въпрос за изгоряла тромба
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- L0ReNz0_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 3-ka `02g
- Мечтае да кара: BMW 3-ka `09g
въпрос за изгоряла тромба
колеги днес карах 1 момче на бал и то не беше свирене ... и по едно врееме клаксона умря . натискам го - нищо...
кажете къде да го търся това животно тромбата:) някаде на достъпно място ли е или под фаровете ли незнам... и някой може ли да каже колко струва нов-а тромба от дару или камор понеже искам да си сложа ориг хубава не като тея по пазарите за по 10 лв да свири се едно някой ку..а я душат 

Re: въпрос за изгоряла тромба
на канал или на стенд вдигаш колата и ще ги видиш тамън две вътре в бронята, ама трябва да свалиш кората. аз така си купи и ги смених от тия от по 10 лв и свири като прегракнало магаре... мисля да ги сменявам и аз с други
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Тромбите са две лява (висок тон) и дясна (нисък тон) Намират се на
П-гредата, която държи предната бронят. Вариянти: сваляш бронята; сваляш малките подкалници и се мъчиш; на канал, сваляш кората под ДВГ-то.
П-гредата, която държи предната бронят. Вариянти: сваляш бронята; сваляш малките подкалници и се мъчиш; на канал, сваляш кората под ДВГ-то.

- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
аз моите си ги смених на патя
сваляш предната част на покалниците сваляш халогените вдигаш колата на крик сваляш гумата и имаш достап до клаксоните
със едно ключе откам халогените даржиш контра а откам двигателя развиваш и си излиза със стоиката след това слагаш новия на стоиката и си я завиваш за гредата , всичко става за няма и час работа..

4 мнения
• Страница 1 от 1