Прецакан ... - Ще ставам татко

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Прецакан ... - Ще ставам татко

Мнение от Yordanovv » 25 Май 2011, 11:28

Колеги ... Преди малко получих обаждане от едно момиче с което се бяхме виждали няколко пъти и тая ми изръси .... "Бременна съм" . чесно тва като го чух позеленях , само дето не повърнах . Сори знам че не сме бгмама или тийнпроблем ама съм толкова отчаян че няма към кого да се обърна . Не ме разбирайте погрешно , но направо незнам какво да правя . Ако си сменя номера и я забравя тая за винаги ще ми е доста кофти като знам че ще имам дете което никога не съм познавал . Другият проблем е че още съм млад (21), може би и прост и ми се живее . Нямам намерение да се обвързвам и не съм готов за семеен живот .... пък и тая далеч не е грозна , но и далеч не я обичам . За аборт не съм мислил , но съм на мнението че е грешно да се убие нещо което никога не е видяло бял свят . Направо незнам какво да правя , вие как бихте постъпили в тая ситуация ?

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Re: Прецакан ... - Ще ставам татко

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 11:31

Имали възможност бебето да не е твое?Просто момичето да си е потърсила баща на детето и да те будалка?
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 25 Май 2011, 11:33

SPEED_GABROVO написа:Имали възможност бебето да не е твое?Просто момичето да си е потърсила баща на детето и да те будалка?

Така както тя ми го обясни , няма такъв вариант . Обаче тайничко се моля на ония горе да е такава ситуацията .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Май 2011, 11:33

Честито! Да ти е живо и здраво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Май 2011, 11:37

вижте се разберете дали е сериозно може би само те премята има всякакви хора :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 11:38

Според мен е правилно да се роди детето ,да направиш един ДНК тест и ако е твое,вече ти решаваш дали да полагаш някакви грижи за него(което е правилното решение). ;)

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 25 Май 2011, 11:39

Прецан ли си ? Само времето ще покаже колко и как. Лошо няма да си млад татко, дано мадамата да се шегува или да не е от теб. Ако запазите детето, ДНК тест и това, ако искаш. 10 секунди кеф, 18 издръжка.....
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Май 2011, 11:40

Вади 300 лева и оправяй тази ситуация. Що не ползваш презервативи? Аз на твое място това бих направил, въпреки че не спя със сякви и ползвам презервативи, но допалнително и казвам на мацките, че ако ми извъртят некъв номер им давам 300 лева и да не ме занимават, колкото и грубо да звучи. Според мен това е правилно в тази ситуация, особено щом не я искаш за спътница в живота.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 25 Май 2011, 11:42

jordanov написа:Вади 300 лева и оправяй тази ситуация. Що не ползваш презервативи? Аз на твое място това бих направил, въпреки че не спя със сякви и ползвам презервативи, но допалнително и казвам на мацките, че ако ми извъртят некъв номер им давам 300 лева и да не ме занимават, колкото и грубо да звучи. Според мен това е правилно в тази ситуация, особено щом не я искаш за спътница в живота.

:dunno: Tва е възможно най - лесният и съответно най - тъп начин за решаване на проблема... :nono:

Честито , кофти обеца получаваш :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 11:44

колкото и да си против аборта по добре така отколкото да се мъчите като идиоти.. пък и сте млади за родители.. сестра ми направи тази грешка и сега гледам от първо лице какво става.. Идва детето и вика мамо дай пари за сладолед.. Тя вика.. МИ няма мами.. Е по добре ли е според вас? Намирай 300лв и действай докато е време..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 11:45

Така си е на jordanov начина е най-лесния и най-смотания,все пак ,ако е твое и ти имаш вина за това и трябва да се погрижиш за него,според мен аборта си е чисто убийство.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 25 Май 2011, 11:46

Сложен казус, колега :confused: Тъй като и аз съм на 22, нямам деца, а хич не ми се и мисли за бебета засега, но има много хора които пък искат дете и не могат да си имат. От друга страна имам доста познати и колеги от университета, които вече са родители, и не виждам да имат проблеми, идват и на упражнения и лекции. Но въпросът при теб не е дали искаш или не дете, тъй като ти си поставен пред свършен факт - тя вече е бременна.

Моят най-искрен съвет е да задържите бебето, колега. Разбирам те че въобще не ти се и мисли за смяна на пелени и бебешки плач, но все някога всички трябва да го правим това упражнение. Първо разбира се, трябва да се увериш че наистина е твое бебето :paranoid: Сега си се видял в чудо, но ще видиш че не е такъв ужас колкото го мислиш, ще помагат родители, все още сте млади и двамата и ще се справите. Макар че на мен ми е лесно да говоря отстрани и след като не съм бил в такава ситуация, а на теб ти е напечено.

Но знай, че едно бебе е истински дар от природата, и ако го махнете, ще съжалявате и ще се измъчвате и двамата след години. Не го убивайте, в началото ще е трудно, но ще видиш след няколко години колко ще си щастлив и ще се радваш че не си го махнал.

Честито и успех, колега! :yes:
Последна промяна goguma на 25 Май 2011, 11:47, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 25 Май 2011, 11:47

а няма ли някакви варианти за тест, преди да се роди още, сега докато е парче месо? :confused:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Май 2011, 11:47

bivola написа:
jordanov написа:Вади 300 лева и оправяй тази ситуация. Що не ползваш презервативи? Аз на твое място това бих направил, въпреки че не спя със сякви и ползвам презервативи, но допалнително и казвам на мацките, че ако ми извъртят некъв номер им давам 300 лева и да не ме занимават, колкото и грубо да звучи. Според мен това е правилно в тази ситуация, особено щом не я искаш за спътница в живота.

:dunno: Tва е възможно най - лесният и съответно най - тъп начин за решаване на проблема... :nono:

Честито , кофти обеца получаваш :yes:

Другият вариянт е да си "сърба попарата", което може да се отрази много лошо на детето и неговото възпитание. Аз казвам какво бих направил, мислил съм върху такава ситуация. На мен лично акъла да отглеждам дете още не ми е дошъл. На тая възраст нас си не можем да гледаме, камо ли дете, въпреки че имам много колеги от унивеситета на моята възраст с 1 или 2 деца, но те са си на друг акъл. То това да не е като тамагочи...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Май 2011, 11:49

Всичко е божа работа на тоя свят :angel: Ако е твое - така е писано .

Да ти е честито :bchug:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Следваща

Назад към Извън Темата