Схема на сьединителя?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Heavyweight
- Потребител
-
Схема на сьединителя?
Здравеите, имам проблем сьс сединителя на БМВ 524 ТД 89г. При натискане педала се чува странен 3вук (стьржене на метал) и подскачане (като при АБС), утре ще го ра3глобявам но ми трябва подробна схема или някакво рьководство. Ра3гледах подобни теми и имам идея какде може да е проблема. Мерси предварително.
ПС. с немска клавиатура сьм, имам невероятни проблеми с кирилицата, и3винявам се 3а което.
ПС. с немска клавиатура сьм, имам невероятни проблеми с кирилицата, и3винявам се 3а което.
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Стърженето-Аксиален лагер
а за какво подскачане говориш по точно щото при мен има едно много непритно друсане при потегляне а съединителя е нов май ще се окаже от маховика
а за какво подскачане говориш по точно щото при мен има едно много непритно друсане при потегляне а съединителя е нов май ще се окаже от маховика
- Heavyweight
- Потребител
-
ами просто стьрже много неприатно, не подскачане, а по скоро доста трудно натискане на педала и много ниско отлепяне. Сьединителя го снениха в БГ и е нов, но кои 3нае, на студено при паркиране "просто е потьнал" искам да го ра3глобя и то ще си каже каде е проблема, ама искам някаква схема или подробно описание на частите и сьответните деиствия.
5 мнения
• Страница 1 от 1