ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ

Мнение от EnimEn » 17 Май 2011, 14:02

maxpower написа:Някой дали може да измери широчината и височината на смукателните отвори в ГЛАВАТА на двигател M50B25 ванос, М52Б28 или М52Б25. Всичките са с еднакви глави, така че няма значение от какъв ще измерите.
На снимките е показано на колектора, мен ме интересува колко е на главата.

25мм
55мм

R на елипсата 13mm (май)
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60
Детайли за колата: 523i 06'

Мнение от Диан » 17 Май 2011, 17:09

Как да сваля мигача? :oops:
е36 купе 96'
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 17 Май 2011, 17:31

Вдигаш предния капак, поглеждаш зад мигача и ще видиш как от него има една стърчилка със зъбчета, която се законтря за да не излиза мигача. Натискаш силно мигача отвън навътре и с някоя малка отвертка или ако имаш гъвкави пръсти побутваш зъбчетата да се освободят от контрата. Внимавай, че много лесно се чупят, не питай от къде знам :mhihi:

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 17 Май 2011, 20:40

Dpy написа:Вдигаш предния капак, поглеждаш зад мигача и ще видиш как от него има една стърчилка със зъбчета, която се законтря за да не излиза мигача. Натискаш силно мигача отвън навътре и с някоя малка отвертка или ако имаш гъвкави пръсти побутваш зъбчетата да се освободят от контрата. Внимавай, че много лесно се чупят, не питай от къде знам :mhihi:

На оригиналните не се чупят толкова лесно :yes: ,на всички е36ци е по един и същи начин както е описал колегата..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 17 Май 2011, 22:08

EnimEn написа:
maxpower написа:Някой дали може да измери широчината и височината на смукателните отвори в ГЛАВАТА на двигател M50B25 ванос, М52Б28 или М52Б25. Всичките са с еднакви глави, така че няма значение от какъв ще измерите.
На снимките е показано на колектора, мен ме интересува колко е на главата.

25мм
55мм

R на елипсата 13mm (май)

Благодаря колега, очаквайте скоро тема смукателен колектор от М50Б20 на М52Б25 - "от :arrow: до" мунинга не спи :mhihi: . Гледам никой не го е правил та съм се нагърбил със задачата :mhihi:. Освен всичко останало трябва да си изработя custom гарнитура ако съдя по размерите на главата и колектора :yes:
Последна промяна maxpower на 17 Май 2011, 22:11, променена общо 1 път
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d '03
Мечтае да кара: E39 S62B50

Мнение от Slu4ainiK » 17 Май 2011, 22:10

Да попитам нещо относно задните брони.
В какво точно се състои разликата м-броня спряно стандартна броня плюс добавката ?
Предлагат ли се такива добавки за нормалните брони, в размера има ли разлика добавката от м-кова и от стандартна ? Колко средно вървят втора ръка добавки за задна стандартна броня? Не знам правилно ли употребявам "стандартна", но имам предвид тази обикновената.
Благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 18 Май 2011, 9:25

Slu4ainiK написа:
В какво точно се състои разликата м-броня спряно стандартна броня плюс добавката ?
Предлагат ли се такива добавки за нормалните брони, в размера има ли разлика добавката от м-кова и от стандартна ? Колко средно вървят втора ръка добавки за задна стандартна броня? Не знам правилно ли употребявам "стандартна", но имам предвид тази обикновената.
Благодаря

Значи имаш М броня и обикновена броня.Всяка от тях има добавка- неможеш на М да сложиш за обикновена и обратното.Добавката за обикновена броня е 50 лева.Аз съм с такава и да ти кажа разликата м/у двете брони е много малка.Влез в профила и галерията ми и виж как стои обикновена с добавка :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 19 Май 2011, 17:54

малко тъп въпрос но... :
Като си взех колата видях че амортесорите са червени, но пружините са си черни... значи ли червения цвят, че амортесора е спортен ? :dunno: возията е доста стегната... но съм се чудил защо човека ще сложи спорт амортесори с обикновените високи пружини :conf:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 19 Май 2011, 17:59

player123 написа:
Slu4ainiK написа:
Благодаря

Значи имаш М броня и обикновена броня.Всяка от тях има добавка- неможеш на М да сложиш за обикновена и обратното.Добавката за обикновена броня е 50 лева.Аз съм с такава и да ти кажа разликата м/у двете брони е много малка.Влез в профила и галерията ми и виж как стои обикновена с добавка :)

и аз съм с добавка на обикновена броня, но да ви кажа виждам разлика с Мковата от километри ....
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d '03
Мечтае да кара: E39 S62B50

Мнение от Slu4ainiK » 19 Май 2011, 21:09

Може ли някой да пусне снимки на м-кова и стандартна с добавка, защото не успявам да разбера.
Мерси

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 20 Май 2011, 15:56

http://www.cars.bg/u355631
бърза справка за тази кола :roll: мнения, забележки и ако някой има път да мине да е види и покара, да знам дали си заслужава разхождането.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 328i
Мечтае да кара: М3 Е46
Детайли за колата: Семейно седанче... :)

Мнение от cyber4o1912 » 20 Май 2011, 17:13

Момчета :) Искам да ви попитам от какво според вас може да се дължи това, че не ми работят дясната част на габаритите, а заедно с това,поне така мисля ми изгасна и осветлението на таблото на колата, както и на часовника и на лампичката в купето когато загася колата. Ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да сподели как да го оправя :) Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 20 Май 2011, 17:14

devil_vas написа:http://www.cars.bg/u355631
бърза справка за тази кола :roll: мнения, забележки и ако някой има път да мине да е види и покара, да знам дали си заслужава разхождането.

Само не знам как точно са станали 200 коня с един чип :roll:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 20 Май 2011, 17:26

...заради което звънях. човекът вика, върви доста повче от 320, а на италянския талон пишело 2.0.. вървяла като 2.5 и някакви такива. затова казвам, ако някой може да е види сега по празниците, че не ми се бие път за поредната пребоядисана 320-ка. иначе по снимки хваща окото!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Май 2011, 17:30

С тоя волан 99% е шанса да е пребоядисвана поне отпред :mhihi:
И кви са тия ужасно грозни бъбреци? Сефте виждам толкова широки. Шанса да е с чип също е минимален според мен.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36