....
Модератор: Общи модератори
Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?
Признавам, че последните няколко страници на тази тема съм ги пропуснал и не знам дали е засегнато това, за което ще пиша. Искам да обърна внимание и на друг вид насилие в семейството, а именно психическият тормоз. Той бива многостранен, може да бъде насочен както от мъжа към жената, валидно е и обратното /най-вече/, също така от по-голям към по-малък брат, също е валидно обратното, от баща към децата си и т.н. Този вид насилие е не по-малко страшен от побоя.
В заключение само ще кажа едно - когато се разделих с бившата все едно, че някой щракна с пръст и стомахът ми се оправи изведнъж (преди това половин - една година имах страшни проблеми, не можех да хапна нещо без да се свивам 2-3 часа от болки после). Изведнъж тя си тръгна, а аз се оказах с напълно здрав стомах !!! А проблемът не беше в храната, защото тя готвеше страхотно. Всичко е от нерви и стрес!
Така че, колеги
гледайте си рахата, по-малко се нервирайте. Пазете си здравето!
В заключение само ще кажа едно - когато се разделих с бившата все едно, че някой щракна с пръст и стомахът ми се оправи изведнъж (преди това половин - една година имах страшни проблеми, не можех да хапна нещо без да се свивам 2-3 часа от болки после). Изведнъж тя си тръгна, а аз се оказах с напълно здрав стомах !!! А проблемът не беше в храната, защото тя готвеше страхотно. Всичко е от нерви и стрес!

Така че, колеги

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Абе трябва да си купиш един сеат май, да си го превърнеш в алтар да му благодариш, че те е избавил от мъките 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
@ огата, вече май подмина милион и половина км. шофьорски стаж
бъзикам се, ама да не ти идва до главата каквото е минало през моята

бъзикам се, ама да не ти идва до главата каквото е минало през моята

SKISA написа:а престаате ли си къв кеф е да станеш и да и разковеш муцуната с един десен прав....! е така ,да видиш как и се цепва веждата.....!!!ееххххх, мечтиии....!!! или да се качиш на масата и да и забиеш един боц в черепахата....!?!?!?
Това направо ме уби!

Досега не съм удрял, ама колко ми се е искало да направя горното не е истина!
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
vicho написа: Аз лично съм посягал на бивши приятелки (гаджета) и се срамувам от това, но човек не може да върне времето назад! На сегашната не съм и се надявам никога да не изпадна в състояние, когато не знам какво се случва и да направя подобна глупост! ...
... настръхнах направо, колко само е жалко, че това време не може да се върне назад ... можеш да забравиш рани, можеш да забравиш обиди, но когато си бил удрян от любим човек, просто остава белег за цял един живот ... вярвам, че хората се учат от грешките си, лошото е че за да осъзнаят тези грешки, все трябва да ги изпробват на някой ... аз съм от страната на потърпевшите, мога да виня само себе си, че не съм предприела никакви мерки и все си виках: "Той не искаше, това никога няма да се повтори, аз го разгневих и т.н'' ... иска ми се да мога да повярвам, че човек се променя с годините, но хората са го казали по-добре от мене ... вълкът козината си мени, но нрава НИКОГА ... УСПЕХ
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да веднъж в седмицата/месеца. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Не съм удрял бившата,но след като се оставихме малко съжалявам за това! Но пък тогава сигурно нямаше да се разделим!? Така че,всяко зло за добро! Сега се чувствам прекрасно,намерил съм си едно бонбонче и все още се сваляме
,просто бях забравил малко това прекрасно чувство 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Fenka85 написа:vicho написа: Аз лично съм посягал на бивши приятелки (гаджета) и се срамувам от това, но човек не може да върне времето назад! На сегашната не съм и се надявам никога да не изпадна в състояние, когато не знам какво се случва и да направя подобна глупост! ...
... настръхнах направо, колко само е жалко, че това време не може да се върне назад ... можеш да забравиш рани, можеш да забравиш обиди, но когато си бил удрян от любим човек, просто остава белег за цял един живот ... вярвам, че хората се учат от грешките си, лошото е че за да осъзнаят тези грешки, все трябва да ги изпробват на някой ... аз съм от страната на потърпевшите, мога да виня само себе си, че не съм предприела никакви мерки и все си виках: "Той не искаше, това никога няма да се повтори, аз го разгневих и т.н'' ... иска ми се да мога да повярвам, че човек се променя с годините, но хората са го казали по-добре от мене ... вълкът козината си мени, но нрава НИКОГА ... УСПЕХ
"каквото си надробиш, това ще сърбаш" народа го е казал...
когато думите свършат, отстъпват ред на действията, а за да се стигне до там, значи че отсреща или не е имало възприятие, или става въпрос за странен вид мазохизъм

never drive faster, than your guardian angel can !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
щипането брои ли се за насилие над противниковия пол

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Bogat-Beden написа:щипането брои ли се за насилие над противниковия пол![]()
Мда, освен ако не е по задника

Никой не мое ма връне на селу!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Далече съм от мисълта, че някои жени не го заслужават... но МЪЖ посегне ли на жена...не е никакъв мъж... А пък жена, ударена от мъж, трябва да го напусне МОМЕНТАЛНО!
Иначе, леле как ми е идвало да пребия не един и двама... "мъже"...не половинки... всъщност като бях по... луда и млада
скачах доста...някъв спомен от обръщане на маса иам, върху някъв индивид, барабар с чаши бутилки и прочие отгоре му... в една култува тогава бирария...няма да казвам кво ми каза

Иначе, леле как ми е идвало да пребия не един и двама... "мъже"...не половинки... всъщност като бях по... луда и млада

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
И да набиеш една жена, полза едва ли ще има.Ако все пак го направиш, значи си доста слаб човек.
Radinka написа:Fenka85 написа:vicho написа: Аз лично съм посягал на бивши приятелки (гаджета) и се срамувам от това, но човек не може да върне времето назад! На сегашната не съм и се надявам никога да не изпадна в състояние, когато не знам какво се случва и да направя подобна глупост! ...
"каквото си надробиш, това ще сърбаш" народа го е казал...
когато думите свършат, отстъпват ред на действията, а за да се стигне до там, значи че отсреща или не е имало възприятие, или става въпрос за странен вид мазохизъм
От чия страна ? Женската или мъжката... Че малко не ми се връзват, ако е мъжката...