допьлнително 400 камери
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: допьлнително 400 камери
bavarec написа:Хубава работа вършат камерките(всичко виждат).
Най-накрая някой да го каже.

Нека слагат, че всеки си кара както си иска иначе.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
alpina-ma6inata написа:bavarec написа:Хубава работа вършат камерките(всичко виждат).
Най-накрая някой да го каже.![]()
Нека слагат, че всеки си кара както си иска иначе.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Проблема с многото камери, че за един вид маловажни нарушения с които не създаваш опасност попадаш в същия кюп както и баш джигитите. Някак си ми е тъпо да карам по Цариградското с 80 вечер като няма никой, но като мина със 100 попадам в същата графа като тоя, дето го прави през деня на зиг-заг между колите. Но ако това е жертвата, която трябва да принесем за да се нормализират нещата явно няма как .. то не, че някой ще ни пита дали ги искаме или не.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Според мен също ще е добре да ги има, не само в София и Варна, а навсякъде. Както каза колегата "ще се дисциплинира трафика"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като знаем къде живеем,нищо чудно и да маниполират работата на камерите,то това е често срещано,че даже във Франция бяха ги хванали че камерите снимали и автомобили дето не са превишили скороста...като ти бамнат една визитка че преди месец некъде си нарушил скоростта,нито ще се сетиш,нито може да обжалваш скороста щото "камерата показва"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Като ми бамнат визитката след като не съм направил нарушение ще им бамна име на шофьор, който не живее в Бг и уж си е дошъл за малко по това време точно па да ходят да си го търсят..
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
bum_bum написа:Като ми бамнат визитката след като не съм направил нарушение ще им бамна име на шофьор, който не живее в Бг и уж си е дошъл за малко по това време точно па да ходят да си го търсят..
За съжаление този номер го изпробвах и не работи. Става въпрос за измислената камера на Малиново и като дадох данните на човек, който от 5 години живее в Германия (но те нямаше как да докажат, че не си е идвал у нас) ми казаха: Другия път или го доведи, или ти отнасяш акта, както и стана. И това юриста или както там се води на РПУ-то лично дойде да ми го каже.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Не 400, ами 400 пъти по толкова трябва да са камерите!
Колкото и скъпи да са - няколко камери, ако сложат в Пловдив и ще се изплатят до 2-3 месеца от глоби.
То тук цветовете на светофарите са с пожелателно значение, мигачите се ползват само след маневра, а островчетата между платната за движение са 3-та лента за движение...
Колкото и скъпи да са - няколко камери, ако сложат в Пловдив и ще се изплатят до 2-3 месеца от глоби.
То тук цветовете на светофарите са с пожелателно значение, мигачите се ползват само след маневра, а островчетата между платната за движение са 3-та лента за движение...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе аз съм "ЗА" камери,ама и да се знаят къде потъват толкова милиони левове от глоби,и да земат малко да ги пренасочат към пътната мрежа,че дупки,локви,няма "зебри",доста е смешно да спираш на светофар,да минеш през дупка,абс са да се задейства и да спреш на маркировката а камерата да те снима че си спрял на маркировката и да те глобят
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
King Nothing написа:Не 400, ами 400 пъти по толкова трябва да са камерите!
Аз като ходих в Пловдив да взимам 30-ката и докато й правих пробно кръгче, момчето, чиято беше колата ми вика, влези в тази улица, влези в оная... Викам му, ти добре ли си, тези са ми забранени и той ме гледа като голям камък...

Даже по едно време ми разправя как като возиш мацките в Пловдив трябва да даваш газ до ламарината и да правиш нарушения, "иначе миришеш, майна".

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз като се прибирам към нас винаги минавам през забранени улици, независимо от къде идвам. Едната по която трябва да мина е пред Мараиа и там вечер особено има наспирали по 2 реда коли в еднопосочна улица и един час се гъзя, докато мина. На другата има огромна дупка в която влиза половината кола..
Там ако ще не камери ами и цяло филмово студио да сложат докато не оправят трапа и не разчистят колите пред заведението ще си минавам през забранените па квото ще да става.
Там ако ще не камери ами и цяло филмово студио да сложат докато не оправят трапа и не разчистят колите пред заведението ще си минавам през забранените па квото ще да става.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Е.Димитров написа:Бе аз съм "ЗА" камери,ама и да се знаят къде потъват толкова милиони левове от глоби,и да земат малко да ги пренасочат към пътната мрежа...

Maverick_VS написа:Е.Димитров написа:Бе аз съм "ЗА" камери,ама и да се знаят къде потъват толкова милиони левове от глоби,и да земат малко да ги пренасочат към пътната мрежа...
Нека има камери, нека има глоби - ама парите от тях да отиват за оправяне на пътищата, а не Дянков да си закърпва с тях бюджета...
Това е пожелателно, но го няма никъде по света

Малко или много ВИНАГИ пари от едно нещо се отклоняват за друго.
Най-фрапантния пример са петролните държави

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Е.Димитров написа:Бе аз съм "ЗА" камери,ама и да се знаят къде потъват толкова милиони левове от глоби,и да земат малко да ги пренасочат към пътната мрежа...
Нека има камери, нека има глоби - ама парите от тях да отиват за оправяне на пътищата, а не Дянков да си закърпва с тях бюджета...
То ако кърпеше бюджета щеше да е добре ми и други работи кърпи..
- Код: Избери целия код
Финансовият министър Симеон Дянков похарчи над 1 млн. и 100 хил. лв за фитнес зала във ведомството си
Междувременно Симеон Дянков уредил със сладки постове свои бивши колеги от Световната банка и съученици от гимназията в Ловеч. Финансовият министър само посочвал имената на хората си, а премиерът Борисов разписвал, без да се замисли заповедта за назначение. Идеята му да направи другарчето си шеф на Фондовата борса обаче се провали. В борсата се уреди друг сподвижник на Дянков – Георги Български.
Министерството на Дянков е ведомството, което харчи най-много пари за самолетни билети. Навръх рождения си ден финансовият министър беше в Брюксел. За да не празнува сам, той беше придружен от съветничката си Ирина Велкова. Навремето тя беше назначена за шеф на кабинета му, още преди да завърши висшето си образование, което е в разрез на изискванията за образователен ценз. Говори се, че Велкова е получила и жилище, обзаведено от самия Дянков.
Най ме е яд за последното, че му плащаме и еб@нето на тоя льохман.
bum_bum написа:Най ме е яд за последното, че му плащаме и еб@нето на тоя льохман.
Радвай се, че ние можем без да си плащаме

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3