ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
maxpower написа:Някой дали може да измери широчината и височината на смукателните отвори в ГЛАВАТА на двигател M50B25 ванос, М52Б28 или М52Б25. Всичките са с еднакви глави, така че няма значение от какъв ще измерите.
На снимките е показано на колектора, мен ме интересува колко е на главата.
25мм
55мм
R на елипсата 13mm (май)
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Вдигаш предния капак, поглеждаш зад мигача и ще видиш как от него има една стърчилка със зъбчета, която се законтря за да не излиза мигача. Натискаш силно мигача отвън навътре и с някоя малка отвертка или ако имаш гъвкави пръсти побутваш зъбчетата да се освободят от контрата. Внимавай, че много лесно се чупят, не питай от къде знам 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Dpy написа:Вдигаш предния капак, поглеждаш зад мигача и ще видиш как от него има една стърчилка със зъбчета, която се законтря за да не излиза мигача. Натискаш силно мигача отвън навътре и с някоя малка отвертка или ако имаш гъвкави пръсти побутваш зъбчетата да се освободят от контрата. Внимавай, че много лесно се чупят, не питай от къде знам
На оригиналните не се чупят толкова лесно

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
EnimEn написа:maxpower написа:Някой дали може да измери широчината и височината на смукателните отвори в ГЛАВАТА на двигател M50B25 ванос, М52Б28 или М52Б25. Всичките са с еднакви глави, така че няма значение от какъв ще измерите.
На снимките е показано на колектора, мен ме интересува колко е на главата.
25мм
55мм
R на елипсата 13mm (май)
Благодаря колега, очаквайте скоро тема смукателен колектор от М50Б20 на М52Б25 - "от

Последна промяна maxpower на 17 Май 2011, 22:11, променена общо 1 път
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Да попитам нещо относно задните брони.
В какво точно се състои разликата м-броня спряно стандартна броня плюс добавката ?
Предлагат ли се такива добавки за нормалните брони, в размера има ли разлика добавката от м-кова и от стандартна ? Колко средно вървят втора ръка добавки за задна стандартна броня? Не знам правилно ли употребявам "стандартна", но имам предвид тази обикновената.
Благодаря
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Slu4ainiK написа:
В какво точно се състои разликата м-броня спряно стандартна броня плюс добавката ?
Предлагат ли се такива добавки за нормалните брони, в размера има ли разлика добавката от м-кова и от стандартна ? Колко средно вървят втора ръка добавки за задна стандартна броня? Не знам правилно ли употребявам "стандартна", но имам предвид тази обикновената.
Благодаря
Значи имаш М броня и обикновена броня.Всяка от тях има добавка- неможеш на М да сложиш за обикновена и обратното.Добавката за обикновена броня е 50 лева.Аз съм с такава и да ти кажа разликата м/у двете брони е много малка.Влез в профила и галерията ми и виж как стои обикновена с добавка

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
малко тъп въпрос но... :
Като си взех колата видях че амортесорите са червени, но пружините са си черни... значи ли червения цвят, че амортесора е спортен ?
возията е доста стегната... но съм се чудил защо човека ще сложи спорт амортесори с обикновените високи пружини 
Като си взех колата видях че амортесорите са червени, но пружините са си черни... значи ли червения цвят, че амортесора е спортен ?

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
player123 написа:Slu4ainiK написа:
Благодаря
Значи имаш М броня и обикновена броня.Всяка от тях има добавка- неможеш на М да сложиш за обикновена и обратното.Добавката за обикновена броня е 50 лева.Аз съм с такава и да ти кажа разликата м/у двете брони е много малка.Влез в профила и галерията ми и виж как стои обикновена с добавка
и аз съм с добавка на обикновена броня, но да ви кажа виждам разлика с Мковата от километри ....

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Може ли някой да пусне снимки на м-кова и стандартна с добавка, защото не успявам да разбера.
Мерси
Мерси
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
http://www.cars.bg/u355631
бърза справка за тази кола
мнения, забележки и ако някой има път да мине да е види и покара, да знам дали си заслужава разхождането.
бърза справка за тази кола

- cyber4o1912
- Потребител
-
- Кара: Е46 328i
- Мечтае да кара: М3 Е46
- Детайли за колата: Семейно седанче... :)
Момчета
Искам да ви попитам от какво според вас може да се дължи това, че не ми работят дясната част на габаритите, а заедно с това,поне така мисля ми изгасна и осветлението на таблото на колата, както и на часовника и на лампичката в купето когато загася колата. Ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да сподели как да го оправя
Благодаря предварително.

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
devil_vas написа:http://www.cars.bg/u355631
бърза справка за тази коламнения, забележки и ако някой има път да мине да е види и покара, да знам дали си заслужава разхождането.
Само не знам как точно са станали 200 коня с един чип

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
...заради което звънях. човекът вика, върви доста повче от 320, а на италянския талон пишело 2.0.. вървяла като 2.5 и някакви такива. затова казвам, ако някой може да е види сега по празниците, че не ми се бие път за поредната пребоядисана 320-ка. иначе по снимки хваща окото!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
С тоя волан 99% е шанса да е пребоядисвана поне отпред
И кви са тия ужасно грозни бъбреци? Сефте виждам толкова широки. Шанса да е с чип също е минимален според мен.

И кви са тия ужасно грозни бъбреци? Сефте виждам толкова широки. Шанса да е с чип също е минимален според мен.