Питания за M50B20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Re: Питания за M50B20
Колега и при мен нещо е така с това претрисане и нещо се опитва да гасне като е студена,а зимата често ми забиваше на 2000 об и седи там и аз се замислям да свалям стъпковото моторче дас го чистя но като го гледам къде е и изобщо не ми е ясно как ще го смъкна ! 

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
с диф 3,64 съм, на Е34, той е за автомат по принцип, но върви доволно, а това със забиването на 2000 оборота го имам и нямам време да се разправям с него
И аз имам същия проблем претриса не на равни интервали а хаотично леко, но се усеща . Ламда сондата съм я сменил и пак го има според мен не е от нея.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
При мене имах също претрисане на празен ход и най-накрая се излекува със 2бр сонди, но имам 5бр та можех да експериментирам 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
maxpower написа:При мене имах също претрисане на празен ход и най-накрая се излекува със 2бр сонди, но имам 5бр та можех да експериментирам
Каква марка ламбда сонда сложи и се оправи ?
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
licezz написа:maxpower написа:При мене имах също претрисане на празен ход и най-накрая се излекува със 2бр сонди, но имам 5бр та можех да експериментирам
Каква марка ламбда сонда сложи и се оправи ?
Сименс оригиналните, просто сложих на новия мотор(М52 98г) сондите от стария(М52 94г), че трябваше да преправям буксите и ме мързеше. Миналата седмица хванах та си сложих тези на новия мотор и о чудо спря да притриса

Интересното беше, че докато генерацията беше с катализаторите не тресеше дори и със старите сонди. Веднага щом ги махнах пак тресеше докато не смених сондите, предполагам са били муднички вече защото съм ги проверявал и уж работеха.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
8 мнения
• Страница 1 от 1