Карпе Дием (Carpe Diem)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

Карпе Дием (Carpe Diem)

Мнение от BrAmKo » 26 Фев 2006, 10:51

Та значи знаете като се нервира малко човек какво му остава ../качва се в колата и излива всичко на пътя, кара бяасно и за миг не мисли за насъбралите се главоболия или за недоразбирането с отсрещния пол...да във всичко за съжаление има замесена жена. И именно тези същества наречени жени немога да ги разбера, казват едно , имат предвид друго а искат трето...е няма такава сатира брато. Естествено накрая винаги си виновен независимо защо и как е станало, но като изпитваш нещо към някого те боли на макс. След поредното изпъващо нервите събитие реших да се кача на Е36 и да се повозя като ХОРАТА, демек да не пада по 4хил оборота ваносчето и да ми позамерше малко на феродо от спирачките след като си я изпъвал от светофар до светофар и после по магистралата да охлади малко дисковете и накладките. За по долу написанато едва ли някой ще повярва, но съм длъжен да го споделя...Карайки вече към вкъщи спокоен и доволен от колата и от себе си ме изпреварва някакъв жабар с мерцедес SLK kompressor 2005 година и ме гледа някак си казваики с поглед (ха,ха,ха) и от там след точно 3 секунди ми кипва и на следващия светофар заставам зад него гледайки двата му ауспуха и казвайки си на ум...тука ще се узориш да го стигнеш тоя, но достойнството го изисква. Намираме се на двупосочен път с доста трафик вечерта но в наща посока сме аз и той :lol: :lol: :lol: на жълто вкарвам първа а тоя
вече трагва и от там газ до прекъсвача и замалко да се забия в задната му броня, от там втора и вече почвам да го изяждам, трета и все едно ми свири оркестър от 200 цигулари и 200 цигуларки от готините , нямаше как в насрешното да го изпреварвам но определено от 3-та нагоре бях принуден да не натискам педала до край, изоставах малко и после подавах газ зада го дразня и следователно успях , на кръговото тип руски паметник му видях не толкова усмихнатата физиономия на настъпена жаба :mhihi: :mhihi: а аз крещейки истерично си хванах моя път и неможех да повярвам. Сега се рових да тарся какви са характеристиките на въпросната кола и откривам следното: Мотор-М271 1,8 120 киловата с компресор TPS *(TWINPULSE SYSTEM) wow!!!! :lalala: много спортно окачване и какви ли не там екстри, а аз със мойта скромна е36 320и ваносче му настъпих мазолите. За голфовете 4 Г Т И знаех отскоро че нямат шанс било и то с турбо 1,8 , ама за тоя родстар нямах идея и излезнах с мисалта че ще загубя.
Извода...всяко зло за добро ако не те беше ядосала жената нямаше да изпиташ това удоволствие от карането и като за десерт някякъв си бенц там с 2 ауспуха и настъпена жаба вътре.

Carpe Diem

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Фев 2006, 11:23

Браво!!! Нали знаеш че не всичко е в колата...голямо значение има и задкормилното устройство :) Евалата !!!! :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Фев 2006, 11:35

А пича знаеше ли,че се дърпате? :)

Виж малко снимки на СЛК-та,защото с два ауспуха ми се струва,че няма да е 1.8 :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrAmKo » 26 Фев 2006, 13:51

MaXimal написа:А пича знаеше ли,че се дърпате? :)

Виж малко снимки на СЛК-та,защото с два ауспуха ми се струва,че няма да е 1.8 :uups:

Естествено че знаеше жабара нали не ми даваше да го мина и аз го ебавах като изоставах и давах после газ а и не ми се вярва нито той нито аз без да искаме да въртиме гуми тои с кик-бутона аз с ръчните скорости (защото предполагам е автоматик , може да бъркам)

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 26 Фев 2006, 14:51

Браво колега :yes:
Niki Lauda

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 26 Фев 2006, 15:10

Браво, само така.
8)
А иначе на тема жените бих искал да разкажа един виц:

Кара си един Американец мотора из Калифорния. Спира го господ и му казва:
"Петъре, от много време те гледам. Много добър човек си, винаги си бил честен със жена си, никога на никой не си направил лошо, всяка неделя си в църквата. Понеже ще живееш още дълги години, искам да ти изпълня едно желаните, каквото си поискаш. Какво ще бъде то?"
Петър се замислил за секунда и казал:
"Искам мост, от тука до Хавай, за да мога с мотора си да ходя до там."
Господ го погледнал и му казал:
"Петре, ако много настояваш, ще ти го изпълня, но замисли се за момент. Този мост ще изисква много желязо, много бетон, и ще е много трудно да се направи. Ако настояваш ще го направя, но бих те посъветвал да си поискаш нещо друго."
Петър казал:
"Тогава искам да мога да разбирам жена ми. Да знам защо плаче, защо е тъжна, защо е весела, защо ми се сърди, защо не ми говори. Искам да знам тези неща."
Господ се замислил за секунда и попитал:
"Моста с 2 или 4 платна го искаш?"
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrAmKo » 26 Фев 2006, 15:17

батка вица е уникален!!! ще и го пратя на мацката да го види:):):)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна BrAmKo на 28 Фев 2006, 9:49, променена общо 1 път

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Фев 2006, 23:07

хахаах много добра историйка за оправяне на настроението и много як виц :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 27 Фев 2006, 0:45

еее, вица е №1 :D евала, за което :mhihi: :winky:
Да караш Peugeot е страст!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Фев 2006, 3:13

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
дай още 1 такъв виц че нещо пак не ми се спи :lol:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 27 Фев 2006, 10:17

А какво значи Карпе дием ? Аз на италиански знам само порко мадона и вафан кулио (или както се пишат) :uups:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrAmKo » 27 Фев 2006, 11:47

Nikolay1 написа:А какво значи Карпе дием ? Аз на италиански знам само порко мадона и вафан кулио (или както се пишат) :uups:

Така за Карпе Дием на латински казано е 'Изживей Мига' живей така всякаШ няма да има утре.
а за ва фанкулло :) си е така va fancullo

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 01 Мар 2006, 20:04

аз пък се сещам за тази песен - Andy Timmons - Carpe Diem :)

Назад към Страхотни истории