Питане за GPS навигация
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Питане за GPS навигация
Колеги, предстои ми пътуване до Норвегия. Интересува ме от коя навигация сте най доволни при пътуване из Европа.Мога ли да взема нещо добро за 400-450лв което да ми свърши работа. Ако някой е пътувал до там нека сподели какъв маршрут е избрал.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Питане за GPS навигация
Не е необходимо да даваш толкова пари за навигация.Колега не навигацията а самите карти в нея са важни.
Ако навито ти е необходимо само за веднъж по добре си отвори мапса и си избери маршрут после с и ги напиши на едно листче (като последователност)и си ти.
Ако навито ти е необходимо само за веднъж по добре си отвори мапса и си избери маршрут после с и ги напиши на едно листче (като последователност)и си ти.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:За тия пари си вземи един смартфон и сложи 4-5 различни навигации.

То за Европа май почти няма значение коя навигация ще сложиш- всичките имат добри карти, за БГ положението е съвсем друго...
А за половината пари ще си вземеш спокойно една Нокиа 5800 със стойка и зарядно за кола, слагаш един Гармин и си готов, а другата половина ще сложиш в резервоара...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
моя опит, САМСУНГ ОМНИЯ и900 с нацигация ИГО8 свалих си я от интернета, свалих си и подробни карти.
цяла европа съм прекосил и навигацията се представи блестящо, има БГ меню и бг глас.
телефона си го купих 80 паунда от ибей.
цяла европа съм прекосил и навигацията се представи блестящо, има БГ меню и бг глас.
телефона си го купих 80 паунда от ибей.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Иго8 мога да му го пратя на колегата с карти около 2гб беше.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
pistata9889 написа:Иго8 мога да му го пратя на колегата с карти около 2гб беше.
За тези пари 2 навигации ще вземеш,карти колкото искаш по торентите

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Препоръчвам ти ТомТом, доста съм доволен от нея, навсякъде ме караше из Европата и пътя от България до Норвегия го знае добре. Само в Чехия може малко да се обърка защото има ремонти на един изход от магистралата, в Сърбия също на доста места има ремонти. Тъй че и най добрата навигация да вземеш има ли ремонти пак ще те обърка, само последния път дето минавах с Том Том през Германия бяха затворили пътя през ноща, и не бяха сложили табели да те насочат към друх маршрут както обикновено се прави и навигацията все ни връщаше към затворения път. Естествено малко по късно сложиха насочващи табели и се оправихме.
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
Колеги много ви благодаря за отговорите. Ще пробвам на мойта нокиа дали нещо мога да кача, но все пак ми се иска да си купя навигация, ще разгледам предложените от вас и ще преценя. По принцип съм се насочил към някакъв Гармин, но ще помисля още.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
За това с тея ремонти може да пробва както му казаха нуви с Т накрая.
За трафик-а.
И не каза каква нокиа имаш
За трафик-а.

- ms
-
-
emil_shumanov написа:Колеги много ви благодаря за отговорите. Ще пробвам на мойта нокиа дали нещо мога да кача, но все пак ми се иска да си купя навигация, ще разгледам предложените от вас и ще преценя. По принцип съм се насочил към някакъв Гармин, но ще помисля още.
Ако е някой смартфон с вграден ГПС- грижи нямаш да подкараш Гармин... има си начини за всичко и карти в изобилие...
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam написа:За това с тея ремонти може да пробва както му казаха нуви с Т накрая.
За трафик-а.
Колега нокиата ми е 5530 Xpres Music не знам може ли да се качи нещо на нея, но май има такава опция.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ще те разочаровам .. няма такава опция.
Объркал си модела .. трябвало е да си вземеш 5800.
Объркал си модела .. трябвало е да си вземеш 5800.

- ms
-
-
верно, че 5530 няма ГПС- аз си мислех, че има
Ако смяташ да ползваш по-често навигация- купи си отделно устройство, но ако ще е инцидентно по-добре си вземи тел. с ГПС... А най-добре ако отиваш за кратко в чужбина вземи от някой познат телефон с ГПС и тея пари дето си отделил си ги изхарчи

Ако смяташ да ползваш по-често навигация- купи си отделно устройство, но ако ще е инцидентно по-добре си вземи тел. с ГПС... А най-добре ако отиваш за кратко в чужбина вземи от някой познат телефон с ГПС и тея пари дето си отделил си ги изхарчи

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
15 мнения
• Страница 1 от 1