Даите съвет дали да напрааа бартер....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Даите съвет дали да напрааа бартер....
Предлагат ми Е36 купе 94 година 1.8IS с джанти ХАМАН 17 цола ,климатроник (с вратките),ел.стъкла,ел.огледала,неква музика ...каза че му е 1000 лева,АБС,СРС,спортно окачване и др. За Е36 94 година 2.5ТДС с 16 цола джанти огиринални на БМВ,климатик,автопилот,ел.огледала,оригинална музика NOKIA
,АБС,СРС,стандартното окачване....... Та тоя иска "чист" бартер? Според ВАС ? Кво ще кажете ?

Луд
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Ако не ти трябва нисък разход се хвърляй,но зависи и техн. състояние на другата кола 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Човек,разгледай колата достойно,че съм бил свидетел на такива бартери.Колко сълзи се леят после.Не знам до колко си познавач,но внимавай
Късмет
Иначе обявата звучи добре(за ИС-ката)

Иначе обявата звучи добре(за ИС-ката)
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Добре си направил. Малко смущаващо е да юркаш ИС-ка купе и изведнъж да се ориентираш на дизел, па макар 2.5. Той човека сигурно ще се жени,
трябвало е да го питаш. 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
_KKK_ написа:Бате само да ти кажа че 2.5ТДС ми варви повече от тая 318ис ....... или тая е здухана или моя дизел много варви
За ТДС 2.5 спор няма че е доста пъргава /карал съм такава/.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
Според това което си написал за колите- заслужава си бартерчето... Но това е на пръв поглед
закарай я някой да и хвърли 5-6 професионални погледа
Ако и след обстоен преглед колата си заслужава- взимай я... Относно коя върви повече работата е относителна- принципно ИС-а трябва да има леко предимство, но всичко зависи от състоянието на дадения автомобил. Смятай, че вървят еднакво и при фрапираща разлика м/у бензина и дизела работата едва ли е много наред. Казваш, че те е повозил - седни ти да караш и усети колата как се държи в сравнение с твоята. И ако наистина дизела ти върви осезаемо повече- бягай далеч...
Това е просто лично мнение- 318ис карах за кратко и ми е ясен, но преки наблюдения в/у 325 тдс нямам. Нека някой с достатъчно опит и с двата модела да каже, но според мен е твърде добра за да е истина офертата и има риск колегата _KKK_ да се набута...

Това е просто лично мнение- 318ис карах за кратко и ми е ясен, но преки наблюдения в/у 325 тдс нямам. Нека някой с достатъчно опит и с двата модела да каже, но според мен е твърде добра за да е истина офертата и има риск колегата _KKK_ да се набута...
BMW & RAMMSTEIN RULES

13 мнения
• Страница 1 от 1