Прецакан ... - Ще ставам татко
Модератор: Общи модератори
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Re: Прецакан ... - Ще ставам татко
uricatoli написа:колкото и да си против аборта по добре така отколкото да се мъчите като идиоти.. пък и сте млади за родители.. сестра ми направи тази грешка и сега гледам от първо лице какво става.. Идва детето и вика мамо дай пари за сладолед.. Тя вика.. МИ няма мами.. Е по добре ли е според вас? Намирай 300лв и действай докато е време..
в повечете случей е така

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ти като си я виждал само 2 пъти върви пали свещи, че се е случило нещо хубаво, щото можеше да ти се обади и с новината, че ти остават само няколко години още
Мен ако питаш си го гледайте, дали с нея, дали нещо ще се разбирате..

Мен ако питаш си го гледайте, дали с нея, дали нещо ще се разбирате..
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Мда и този вариант е можело да стане.Ако го задържите ,вярвам ,че след време ще му се радваш и няма да съжаляваш.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
nase7o написа:uricatoli написа:колкото и да си против аборта по добре така отколкото да се мъчите като идиоти.. пък и сте млади за родители.. сестра ми направи тази грешка и сега гледам от първо лице какво става.. Идва детето и вика мамо дай пари за сладолед.. Тя вика.. МИ няма мами.. Е по добре ли е според вас? Намирай 300лв и действай докато е време..
в повечете случей е така
goguma написа:Сложен казус, колегаТъй като и аз съм на 22, хич не ми се и мисли за бебета, но има много хора които пък искат дете и не могат да си имат. От друга страна имам доста познати и колеги от университета, които вече са родители, и не виждам да имат проблеми, идват и на упражнения и лекции. Но въпросът при теб не е дали искаш или не дете, тъй като ти си поставен пред свършен факт - тя вече е бременна.
Моят най-искрен съвет е да задържите бебето, колега. Разбирам те че въобще не ти се и мисли за смяна на пелени и бебешки плач, но все някога всички трябва да го правим това упражнение. Първо разбира се, трябва да се увериш че наистина е твое бебетоСега си се видял в чудо, но ще видиш че не е такъв ужас колкото го мислиш, ще помагат родители, все още сте млади и двамата и ще се справите. Макар че на мен ми е лесно да говоря отстрани и след като не съм бил в такава ситуация, а на теб ти е напечено.
Но знай, че едно бебе е истински дар от природата, и ако го махнете, ще съжалявате и ще се измъчвате и двамата след години. Не го убивайте, в началото ще е трудно, но ще видиш след няколко години колко ще си щастлив и ще се радваш че не си го махнал.
Честито и успех, колега!
прав си но е лесно така от страни смисъл той трябва да си реши какво ще прави
Знам че е лесно като си отстрани, затова съм подчертал в мнението си, че не съм бил в такава ситуация, и реално нямам опит с такива неща. Но това не променя мнението ми, и ако ми се случи това, така бих постъпил - уверявам се че е мое, и най-вероятно ще си го гледам.
Но тъй като повечето тука не сме изпадали в такава ситуация, е най-добре да се изкажат колеги /ако има такива/ които са взимали решение по такъв казус

jordanov написа:Вади 300 лева и оправяй тази ситуация. Що не ползваш презервативи? Аз на твое място това бих направил, въпреки че не спя със сякви и ползвам презервативи, но допалнително и казвам на мацките, че ако ми извъртят некъв номер им давам 300 лева и да не ме занимават, колкото и грубо да звучи. Според мен това е правилно в тази ситуация, особено щом не я искаш за спътница в живота.
Ще се опитам да говоря с тая .... И 3000 да иска ще и дам , еб*л съм ги тия хартийки , не ми е до тях . Относно кондомите , тая ми вика "Спокойно , на хапчета съм . Няма за какво да се притясняваш" ......

