Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
kriso85 написа:Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
Иначе упражнения за корем много - вдигане на краката от висилка, "молитва" , коремни преси, крънчове и т.н. Даже в повечето зали си има и уреди за корем с плочки.
Прави го корема 2 пъти седмично и редувай - серии до отказ, серии в 15-20 повторения с по-голяма тежест и така.
Но пак ти казвам ,трябва да изчистиш максимално за да имаш хубава преса.
Ясно ми е, че като имам мазнини, няма как да се появят. Доскоро нямах и пак не се появяваха обаче

ми те и по 6 да правят, после като излезнат и си хапнат дюнер с "повечко сос" все тая
1 упражнение е много малко поне 2-3. Някои хора от този форум направо ме изумяват с мненията си от сорта " искам яки плочки с 1 упражнение" , " искам да имам супер здрав корем с 30 мин бягане събота и неделя" , "искам да имам големи баници, като сгъвам два дъмбела ама и аз незнам как да ги сгъвам ..."

1 упражнение е много малко поне 2-3. Някои хора от този форум направо ме изумяват с мненията си от сорта " искам яки плочки с 1 упражнение" , " искам да имам супер здрав корем с 30 мин бягане събота и неделя" , "искам да имам големи баници, като сгъвам два дъмбела ама и аз незнам как да ги сгъвам ..."

Последна промяна latrel на 21 Апр 2011, 18:15, променена общо 1 път
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
TNT написа:kriso85 написа:Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
Иначе упражнения за корем много - вдигане на краката от висилка, "молитва" , коремни преси, крънчове и т.н. Даже в повечето зали си има и уреди за корем с плочки.
Прави го корема 2 пъти седмично и редувай - серии до отказ, серии в 15-20 повторения с по-голяма тежест и така.
Ясно ми е, че като имам мазнини, няма как да се появят. Доскоро нямах и пак не се появяваха обачеТам е проблема. А пък сега не виждам смисъл само да се чистя, без да имам какво да покажа. Не че имам чак толкова за чистене, ама има какво да се желае. А по 1 упражнение достатъчно ли е? Щот гледам разни пичове по 4 правят и пак нямат плочки
Колега,аз правя по едно упражнение за горна част на корема,едно за долна и едно за странична(косите мускули).Три серий по 20 повторения,5 пъти седмично.Кардио-4 пъти седмияно.За около 1 година стегнах корема много,но имам да чистя още доста сланини и кожа

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Значи в повечето програми, в които има серии за корем има по 2 упражнения в 3 до 4 серии.
Имай предвид че е хубаво да се тренира поне 2 пъти в седмицата корема, всеки ден мисля че е прекалено.
Ако качваш мускул навсякъде, ще направиш и плочки. Но по-трудното е после да се виждат .
И пак ти казвам много е важна диетата и кардиото.
Имай предвид че е хубаво да се тренира поне 2 пъти в седмицата корема, всеки ден мисля че е прекалено.
Ако качваш мускул навсякъде, ще направиш и плочки. Но по-трудното е после да се виждат .
И пак ти казвам много е важна диетата и кардиото.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

@алпината, лятото един приятел руснак започна да тренира и тогава за няколко дни му написах горе - долу основните положения от 15 годишния ми опит в този спорт (супер обобщено, основните неща, събрани в 3 страници). бих ти го пратил, но не ти е активно ЛС-то. кажи ми по някакъв начин мейла си и ще ти го пратя. ще ти бъде от голяма полза. вярвам няма да ти е проблем, че е на английски.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
какви са упражненията за канадска борба който тренират ?
ditko1 написа:какви са упражненията за канадска борба който тренират ?
фермерска разходка, упражненията за предмишница, катерене,хендгрип, и останалите 90% са игра с противник

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
kriso85 написа:Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
И при мен не става колега. Вече повече от година след всяка тренировка правя следните упражнения: За горната част на коремните мускули - Коремни преси 4 серии - първата загрявка 10 повторения, втората с 5кг тежест зад тила 10 повторения, третата с 5гк тежест зад тила 20 повторения, четвъртата с 10кг тежест зад тила 10 повторения. След това за долната част на коремните мускули - Вдигане на краката на висилка 4 серии по 10 повторения вдигайки краката си на доста високо с почти никакво сгъване. Друга тренировка правя пак корем за паласките 3 серии 10 повторения с 5гк тежест. За 1 година резултат почти нулев. Само горните две плочки се показаха малко и странно едната е малко по голяма от другата. Надолу плочките нещат да се покажат. Слаб съм. Нямам мазнотии по мене. Явно трябва да започна да правя кардио за да има някакъв резултат...
Последна промяна Lattri на 18 Май 2011, 17:02, променена общо 1 път
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Така няма как да ти кажем. Трябва снимка да сложиш - изглежда нещо не парвиш като хората , или хранене , или тренировки.
Слаб е относително понятие. Може да имаш точно на корема малко мазнини, които да пречат на плочките да се видят. А и не мисли, че без да ти растат другите мускули ще ти порастнат тези на корема.
Незнам кво ви кефат толкова тези плочки - мечтата на плажния билдър
Слаб е относително понятие. Може да имаш точно на корема малко мазнини, които да пречат на плочките да се видят. А и не мисли, че без да ти растат другите мускули ще ти порастнат тези на корема.
Незнам кво ви кефат толкова тези плочки - мечтата на плажния билдър

