Всичко е в сърцето
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Ма и аз спделям мнението ти. В смисъл карам Фиат и съм пълен "джигит" - карам и псувам, псувам и карам. Като спра на светофара само псувам. Кво псувам и аз не знам , уж по другите , все нещо са ми криви и не карат както трябва ама май ще излезе , че не те са ми криви, че не тях псувам. Себе си псувам , че карам Фиат...
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
54321 написа:Ма и аз спделям мнението ти. В смисъл карам Фиат и съм пълен "джигит" - карам и псувам, псувам и карам. Като спра на светофара само псувам. Кво псувам и аз не знам , уж по другите , все нещо са ми криви и не карат както трябва ама май ще излезе , че не те са ми криви, че не тях псувам. Себе си псувам , че карам Фиат...
Къртиш човеко

Пожелавам ти скоро да си вземеш една Е39 - без значение с какъв двигател - всичките са яки.
Като седнеш вътре просто се отпускаш и не ти дреме какво става отвън.
Някак си атмосферата в тази кола те прави спокоен, и като човек, и като шофьор.
Не знам за другите как е

Touring & windsurf club
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Georgieff написа:54321 написа:Ма и аз спделям мнението ти. В смисъл карам Фиат и съм пълен "джигит" - карам и псувам, псувам и карам. Като спра на светофара само псувам. Кво псувам и аз не знам , уж по другите , все нещо са ми криви и не карат както трябва ама май ще излезе , че не те са ми криви, че не тях псувам. Себе си псувам , че карам Фиат...
Къртиш човеко
Пожелавам ти скоро да си вземеш една Е39 - без значение с какъв двигател - всичките са яки.
Като седнеш вътре просто се отпускаш и не ти дреме какво става отвън.
Някак си атмосферата в тази кола те прави спокоен, и като човек, и като шофьор.
Не знам за другите как е

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Aти поета,
винаги ги вади едни такива сладкодумни и увлекателни .

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
Re: Всичко е в сърцето
ati написа:Спортната седалка, монтирана допълнително, но все пак от производителя (тоест оригинална, свалена от друга такава), ме прегърща нежно, стягайки кръста ми, прибирайки краката ми и изправяйки гръбнака ми. Ръцете ми се плъзват по познатия твърд и обшит с кожа за по-добро сцепление волан, дясната ръка се плъзга директно към скоростния лост, който вече се е оказал в нея. Усмихвам се на себе си в огледалото. Познатото усещане, познатото ми място. Кратко завъртане на ключа, оборотомера весело подксача, сякаш крещи и маха като малко дете "Здравей, добре дошъл, настъпи ме, настъпи ме, настъпи ме, нека се позабавляваме заедно". Усмихвам се повторно, добре, нека да видим какво ще излезе от всичко това.......
Първа влиза и дори за момент имам чуството, че колата сама си засмуква скоростта, защото е нетърпелива. Започваме нашето запознанство. Отново. "Здравей, не съм те виждала отдавна, къде беше толкова време", рязко смачквам газ-та, за да й покажа, че и тя ми е липсвала, съвсем приятелски разбира се, защото все пак е чужда, сменям на втора а тя продължава да ми говори "Ако знаеш какво ми се случи..." и продължава да ми говори. Усмихвам се нежно, бутайки трета. И вече го няма. Няма го напрежението. Няма я настървеността ми. Има само мен и нея. БМВ. Двамата с нея се сливаме в едно, моите мисли стават нейна траектория, нейните болежки стават мой страдания. Двамата се пазим взаимно. И аз те обичам миличка, трета остава по-дълго от необходимо, усмивката ми вече се вижда съвсем ясно. Нейната е изписана на оборотомера пред мен - почти стигаме до червеното. Уоу, скъпа, днес си в страхотно настроение, но мисля да те накарам да чакаш с усмивка на лицето, да поискаш още и още и да ти давам по малко всеки път, докато заедно постигнем пълното шастие.
Ати
Надървих се...
П.С.Ати, намери си приятелка

Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2