goguma написа:....
Искрено ти благодаря за хубавият пост . Не ме разбирай погрешно , нямам нищо против да имам дете . Но искам детето да е от момиче/жена която познавам истински , която я обичам . А не от някоя с която съм се видял 2 пъти и само и знам името и дори не знам кога и е рожденият ден .
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
goguma написа:nase7o написа:uricatoli написа:колкото и да си против аборта по добре така отколкото да се мъчите като идиоти.. пък и сте млади за родители.. сестра ми направи тази грешка и сега гледам от първо лице какво става.. Идва детето и вика мамо дай пари за сладолед.. Тя вика.. МИ няма мами.. Е по добре ли е според вас? Намирай 300лв и действай докато е време..
в повечете случей е така
goguma написа:Сложен казус, колегаТъй като и аз съм на 22, хич не ми се и мисли за бебета, но има много хора които пък искат дете и не могат да си имат. От друга страна имам доста познати и колеги от университета, които вече са родители, и не виждам да имат проблеми, идват и на упражнения и лекции. Но въпросът при теб не е дали искаш или не дете, тъй като ти си поставен пред свършен факт - тя вече е бременна.
Моят най-искрен съвет е да задържите бебето, колега. Разбирам те че въобще не ти се и мисли за смяна на пелени и бебешки плач, но все някога всички трябва да го правим това упражнение. Първо разбира се, трябва да се увериш че наистина е твое бебетоСега си се видял в чудо, но ще видиш че не е такъв ужас колкото го мислиш, ще помагат родители, все още сте млади и двамата и ще се справите. Макар че на мен ми е лесно да говоря отстрани и след като не съм бил в такава ситуация, а на теб ти е напечено.
Но знай, че едно бебе е истински дар от природата, и ако го махнете, ще съжалявате и ще се измъчвате и двамата след години. Не го убивайте, в началото ще е трудно, но ще видиш след няколко години колко ще си щастлив и ще се радваш че не си го махнал.
Честито и успех, колега!
прав си но е лесно така от страни смисъл той трябва да си реши какво ще прави
Знам че е лесно като си отстрани, затова съм подчертал в мнението си, че не съм бил в такава ситуация, и реално нямам опит с такива неща. Но това не променя мнението ми, и ако ми се случи това, така бих постъпил - уверявам се че е мое, и най-вероятно ще си го гледам.
Но тъй като повечето тука не сме изпадали в такава ситуация, е най-добре да се изкажат колеги /ако има такива/ които са взимали решение по такъв казус
абсолютно си прав !

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
uricatoli написа:.. Идва детето и вика мамо дай пари за сладолед.. Тя вика.. МИ няма мами.. Е по добре ли е според вас? Намирай 300лв и действай докато е време..
човека кара 330Ци, пари за сладолед ИМА
а и както той сам написа, "хартийките" не са проблем!

към автора:
гледай си детето!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Колега, родителството не е шега. При положение, че не познаваш добре майката, няма смисъл да се поемат подобни рискове. Ако го задържите би могло да се окаже както най-хубавото нещо в живота ти, така и най-голямата ти грешка (според мен предвид изложените обстоятелства вероятността за едното и другото е 20/80). Дете се прави когато си готов за него.
И друго, щом не си фен на презервативите иди си направи профилактичен тест за СПИН. Наскоро и аз си правих. Чист съм. Удовлетворението е голямо.
И друго, щом не си фен на презервативите иди си направи профилактичен тест за СПИН. Наскоро и аз си правих. Чист съм. Удовлетворението е голямо.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
vicho написа:uricatoli написа:.. Идва детето и вика мамо дай пари за сладолед.. Тя вика.. МИ няма мами.. Е по добре ли е според вас? Намирай 300лв и действай докато е време..
човека кара 330Ци, пари за сладолед ИМА
а и както той сам написа, "хартийките" не са проблем!![]()
към автора:
гледай си детето!
Е тогава да му е живо и здраво.. чакам уиски и пури

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Давай да го осиновя,нали е българче,бяло дете,ще го гледам като мое!
Хващайте се и говорете. Предполагам и тя не гори от желание да ражда след, като нямаате никакви отношения, затова се вижте и се разберете. В слyчая не си прецакан, а запознат, вземайте мерки, докато е време, защото аборт се прави до 12-тата седмица и ще ти стрyва, около 150.
Ако това дете не е желано, то това е най-разyмното решение. 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Щом е на хапчета.. Ескапел
Само че те имаха някакво определено време, до което действаха, не помня какво беше
Но да не се окаже, че ги приема като бонбонки
Може и да е някаква постановка

Но да не се окаже, че ги приема като бонбонки

Може и да е някаква постановка

Последна промяна M3 E92 на 25 Май 2011, 12:36, променена общо 2 пъти
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе и тия "майки" как ги правят тия аборти с лека ръка.. до 25 години с 5 аборта и после на 30- искам деца.. еее искаш ама нема, фурната не работи 

от де си сигурен че е от тебе това дете? кой знае с колко е била пак за по 1-2 пъти 

www.bmwпрофесори-bg.net
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d