странен проблем с заклю4ването на волана
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
странен проблем с заклю4ването на волана
колеги здравеите.днес ми се слу4и странен проблем.зна4и сутринта влизам в колата пъхам ключа и въртя да запаля.дотук всичко е наред,но слагам на D и потеглям и направо се шокирах в следващия миг - волана ми остана заклю4ен.изгасих колата опитах да завартя волана но не става.вадя клю4а,слагам го пак и пак и пак и не се отклю4ва,а винаги си запалва,това ме уби направо.тьи като имах време свалих пласмасите под волана и след сьвет с приятел по4уках под патрона да не би да е блокирал заклю4ващия механизьм и след няколко удара с дьрвено труп4е волана ми се завьртя.след повторно изваждане и заклю4ване на волана тои отново не успява да се раблокира и след по4укването се оправя но мен ме е страх ве4е така да потегля,защото всеки пьт все така ставаше
кажете какво се е повредило приятели.днес направо онемях и представяте ли си 4е слагам клю4а и си паля всеки пат,а волана не мьрда мамка му
кажете какво се е повредило приятели.днес направо онемях и представяте ли си 4е слагам клю4а и си паля всеки пат,а волана не мьрда мамка му
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Re: странен проблем с заклю4ването на волана
Здравеи Любо зашо не го свалиш мисля че ще е нещо видимо което може да се орави ако ли не го даи патрона на някои ключар но мисля че не е от него проблема щом пали без проблем явно палеца блокира да не си я загасил в пълен завои защото тогава волана даржи под напрежение блокиращия палец.
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
днес нямах време но пуснах темата за да сьбирам сьвети,много е странно защото клю4а си влиза и си пали,щрака си и при ваденето му като 4е ли си заклю4ва нормално механизма на волана.не зная,никога не сам 4увал за такьв проблем и затова ми е странно
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
този патрон не е много прост.вътре явно има някакви тоци защото ако не е на паркинг не може да се извади ключа.в най-добрия случей ще иска разглобяване и едно хуваво почистване.то като се разглоби би трябвало да лъсне какво му е.....
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
колеги здравеите ве4е вси4ко е наред,оправих проблема.всеки от вас които загази така да ми званне да му обясня за какво става вьпрос,много е просто просто притесненията са големи.поздрави темата може да се заклю4и по желание от модераторите
5 мнения
• Страница 1 от 1