Тампон на двигателя...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Тампон на двигателя...
Пак ми се скъса тампона на двигателя...Смених го преди началото на зимата и отново е за смяна ...
Има ли първична причина да го прави толкова често на 2.5 дизеловия двигател.
Уж оригинален ...
Има ли първична причина да го прави толкова често на 2.5 дизеловия двигател.
Уж оригинален ...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ориганален за Е39 525тдс е около 160 лв. без ДДС
Отиваш и си го купуващ от Камор, там ще ти дадат 2 год. ГАРАНЦИЯ за тази част....
НО предполагам, че имаш за сняма още един тампон, т.е. ако си сменил само един от двата, а и двата са за смяна, то неизбежно ще попаднеш в тази неприятна ситуация!
ПП. При мен имаше един скъсан тампон, и аз го смених, а вторият го нямаше, затова след изписване го смених и него, въпреки, че ми казаха, че няма нужда... После, обаче се оказа, че вторият тампон е бил уморен, т.е. било е въпрос на време да се скъса и да започне да разбива новият (първият сменен тампон). Схвана ли идеята ми?!
Дано съм бил полезен...
Успех!

Отиваш и си го купуващ от Камор, там ще ти дадат 2 год. ГАРАНЦИЯ за тази част....
НО предполагам, че имаш за сняма още един тампон, т.е. ако си сменил само един от двата, а и двата са за смяна, то неизбежно ще попаднеш в тази неприятна ситуация!
ПП. При мен имаше един скъсан тампон, и аз го смених, а вторият го нямаше, затова след изписване го смених и него, въпреки, че ми казаха, че няма нужда... После, обаче се оказа, че вторият тампон е бил уморен, т.е. било е въпрос на време да се скъса и да започне да разбива новият (първият сменен тампон). Схвана ли идеята ми?!
Дано съм бил полезен...
Успех!

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Ледения е напълно прав!Аз преди година сменях тампони на мойта!Тампоните се сменят на куп, неможе да смениш само единия /то може ама не е желателно, защото след кратко време пак ще трябва да сменяш/! Аз мойте тампони ги взех от МАНИМПЕКС и за сега не са мръднали! Имай впредвид че на Е36-цата левия и десния са различни! Двата тампони преди година ми бяха от порядака на 170 лв. !
::: vankata™ :::
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Може и така, но имай предвид, че при това решение оставаш без гаранция!vankata™ написа:...Аз мойте тампони ги взех от МАНИМПЕКС и за сега не са мръднали! Имай впредвид че на Е36-цата левия и десния са различни! Двата тампони преди година ми бяха от порядака на 170 лв. !

Ти десния ли смени ???
Аз Преди година сменх десния имам предвид този при турбото и след 3 месеса аут. Смених до при дунев за 95лв. В Дару по това врене беше 140 лв но аз се изциганих, за което съжелявам !
Та те ми го смениха с немски не помня марка и изкара 3 месеца и пак той Самия тампон е с една шпилка и тя много досадно щрака има и метален предпазител от вън и се вижда.
За мен въпроса е че беше ментак Левия не е мръднал ина че съм съгласен
щом единия се прецака другия няма да кара дълго или го сменяй веднага или после и двата.
Аз Преди година сменх десния имам предвид този при турбото и след 3 месеса аут. Смених до при дунев за 95лв. В Дару по това врене беше 140 лв но аз се изциганих, за което съжелявам !
Та те ми го смениха с немски не помня марка и изкара 3 месеца и пак той Самия тампон е с една шпилка и тя много досадно щрака има и метален предпазител от вън и се вижда.
За мен въпроса е че беше ментак Левия не е мръднал ина че съм съгласен

10 мнения
• Страница 1 от 1