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Lattri написа:kriso85 написа:Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
И при мен не става колега. Вече повече от година след всяка тренировка правя следните упражнения: За горната част на коремните мусколи - Коремни преси 4 серии - първата загрявка 10 повторения, втората с 5кг тежест зад тила 10 повторения, третата с 5гк тежест зад тила 20 повторения, четвъртата с 10кг тежест зад тила 10 повторения. След това за долната част на коремните мусколи - Вдигане на краката на висилка 4 серии по 10 повторения вдигайки краката си на доста високо с почти никакво сгъване. Друга тренировка правя пак корем за паласките 3 серии 10 повторения с 5гк тежест. За 1 година резултат почти нулев. Само горните две плочки се показаха малко и странно едната е малко по голяма от другата. Надолу плочките нещат да се покажат. Слаб съм. Нямам мазнотии по мене. Явно трябва да започна да правя кардио за да има някакъв резултат...
Неможе да не се покажат особенно за период от една година!!! Нещо не правиш както трябва! Тези упражнения където ги казваш всички в един ден ли ги правиш?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Веселин|Василев написа:Lattri написа:kriso85 написа:Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
И при мен не става колега. Вече повече от година след всяка тренировка правя следните упражнения: За горната част на коремните мусколи - Коремни преси 4 серии - първата загрявка 10 повторения, втората с 5кг тежест зад тила 10 повторения, третата с 5гк тежест зад тила 20 повторения, четвъртата с 10кг тежест зад тила 10 повторения. След това за долната част на коремните мусколи - Вдигане на краката на висилка 4 серии по 10 повторения вдигайки краката си на доста високо с почти никакво сгъване. Друга тренировка правя пак корем за паласките 3 серии 10 повторения с 5гк тежест. За 1 година резултат почти нулев. Само горните две плочки се показаха малко и странно едната е малко по голяма от другата. Надолу плочките нещат да се покажат. Слаб съм. Нямам мазнотии по мене. Явно трябва да започна да правя кардио за да има някакъв резултат...
Неможе да не се покажат особенно за период от една година!!! Нещо не правиш както трябва! Тези упражнения където ги казваш всички в един ден ли ги правиш?
Ами аз тренирам през ден и 2те упражнения за долната група коремни мускули и горната ги правя в един ден. Не мога да кажа, че не хапвам мазнички храни ама пак няма очаквания резултат. Ориз ям, бяло месо, риба, пържени картофи по малко (не много често) сутрин овесени ядки, движа се много но ебах тея плочки направо се виждам в чудо вече. Все си мисля, че плочки се изкарват с някакъв вид зобене защото има хора дето тренират корем веднъж седмично и имат доста подчертани плочки. От онзи ден взех да въртя на колелото по 15 мин да видим дали това ще помогне малко.... Ще се снимам тея дни и ще ви покажа за какво става въпрос.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
15 мин. колело не е нищо
Върти поне 30-40 мин. по метода HIIT (може да прочетеш за него в гугъл) и си следи пулса да е поне 130-140 даже и повече , ако си по-тежък.
Плочките на корема се изкарват с диета, а ти щом хапваш мазничко и пържени картофки едва ли диетата ти е супер добра (сега ще ме нападне бум-бум за мазнините
, но неговата диета е по-различна).
2 тренировки седмично за корем са достатъчни, няма нужда всеки път.
И пак го има варианта да нямаш достатъчно мускулна маса и малкото мазнини , които имаш по корема изцяло да скриват пресата.
Върти поне 30-40 мин. по метода HIIT (може да прочетеш за него в гугъл) и си следи пулса да е поне 130-140 даже и повече , ако си по-тежък.
Плочките на корема се изкарват с диета, а ти щом хапваш мазничко и пържени картофки едва ли диетата ти е супер добра (сега ще ме нападне бум-бум за мазнините

2 тренировки седмично за корем са достатъчни, няма нужда всеки път.
И пак го има варианта да нямаш достатъчно мускулна маса и малкото мазнини , които имаш по корема изцяло да скриват пресата.

винаги съм се чудил аминокиселините на хапчета, що ги правят такава гадна форма и толкова големи че едвам се преглъщат, голяма мъка ми е да ги пия? 

www.bmwпрофесори-bg.net
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Lattri написа:Веселин|Василев написа:Lattri написа:kriso85 написа:Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
Ами аз тренирам през ден и 2те упражнения за долната група коремни мускули и горната ги правя в един ден. Не мога да кажа, че не хапвам мазнички храни ама пак няма очаквания резултат. Ориз ям, бяло месо, риба, пържени картофи по малко (не много често) сутрин овесени ядки, движа се много но ебах тея плочки направо се виждам в чудо вече. Все си мисля, че плочки се изкарват с някакъв вид зобене защото има хора дето тренират корем веднъж седмично и имат доста подчертани плочки. От онзи ден взех да въртя на колелото по 15 мин да видим дали това ще помогне малко.... Ще се снимам тея дни и ще ви покажа за какво става въпрос.
Плочки ще видиш само ако почнеш да тичаш до отказ.
Като за начало почни 2 пъти седмично и стигни до 3.
Без тичане, плуване и каране на колело никога няма да имаш "чисто", за дълго време тяло.