ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- cyber4o1912
- Потребител
-
- Кара: Е46 328i
- Мечтае да кара: М3 Е46
- Детайли за колата: Семейно седанче... :)
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Здравейте. Имам следния проблем - не ми работят дясната част от габаритите. Като заедно с това ми изгасна цялото осветление на таблото(оранжевата светлина) и лампата в купето, която светва като загасите колата. Самите лампички по таблото светят, а лампата в купето също работи, но когато отворя врата примерно. Някой да знае от къде може да е проблема 

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
т.е. поредната омагьосана. той човека си каза, че е пребоядисвана колата. свали ми 500 лева само по телефона 

makalalli написа:Колеги, как се свалят задните прозорчета на е36 купе (:
Колега трябва да свалиш коланите,след това кората зад тях,когато я свалиш ще видиш 2 винтчета има развиваш ги тях и си готов.Само да не забравиш да откачиш и закопчалката на прозореца

Успех !
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
cyber4o1912 написа:Здравейте. Имам следния проблем - не ми работят дясната част от габаритите. Като заедно с това ми изгасна цялото осветление на таблото(оранжевата светлина) и лампата в купето, която светва като загасите колата. Самите лампички по таблото светят, а лампата в купето също работи, но когато отворя врата примерно. Някой да знае от къде може да е проблема
Имаш проблеми с тоците, аз също имах- ходих на жичкаджия и го оправи. Ама при мен беше ужас, беше ми изгаснало таблото, подсветката на уредите, не ми работеха чистачките, габаритите, общо взето ми бачкаха само фаровете

Оказа се, че заради малоумието на предишния собственик и една камара оголени жици ми е правела късо и проблеми...
- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
здравей те колеги въпроса ми е днес като свалих фаровете и мигачите точно зад мигачите на калника имаше гумени квадрати със по три кабела някои знае ли за какво са.? колата е м43б16 11.94 

- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
Смятам да не си карам колата в следващите няколко месеца по простата причина, че съм в чужбина и няма да ми се налага, и за съжаление зад семеринга някъде ми капе леко масло (само като я карам)... смятам като се върна да си вземам друго е36, но въпроса ми е как да не остана без акомулатор следващия път когато тръгна да паля, евентуално да се прибирам към България. Казаха ми, че не е хубаво да държа акомулатора на колата, ако не я карам защото щял да падне... Съвети ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Разкачи едната клема
Ако е здрав ще запали после, ако не може и да падне. То зависи и колко време те няма.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Yandel написа:Смятам да не си карам колата в следващите няколко месеца по простата причина, че съм в чужбина и няма да ми се налага, и за съжаление зад семеринга някъде ми капе леко масло (само като я карам)... смятам като се върна да си вземам друго е36, но въпроса ми е как да не остана без акомулатор следващия път когато тръгна да паля, евентуално да се прибирам към България. Казаха ми, че не е хубаво да държа акомулатора на колата, ако не я карам защото щял да падне... Съвети ?
Ако е нов - изкарай колата за 100 км извънградско и след това само откачи клемите. Обаче ако не е първа младост, по-добре дай ключовете на някой да я препалва 1-2 пъти в седмицата.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
и аз смятах да разкача една клема, ама все пак да питам... акомулатора е на по-малко от година и все още е зелено индикаторчето... а иначе мисля, че е по-лошо само да я 'припалвам' от време на време
и още един въпрос:
Какви са тези жици... като гледам моя двигател е същия, а няма такива работи... и на тая снимка не пише да има ГИ :?
и още един въпрос:
Какви са тези жици... като гледам моя двигател е същия, а няма такива работи... и на тая снимка не пише да има ГИ :?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Това са кабели към бубините...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
Искам да питам чувал съм че през определено време на бмв се сменяло някво масълце на виското което вклучва перката за охлаждане на радятора на ме светнете повечко не нямам понятие за какво говорим и колко струва процедурата... благодаря

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kokobaroko13 написа:Искам да питам чувал съм че през определено време на бмв се сменяло някво масълце на виското което вклучва перката за охлаждане на радятора на ме светнете повечко не нямам понятие за какво говорим и колко струва процедурата... благодаря
Ти за силикона ли питаш,че това масло което споменаваш и мен ми е интересно

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сменя се масълцето на перката ама заедно с цялото виско 

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Здравейте,
Фасунките на фейсовите странични мигачи, които са на калника различават ли се с тeзи ? цък. Също така задна броня на купе различава ли се със седан ?
Благодаря
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Slu4ainiK написа:
Здравейте,
Фасунките на фейсовите странични мигачи, които са на калника различават ли се с тeзи ? цък. Също така задна броня на купе различава ли се със седан ?
Благодаря
Фасунгите са различни ...
Броните са еднакви ...