318is vs 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
318is vs 320i
Здавейте колеги (: От около година имам 318is и като цяло съм много доволен, но по причини които няма смисъл да обянсявам се очертава към края на сезона да си вземам друго Е36 и се колебая дали отново да си взема ИС или да пробвам със 6те цилиндъра... за това ще помоля да ми разясните няколно неща, с които не съм много на ясно (:
Най-основните неща които ме интересуват са неща като разход, данъци и такси, застраховки, части... също така ще помоля някой набързо да ми обясни какво е ванос и за какво служи...
за 318 от личен опит мога да кажа, че разхода ми е извънградско е 7-8 в малък град до към 11 зависи как я карам, данък още не съм плащал, но на бележката от миналата пише около 130-140 лева, застраховката ми излезе около 180, зависи къде ще я направиш, а за части винаги има и не са много скъпи...
Така, че ще съм много благодарен на няколко компетентни мнения относно 320 (:
Най-основните неща които ме интересуват са неща като разход, данъци и такси, застраховки, части... също така ще помоля някой набързо да ми обясни какво е ванос и за какво служи...
за 318 от личен опит мога да кажа, че разхода ми е извънградско е 7-8 в малък град до към 11 зависи как я карам, данък още не съм плащал, но на бележката от миналата пише около 130-140 лева, застраховката ми излезе около 180, зависи къде ще я направиш, а за части винаги има и не са много скъпи...
Така, че ще съм много благодарен на няколко компетентни мнения относно 320 (:

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Re: 318is vs 320i
карай си "малкото V8" , шестака го остави за големите батки

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
Re: 318is vs 320i
bum_bum написа::shock: такава тема сефте виждам. Не мисля, че някой тук има мнение 318ис вс 320
еми на някой може да му е смешно, но като не разбирам по-добре да питам за да взема някакво решение, което да е най-правилното за мен (: а не да се хвърлям на каквото ми попадне... нали и аз трябва да се науча
4 мнения
• Страница 1 от 1