Гръмна ми казанчето за водата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Гръмна ми казанчето за водата
Много рядко я карам и онзи ден й долях вода, че светна лампичката на таблото. След като доляг взе да загрява - стига до червеното и се охлажда, после е ок и пак стига червеното и накрая казанчето се пръсна. Баща ми ми каза, че сигурно е имало въздушна възглавница и затова се е получило. В моргите дали продават само казанчета? Колата съм я карал около 2км, долях й вода на красно село и в бояна гръмна. Запалих я след като гръмна и е ок, пали и няма шумове в мотора.
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Гръмна ми казанчето за водата
Надува ти системата.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
аре стига сте го плашили човека. Гръмнало му е щото е направило въздушна възглавница.
Тва с възглавниците са пълни тъпотий... тоя казан
нали за тва е направен! Тя постепенно се обезвъздушава сама... кви ги дрънкате? Перката за пореден 8958 път казвам, е най-вероятния проблем. В 99.9% от случаите се оказва тя, в останалите - 0,01% се оказва я помпата, която приплъзва, я термостата, който не отваря напълно и вдига налягането! Разберете, че главите са адски здрави на тия коли... издържат на страшни натоварвания, изпробвано е!
Тя самата работи нормално до 115 градуса, обаче на 125ия градус от стареенето на пластмасата гръмва казана! В пластмасата има изморяване! Чак кат влезе яко и продължително в червеното криви главата и то съвсем леко! Е да, тогава и гарнитурата е отишла... Колега, направи тест на перката, започни от там!

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y

slitter написа:Тва с възглавниците са пълни тъпотий... тоя казаннали за тва е направен! Тя постепенно се обезвъздушава сама... кви ги дрънкате? Перката за пореден 8958 път казвам, е най-вероятния проблем. В 99.9% от случаите се оказва тя, в останалите - 0,01% се оказва я помпата, която приплъзва, я термостата, който не отваря напълно и вдига налягането! Разберете, че главите са адски здрави на тия коли... издържат на страшни натоварвания, изпробвано е!
Тя самата работи нормално до 115 градуса, обаче на 125ия градус от стареенето на пластмасата гръмва казана! В пластмасата има изморяване! Чак кат влезе яко и продължително в червеното криви главата и то съвсем леко! Е да, тогава и гарнитурата е отишла... Колега, направи тест на перката, започни от там!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
щом се е получило изведнъш,значи перката е отказала, а и напоследък температурата на време започна да расте 

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
Мерси, след празниците ще я закарам някъде на близко до вкъщи 

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
Закарай я при някой, който има оригинална програма за БМВ, за да направи тест на перката, който го има само в оригиналните такива. В нормален сервиз с универсален софт за всекви коли нема да могат да ти кажат нищо. Грешки не записва, просто не бацат всички скорости на перката, които ако си прочел внимателно другата тема, би трябвало да си разбрал, че са 6!
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
slitter написа:Закарай я при някой, който има оригинална програма за БМВ, за да направи тест на перката, който го има само в оригиналните такива. В нормален сервиз с универсален софт за всекви коли нема да могат да ти кажат нищо. Грешки не записва, просто не бацат всички скорости на перката, които ако си прочел внимателно другата тема, би трябвало да си разбрал, че са 6!
Аз си имам програмата, ще я тествам сам.
Тя може да се тества и без да паля колата, нали, само на контакт?
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
11 мнения
• Страница 1 от 1