Емиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Емиграция

Мнение от Maverick_VS » 13 Май 2011, 19:59

bam-bam написа:Не убивайте мерака на малкия вожд да стане голям и да кара Х5, а на жена си да купи Е92 :mhihi:
И да нарича лузъри хората дето с 2те си ръце са отгледали деца, имат 4 коли и живот , който в БГ може само да имат, ако са ВОЖД :mhihi:
И тоя вожд не дай си боже някога ще управлява индианци .. горките туземци

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Това да наречеш човек отгледал и изучил 2 деца, с къща и 4 коли "лузър", просто не знам какъв трябва да си - направо ми е беден речникът :ranting: :banghead: ...всъщност знам, ама ако го напиша тук ще ме изгонят от форума за лични обиди :censored: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 13 Май 2011, 20:12

Maverick_VS написа:
Това да наречеш човек отгледал и изучил 2 деца, с къща и 4 коли "лузър"

Човека съпоставя двама свои роднини с различни способности в две различни точки на света - нормално.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Май 2011, 20:22

bavarec написа:Човека съпоставя двама свои роднини в две различни точки на света - нормално.

кое му е нормалното- да ги сравнява или да обижда единият и да се кланя на другия :?:
Майната му- всеки има право на грешно мнение, не е там проблема... проблем е, че утре едни хора, с формирано по този начин мнение ще седнат да ни управляват- не в парламента, ще отворят фирми и ще са ни шефове... и тъй като за тях работещият е "лузър", ще се отнасят с работника като с животно...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Май 2011, 20:25

kulov написа:Колеги, отклоняваме се от същността на темата. Навсякъде има както успели, така и провалени хора. Решенията всеки си ги взема сам.

:ok:

според мен за всеки би било полезно да отиде за известно време някъде навън, да види как живеят белите хора, да се погледне отстрани, да научи нещо. и само някой, който го е правил знае каква голяма промяна е това. полезно е да се разбият някой илюзии как ние българите сме все най и да се слезе на земята. пък вече ако му хареса може и да остане.
това кой как си е подредил живота е съвсем друга тема.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 13 Май 2011, 20:30

ms написа:
bavarec написа:Човека съпоставя двама свои роднини в две различни точки на света - нормално.

кое му е нормалното- да ги сравнява или да обижда единият и да се кланя на другия

Нормално е да ги сравнява.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 13 Май 2011, 21:18

Чужбина не е за глупавите :mrgreen:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Май 2011, 23:17

M3 E92 написа:Чужбина не е за глупавите :mrgreen:

Грешиш Колега, чужбина не е за мързеливите. Глупавите могат да разтоварват контейнери, да разнасят вестници, пица и да живеят спокойно. Аз за младежа съм лузър и ще поясня защо. Кацнахме в Монреал без никакъв френски и четири сака багаж. Три години по-късно имаме собствено жилище (изплащам го естествено), имаме две коли, всяка година ходя на почивка. Лузър, откъдето и да ме погледнеш. Е, ако вместо за апартамент си давам парите за Х5 или Ц-класа, вече съм преуспял в чужбина....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Май 2011, 23:35

BMW_POWER написа: Аз за младежа съм лузър ...

Аз много желая да видя младежа-"acer" докъде я е докарал след 10на годинки .. ;) :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Май 2011, 9:24

е тука някои момчета под скокнаха като ощипани девойки. винаги съм бил толкова критичен, включително и към себе си, има нощи в които се събуждам целия облят в пот от допуснати грешки и ми се гади, че съм пропуснал възможност или загубил нещо и затова съдя и другите по техните действия. хората имат различен социален статус, конкретно примера с вуйчо ми, няма как да кажа, че е силен щото той си направи живота възможно най-труден, разведе се с жена си и тя като спечели зелена карта той се върна при нея, като беше 5г нелегален в сащ и живееше самичък в друг град. в щатите да караш 4 коли не е нищо особено заради високият стандарт на живот, един приятел е водопроводчик и кара х5, 10хил на месец ги прави без зор, а братовчед ми 88 набор като стажант медицински брат му е 6500. в случая вуйчо сглобява мебели, не разбрах на какво трябва да му се възхищавам, освен на уникалната държава на янките. на другия полюс чичо ми в украйна държа фирма с 20 човека и супер готино се държи с всички, пие с тях, цар-роб схемата е останала само в държави като нашите, най-малкото на запад е подсъдимо. всеки работи това за което е учил
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 14 Май 2011, 10:37

acer написа:е тука някои момчета под скокнаха като ощипани девойки. винаги съм бил толкова критичен, включително и към себе си, има нощи в които се събуждам целия облят в пот от допуснати грешки и ми се гади, че съм пропуснал възможност или загубил нещо и затова съдя и другите по техните действия. хората имат различен социален статус, конкретно примера с вуйчо ми, няма как да кажа, че е силен щото той си направи живота възможно най-труден, разведе се с жена си и тя като спечели зелена карта той се върна при нея, като беше 5г нелегален в сащ и живееше самичък в друг град. в щатите да караш 4 коли не е нищо особено заради високият стандарт на живот, един приятел е водопроводчик и кара х5, 10хил на месец ги прави без зор, а братовчед ми 88 набор като стажант медицински брат му е 6500. в случая вуйчо сглобява мебели, не разбрах на какво трябва да му се възхищавам, освен на уникалната държава на янките. на другия полюс чичо ми в украйна държа фирма с 20 човека и супер готино се държи с всички, пие с тях, цар-роб схемата е останала само в държави като нашите, най-малкото на запад е подсъдимо. всеки работи това за което е учил

Да де, ама никъде другаде го няма това да кажеш "а тоя е водопроводчик, за*би го...". Просто в нормалните държави това си е професия. Няма срамна работа.

Има и още нещо. Има страшно много хора, които си мислят, че ще станат милионери в чужбина. Отиват и едва ли не си мислят, че само тях ги чакат. Е да ама не, и после се връщат разочаровани и следва: там е гадно, трябва да се работи...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Май 2011, 10:50

Водопроводчика, който кара Х5 не си е пропилял живота, но чичо ти който сглобява мебели и има 4 тойоти си го е пропилял. Всеки има различни виждания за живота си, когато имаш семейство принципите ти и приоритетите ти се променят. И не е най-важното да имаш 5 БМВ-та, за да си преуспял. ;) Защото има хора, които си карат Хондите и Опелите, ама си кътат парите и ги влагат в нещо друго.
За теб единия ти роднина си е пропилял живота, защото е изучил децата си, работи къртавски трудно, има къща, а другия ти, който има някакъв бизнес, НО има ЦЛ и Ц класа - не си го е.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Май 2011, 11:04

изопачаваш ми думите, не ме радва не щот кара тойота, хюндай или киа, а щот е положил уникални усилия да си направи живота по-труден
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Май 2011, 11:17

acer написа:изопачаваш ми думите, не ме радва не щот кара тойота, хюндай или киа, а щот е положил уникални усилия да си направи живота по-труден

Е няма лесен живот.
Лесен живот имат тези, които са се родили на правилното място и в правилното семейство ;)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Май 2011, 12:40

acer написа:изопачаваш ми думите, не ме радва не щот кара тойота, хюндай или киа, а щот е положил уникални усилия да си направи живота по-труден

ти тая глава на раменете за к'во я ползваш изобщо :?: няма да ти обяснявам къде ти е грешката- напъни се да мислиш- поне има шанс да ти се образува гънка в мозъка...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 14 Май 2011, 13:13

Абе, вие не се ли уморихте от глупостите на acer-a вече :help:
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата