допьлнително 400 камери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: допьлнително 400 камери

Мнение от Maverick_VS » 12 Май 2011, 17:57

bum_bum написа:
Код: Избери целия код
Министерството на Дянков е ведомството, което харчи най-много пари за самолетни билети. Навръх рождения си ден финансовият министър беше в Брюксел. За да не празнува сам, той беше придружен от съветничката си Ирина Велкова. Навремето тя беше назначена за шеф на кабинета му, още преди да завърши висшето си образование, което е в разрез на изискванията за образователен ценз. Говори се, че Велкова е получила и жилище, обзаведено от самия Дянков.

Най ме е яд за последното, че му плащаме и еб@нето на тоя льохман.

Тая п*тка се явяваше с мен на държавни изпити есента - как не съм знаел и аз да кандидатствам за съветник на някой минитър щом можело така незавършил :mhihi: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Май 2011, 18:55

flame написа:
bum_bum написа:Най ме е яд за последното, че му плащаме и еб@нето на тоя льохман.

Радвай се, че ние можем без да си плащаме :mhihi:

Нали там е проблема, че той е*е, а ние плащаме :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Май 2011, 19:44

bum_bum написа:Аз като се прибирам към нас винаги минавам през забранени улици, независимо от къде идвам. Едната по която трябва да мина е пред Мараиа и там вечер особено има наспирали по 2 реда коли в еднопосочна улица и един час се гъзя, докато мина. На другата има огромна дупка в която влиза половината кола..
Там ако ще не камери ами и цяло филмово студио да сложат докато не оправят трапа и не разчистят колите пред заведението ще си минавам през забранените па квото ще да става.

моята улица към гаража я направиха еднопосочна, но от едната страна са страшни дупки и винаги влизам от забраненото ... веднъж бяха застанали точно до гаража, но ме пуснаха като се убедиха, че не мога да вляза от разрешената страна на улицата без да оставя някоя кора или картер по дупките
Пуснаха ме, бяха трима, но бързо се качиха и изчезнаха ... явно разбраха колко малоумно е да се глобява точно на тази улица (ако въобще може да се нарече така). Вчера гледам, някой е написал с боя на блоковете "Улица ....името на кмета ..." :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 15 Май 2011, 9:43

Нека да сложат още повече!!! На връщане от събора само Господ пазеше на пътя до магистралата. Добре че нямаше инциденти...
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Май 2011, 15:56

Нямам хич нищо против да сложат не 400, а 40 000 камери- да снимат, да глобяват и да наказват както си му е реда... но при няколко условия:
да почнат да оправят и пътищата- то сега са малко местата където може да се превиши скоростта без опасност да уцелиш някой трап или неравност която да те хвърли в банкета.
да сложат камерите на реално опасни места- не на идеален прав и хубав път където карането с 10-20км/ч отгоре не е страшно.
парите от глоби да ги харчат за нещо полезно, а не да ги окрадат- за бензин на патрулките да ги дават ще ми е достатъчно.
При горните условия нямам нищо против не 40 000 камери да сложат, а да има камера на всеки 200м. по пътя :roll:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 15 Май 2011, 17:37

ms написа:Нямам хич нищо против да сложат не 400, а 40 000 камери- да снимат, да глобяват и да наказват както си му е реда... но при няколко условия:
да почнат да оправят и пътищата- то сега са малко местата където може да се превиши скоростта без опасност да уцелиш някой трап или неравност която да те хвърли в банкета.
да сложат камерите на реално опасни места- не на идеален прав и хубав път където карането с 10-20км/ч отгоре не е страшно.
парите от глоби да ги харчат за нещо полезно, а не да ги окрадат- за бензин на патрулките да ги дават ще ми е достатъчно.
При горните условия нямам нищо против не 40 000 камери да сложат, а да има камера на всеки 200м. по пътя :roll:

Съгласен съм с колегата!!!!
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Май 2011, 19:52

Камерите ги слагат за да събират пари, ако някой си мисли, че целта е спасяване на човешки живот, жестоко се лъже!
Парите знаем как се харчат, а от камерите полза няма...

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 15 Май 2011, 21:48

Така е, но определено все повече виждам оправени дупки. :shock: Не знам дали това се дължи на камери или на дебелите данъци, които плащаме, но има развитие. Естествено има още какво да се желае, но все пак... :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Май 2011, 22:43

alpina-ma6inata написа:Така е, но определено все повече виждам оправени дупки. :shock: Не знам дали това се дължи на камери или на дебелите данъци, които плащаме, но има развитие. Естествено има още какво да се желае, но все пак... :)

има една цикличност в това развитие- все малко преди избори се оправят пътища, арестува се някой и разни други неща... нали трябва да залъжат народа :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Май 2011, 6:44

Важно е и как ги "оправят", че аз ги гледах едни- сипват асфалт с лопатите в дупката без да я режат, чистят или нещо подобно. После мангала скача въргу асфалта с крака вместо валяк :shock: След това излиза някой по ТВ и казва примерно- ЕС ни дадоха 300 милиона за пътищата и ние оправихме 50 000км с тях :kuku:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата