ИЗБОРЪТ НА МАСЛО !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

viper
Аватар

Мнение от viper » 29 Май 2003, 23:40

Ей, да не се бъркате - това е основния форум, не стриитрейсърс :lol:
И не му се карайте на ООППСС - той си е горе-долу прав. 15/40 зимъска при -15 наистина е почти като грес, а за лятото при +30 направо е вода. В неделята като ходихме до Божурище с Бавареца, МАД отбора и още много други ентусиасти всички видяха как върви мойта бакия, а и как трабантно подпушва. Имаше даже спрели да си почистят предното стъкло от пръските масло :lol: Зимата нямаше такива работи, ама стопли ли се и се почна скара-бира. В момента аз съм с 15/40 и последиците ги описах доста подробно.
А, за quixzole - евала пич, никой не отрича, че си имал добри намерения, ама к'во да праиш като от 100 човека ще чуеш 201 мнения.
Хич да не ти пука и не ми/ни се връзвай на глупостите.
Както ми беше писал туртурело - аз го правя за да трупам мнения и да си мислите, колко велик ентусиаст съм, другите, дето не са съгласни с твойте писания са същите... абе дреме ти - важно е да върви форума и интереса да не се губи.
Айде т'ва е от мене - до :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 30 Май 2003, 2:31

bmwdriver написа:
viper написа:Тоя вестник пише мноооого неверни неща бе. Промивките за двигател не само НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ, ами направо се забраняват. То т'ва е все едно да си сипеш вода вместо масло и да запалиш мотора

Течноста за промивка се сипва в старото масло и заедно с него двигателя
работи 5-10 минути.А за многото глупости във вестника имаш право.

Най-добре за маслата вижте официалният вносител на съответната марка автомобил какви налива и вие си купувайте същите.Все пак там автомобилите са и гаранционни,а на по старите слагат качествени масла също в което съм сигурен и няма да си позволят гафове от типа да сложат кофти масло.Не знам как е при другите марки но при Сузуки гледам,че си наливат Сузуки и нема проблеми,а другото е че, ако слагаш евтино масло като прецениш поражениата и разхода на гориво който се увеличава,цената си остава същата като на скъпото.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 30 Май 2003, 9:29

Я вземете заключете тази тема, че взе да става МНОГО тъпо :evil:
Има куп статии по интернет за маслата--даже как да познаваме класове за какво е и какво означава "SAE" "20W40....." и т.н. Има ли смисъл да пълните форума с постове :?: :roll:
Ако се върнем назад тази тема май 5 пъти се повтаря с малко по-друго заглавие :(
Призовавам модераторите

viper
Аватар

Мнение от viper » 30 Май 2003, 19:09

Предлагам, вместо да " пълните форума с постове " - просто да си риете в нет-а и да си губите времето в търсене на информация за неща, които друг отдавна е намерил и разбрал. Това, че ви интересува и чуждото мнение е БЕЗ абсолютно никакво значение!!!

ПРИЗОВАВАМ ВИ - ЗАКЛЮЧЕТЕ ВСИЧКИ ТЕМИ, ИЗТРИЙТЕ ВСИЧКИ НЕРАЗУМНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ПРЕКРАСНИЯ ФОРУМ С ГЛУПОСТИ. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ!!! ФОРУМА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА НАСЛАДА ОТ ФЕНОМЕНАЛНИЯТ МУ ДИЗАЙН, ЦВЕТОВЕ И ХУДОЖЕСТВЕНО ОФОРМЛЕНИЕ - НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ РАЗНИ ГАДОВЕ ДА ГО ЗАГРОЗЯВАТ С ТЕХНИТЕ МАЛОУМНИ ПИСАНИЦИ :!:

А, пък за потърпевшите предлагам да не се отчайват - ЕКО-то работи 24 часа, 7 дни в седмицата. Там винаги може да се съберем и да си говорим, без да ни разправят за това, колко е вредно говоренето за нашето здраве.

Ако на някой, нещо от горенаписаното не му харесва, може да се свърже с мен на адрес: ЕКО Петролиум /зад НДК/, Неделя, 15:00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 30 Май 2003, 20:02

viper, не се ядосвай. Темата тръгна на съвсем противоположна посока, но какво да се прави не може всеки да мисли еднакво. Аз няма да си изказвам мнението в тази тема, колкото и да съм против някои постове и така :) Просто няма смисъл да се караме и да се изнервяме ! Мир :) :bchug:

Предишна

Назад към Основен Форум