какви пари и давате?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Малкия написа:Ало вие недоскив ли сте кви сте колата има супер стоика и доста хубав вид реалната и цена предполагам е доста над обявените до тук![]()
Малък, откога не си влизал в мобиле.бг

Alexi написа:максимум 6500 и то ако е с М43..просто за тея пари има и 320ки вече ,а място за сравнение няма
За тази цена и М3 може да намериш! Нали? Познай в какво състояние?

Важно е какво е състоянието на автомобила, а не годината и двигателя.
Според мен цената, която е справедлива е около 8000-8500 ако всичко е така както собственика обясни.
.
Всички дават мнения, но никой не вади пара от джоба, я да видим кой тук ще извади 8000 , та и 7 дори. Цената е точно такава, каквато ти я договориш.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аве кви 8 бона ко ви стана за 9 Насти каква 320ка продаваше - 97ма, всички екстри ,туринг ,направо мечта .. а вие - 8 за няква съборена 316ка ади няма нищо .. аз на баща ми взех такава 316ка (даже по добра на външен вид) преди година за 3500 лв. на инвалид ,с климатик ,пълен ел.пакет ,абе всичко си има ..
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
изглежда никои не оценява труда и вси4ки рзходи покраи колата докато стане да изглежда по тоз на4ин моето мнение е 4е ако си ре6ил да я подаряваш на някои даваи я за 7 бона ако ти си си я правил така и не ти е наложаща продажбата наи малко 9000 това е мое мнение ако иска6 погледни в галерията ми и после на ли4на може да ти кажа колко ми излезе вси4ко и колко ми дават в момента за нея
Alexi написа:аве кви 8 бона ко ви стана за 9 Насти каква 320ка продаваше - 97ма, всички екстри ,туринг ,направо мечта .. а вие - 8 за няква съборена 316ка ади няма нищо .. аз на баща ми взех такава 316ка (даже по добра на външен вид) преди година за 3500 лв. на инвалид ,с климатик ,пълен ел.пакет ,абе всичко си има ..
Представям си каква е 316-ката

Аз викам човека направо да я пусне за 2000лв. Може и на лизинг да я даде.

Alexi- ако решиш да продаваш 316-ката пиши едно ЛС. Ще я взема за 2500. Все пак е карана в БГ.

- Паве_във_BMW
- Потребител
-
А ето пристига и най - новия член да си каже мнението. Чесно казано тази кола все пак не изглежда чак толкова лошо, но определено ако е карана в България, а и на всичкото отгоре ремонтирана и кърпена при това си състояние не повече от 4000 лева, ако беше, обаче нов внос от Германия тогава може и за 8000 лева!!!
Щом искаш да караш като Германец просто си купи Баварец!!!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Паве_във_BMW написа: но определено ако е карана в България, а и на всичкото отгоре ремонтирана и кърпена при това си състояние не повече от 4000 лева, ако беше, обаче нов внос от Германия тогава може и за 8000 лева!!!
Точно ако е кърпена и ремонтирана палиш и караш.
Ако я вземеш от някой нов внос палиш караш наколко месеца и почваш да кърпиш и ремонтираш.
alexxx според мен най добре ще направиш да разпродадеш всички глезотийки които си сложил и след това да я продадеш защото никой няма да оцени труда и средствата които си вложил в колата.
Аз така направих с Е36-цата и си взех парите които и търсех първоначално

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
GECATA BMW написа:Паве_във_BMW написа: но определено ако е карана в България, а и на всичкото отгоре ремонтирана и кърпена при това си състояние не повече от 4000 лева, ако беше, обаче нов внос от Германия тогава може и за 8000 лева!!!
Точно ако е кърпена и ремонтирана палиш и караш.
Ако я вземеш от някой нов внос палиш караш наколко месеца и почваш да кърпиш и ремонтираш.
alexxx според мен най добре ще направиш да разпродадеш всички глезотийки които си сложил и след това да я продадеш защото никой няма да оцени труда и средствата които си вложил в колата.
Аз така направих с Е36-цата и си взех парите които и търсех първоначално

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Я си карай бумърчето и не се занимавай с глупости.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
bavareza написа::evil: Най-гадното нещо е да стегнеш една кола, да вложиш всичко от себе си в нея, душата и парите си, да я направиш перфектна отвсякъде - И НАКРАЯ да я "подариш" на някого за да се отвози! Това му викам гавра с ентусиазма.![]()
Я си карай бумърчето и не се занимавай с глупости.
Е това е самата истина,карай си БМВ-то

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
абе хора има някои много големи разбирачи,само че цената на колата първо зависи от човека които я продава и второ от състоянието в което е колата.А и аз също ги знам тия 320-ки за по 6-6200лв. по смазани от каране и юркане коли едва ли има,а пък въобще не ми се и коментира колко по читави 316-ки има от 320-ки.А по въпроса за вноса бих казал само че е от решаващо значение кои е бил собственик на колата в България щото има хора които си пазят и гледат колите и такива които ги карат като чужди(жени
).Добре подържана кола дори и на 20-г. си струва прилични пари,колега минималното количество пари за колата са 7800-7900лв поне,ако нещата наистина седят по начина по които ги описваш.И все пак успех с евентуалната продажба 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Много философия тук,ама некой да се е качил на машинката да види за кво става дума.Аз мойто го подарявам,само да ми плати купувача : гумите-500,музиката-1000,джанти-450,газова-500,мито-2000-колата бонус
И още куп дреболии -подарък 

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
реалната цена е м/у 6-8 бона ако е в такова състояние каквото казваш колата е добре пипната слабия двигател се компенсира с добрия феис на колата особено предния капак
джантите също са маняшки музика ала бала консумативи тези неща струват пари а тука са бонус

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3