да дам ,защото нито имам опит с подобни казуси,нито имам близки познати проявили такава безотговорност,за да съм наблюдавал подобна сапунка отблизо. Но за сметка на това, знам че домовете за изоставени деца и сираци са пълни ,а тия деца не са се появили от непорочни зачатия,ми от наличието на "любящи" и "отговорни" родители. И ако примерно това е перспективата за поредното попълнение в статистиката на някой дом,нема що :no:

А колегата и майката ,могат да направят и консултация с психолог и социален работник (ако не се лъжа са безплатни подобен вид консултации) ,че хората поне имат опит със стотици подобни случаи,та биха дали доста по меродавно мнение по конкретния случай като се запознаят с подробностите . Та така ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 25 Май 2011, 17:22

мен пък ме кефи обръщението на автора на темата към бъдещата маика на детето му с "Тая ми звъни" ... от което съдя че няма да излезе нищо добро от това 8)
bedrock city racing

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата