е21 турбо
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Dony Brasko
- Потребител
-
е21 турбо
здравейте колеги
значи решихме с един приятел да правим една е 21-ца
купихме я доста запазена с м10б18 моторетка
проблема е че имаме и един м50б25 (остана от една е34) и искаме да го присадим
тва ше стане някак, но сме решили да му сложим и турбинка
та въпроса ми е дали ако се захванем с това начинание ше ударите едно рамо с разни идейки
аз лично щото нищто не разбирам и може би ще търся някой от Варна който разбира да присади турбинката
интересува ме колко ще излезе цялата работа и дали изобщо си заслужава
значи решихме с един приятел да правим една е 21-ца
купихме я доста запазена с м10б18 моторетка
проблема е че имаме и един м50б25 (остана от една е34) и искаме да го присадим
тва ше стане някак, но сме решили да му сложим и турбинка

та въпроса ми е дали ако се захванем с това начинание ше ударите едно рамо с разни идейки
аз лично щото нищто не разбирам и може би ще търся някой от Варна който разбира да присади турбинката
интересува ме колко ще излезе цялата работа и дали изобщо си заслужава
Re: е21 турбо
Dony Brasko написа: и дали изобщо си заслужава

По долу има няколко теми, разрови малкоDony Brasko написа: интересува ме колко ще излезе цялата работа
е21 345 0-402м 12.18

ТОМ да не си се прибрал в
?
подсещам те за 1 твое изказване И съ6то че не била в движение и можела да не тръгне , е колата вече втора седмица си я караме и си наварвява доволно.не се заяждам с теб или с който и да било,но защо реши че Е28 няма да тръгне повече
Истината е една че само 1 от 2-те коли ще мине финала първа, и с интерес ще чакам този старт
Dony Brasko-с удоволствие ще те повозим,мини през НЕСЕБЪР,а после в ПЛОВДИВ

подсещам те за 1 твое изказване И съ6то че не била в движение и можела да не тръгне , е колата вече втора седмица си я караме и си наварвява доволно.не се заяждам с теб или с който и да било,но защо реши че Е28 няма да тръгне повече

Dony Brasko-с удоволствие ще те повозим,мини през НЕСЕБЪР,а после в ПЛОВДИВ
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
TOM написа: Не, няма да има Съдя по това кето са показали до сега, миналата година колите им бяха в движение и не дойдоха Сега едната не е в движение, другата нещо не вървяла Така че...
Tи къде прочете да съм казал че НЯМА И ДА СТАНЕ колата ти бе BEN, не мже6 да чете6 или не иска6. Я прегледай пак темата:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=28140&postdays=0&postorder=asc&start=60
ще ми покажеш ли КЪДЕ И КАК съм го казал товаBEN написа:но защо реши че Е28 няма да тръгне повече

Добре бе, извинявай че си позволих да са усъмня в твоето участие на БожурищеBEN написа: Истината е една че само 1 от 2-те коли ще мине финала първа, и с интерес ще чакам този старт

Пожелавам ти успех тази година на божура, а дотогава аз съм този с най-доброто време дадено на Божура от БМВ

Надявам се да се видим на Божура, но от сега ти казвам че 6те е най-рано есента

е21 345 0-402м 12.18

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
BEN? написа:Виждам че си запознат повече от мен Аз съм чул че не можела да бие полското фиатче, също така че и някакъв уж слаб форд 6тяла да прескача а то станало обратното И съ6то че не била в движение и можела да не тръгне
Последна промяна ludiagsm на 27 Фев 2006, 10:08, променена общо 1 път
ludiagsm написа:BEN? написа:Виждам че си запознат повече от мен Аз съм чул че не можела да бие полското фиатче, също така че и някакъв уж слаб форд 6тяла да прескача а то станало обратното И съ6то че не била в движение и можела да не тръгне

е21 345 0-402м 12.18

TOM написа:ludiagsm написа:BEN? написа:Виждам че си запознат повече от мен Аз съм чул че не можела да бие полското фиатче, също така че и някакъв уж слаб форд 6тяла да прескача а то станало обратното И съ6то че не била в движение и можела да не тръгне

- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
13 мнения
• Страница 1 от 1